Complete Glutamine

Complete Glutamine erbjuder den renaste formen av glutamin av farmaceutisk toppkvalitet. En unik kombination av L-glutamin, L-glutamin A-ketoglutarat och L-glutaminsyra som aldrig tidigare skådats. Complete Glutamine löses upp helt och har en neutral smak som absorberas mer effektivt av kroppen.

Fördelar med Complete Glutamine

 • Ökar proteinsyntesen
 • Utmärkt löslighet
 • Stödjer en anabol miljö
 • Minskar katabolism
 • Boostar ditt immunsystem

Glutamin är en av de viktigaste aminosyrorna i människokroppen. Glutamin står för nästan 60 % av de totala reserverna av fria aminosyror i kroppen och med väldigt intensiv och frekvent träning minskar mängden av fritt glutamin drastiskt. Det leder till försämrad styrka och uthållighet, vilket fördröjer muskelåterhämtningen. I själva verket är tillväxt eller återhämtning av musklerna praktiskt taget omöjlig om glutaminnivån är låg. När du tar vår Complete Glutamine förebygger du en låg glutaminnivå och bidrar till en högkvalitativ muskelutveckling.

Effekt på tillväxthormon

Förutom att L-glutamin underlättar återhämtning och accelererar muskelutveckling har studier visat att tillväxthormoner ökar med över 400 % när man tar 2 gram L-glutamin per dag.

Produkt

Detta kosttillskott innehåller 3 former av aminosyran L-glutamin.

Ingredienser

trippelglutaminkomplex (L-glutamin, L-glutamin A-ketoglutarat, L-glutaminsyra), stödsystem (isomaltulos, kalciumsilikat [klumpförebyggande medel])

Rekommenderad användning

Blanda 1 skopa (5 g) med 200 ml kallt vatten, två gånger per dag.Rush N.O.X

RUSH NOx är ett extremt effektivt pre-workouttillskott för hardcoreatleter som bara är intresserade av de allra bästa prestationshöjande preparaten. Många pre-workoutprodukter innehåller stimulantia som ger dig en energiboost. Men du vill förmodligen inte ha dessa extra stimulerande medel när du tränar på kvällen eller under veckor då du också tar en fettförbrännare. Därför har Stacker2 Europe lanserat en pre-workoutprodukt som är full av prestandahöjande ingredienser och helt fri från stimulantia. 100 % pump, 0 % stimulantia.

Högre dos, högre lyft!

RUSH NOx har inte formulerats med en ”proprietary blend” där man inte kan se mängden av varje enskild ingrediens. Denna produkt erbjuder 100 % transparens och 100 % kvalitet. Du kan se exakt hur mycket av varje aktiv ingrediens som du tar. Varje skopa på 12 gram innehåller 3 gram kreatin, 1,5 gram beta-alanin, 1,5 gram kväveoxidboosters (arginin, citrullin, histidin), 1 gram BCAA och nästan 1 gram ingredienser som gynnar signalsubstanser och fokus.

Vad kan du förvänta dig av RUSH NOx?

Denna formel är avsedd att ge extrem pump, förbättrad uthållighet, ökad styrka och extra muskelkraft. Den unika egenskapen hos denna sammansättning är att den optimerar mängden av syre som skickas till musklerna. Ju mer syre som kommer till musklerna, desto längre kan man träna på högsta prestationsnivå.

Höjdpunkter med RUSH NOx

 • Kväveoxidstimulator utan stimulantia
 • Snabb vaskulär muskelpump
 • Förbättrar reps, pump och muskeluthållighet
 • Knivskarpt fokus
 • Ökar musklernas prestation och styrka

RUSH NOx är otroligt effektivt när det används som fristående produkt men du kan också kombinera det med andra pre-workouttillskott.Rush V4

RUSH V4 är formulerad som den mest extrema och effektiva pre-workoutprodukten på marknaden idag. Utvecklingsprocessen tar aldrig slut. Mycket forskning utförs på prestationshöjande extrakt och bästa kombinationen av ingredienser som ökar energin, styrkan och fokus till max. RUSH V4 är resultatet av kontinuerlig forskning. RUSH V4 bygger på gedigen vetenskap, år av studier och årtionden av professionell erfarenhet. Det är en total omformulering av vår framgångsrika RUSH Enraged-formel.

RUSH V4 erbjuder dig

 • 21 effektiva ingredienser i en skopa
 • Otroligt långvarig energi och fokus
 • Extrem pump
 • Effektiva doser av vetenskapligt bevisade ingredienser
 • En pre-workout i 6 goda fruktsmaker
 • En produkt av toppkvalitet utan utfyllnadsämnen

Nästa generations formel med 21 nyckelingredienser!

RUSH V4 ger dig inte bara de mest kraftfulla nyckelingredienserna utan också den perfekta kombinationen i rätt doser. RUSH V4 innehåller totalt 21 ingredienser, inklusive en unik kombination av citrullin, quercetin och betain. Den innovativa RUSH V4-sammansättningen säkerställer att du kan prestera ditt allra bästa vid varje fysisk nivå. Inget annat pre-workouttillskott är så komplett och har kombinerats så noggrant som RUSH V4.

Vilken roll spelar ingredienserna för optimering av din prestation?

Energi

Koffein, tein, yerba mate, inositol
Genom att kombinera dessa fyra ämnen kommer du att känna en kraftfull våg av energi. Denna energiboost stimulerar dig att träna hårdare och energin gör det möjligt för dig att anstränga dig under längre tid.

Styrka

Kreatinmonohydrat, tri-kreatincitrat, kreatinpyruvat, kreatinetylestermalat
Dessa fyra former av kreatin är kliniskt bevisade och ger dig kortvarig superstyrka. Det är vetenskapligt bevisat att daglig användning av kreatin ökar styrkan med upp till 10 %.

Pump

Arginin, citrullin
Arginin och citrullin är aminosyror med en hög kvävefaktor. Denna kväveoxideffekt är ansvarig för din muskelpump och din fantastiska fysik precis efter intensiv träning.

Fokus

ALCAR (acetyl-l-karnitin), kolin (tetrametylglycin), betain (trimetylglycin), vitamin B6 (pyridoxin), vitamin B12 (kobalamin) och glycin
Många pre-workoutprodukter kan bara stimulera muskelstyrka och energi. RUSH V4 går ett steg längre genom att ta med sex fokusingredienser i formeln. Denna unika kombination förbättrar och skapar knivskarpt fokus. På så sätt blir det möjligt att träna på en helt ny nivå.

Uthållighet och återhämtning

Beta-alanin, quercetin
Fördröjd mjölksyrebildning medför en stor fördel. Det är en marginell vinst men gör en enorm skillnad mellan att ”vinna” eller ”förlora” när träningsintensiteten ligger nära din fysiska gräns. Träna längre eller hårdare!

Känsla av välbefinnande

Tyrosin, Piper nigrum, vitamin C (askorbinsyra)
Vad kan du förvänta dig? Mer endorfiner, en härlig känsla av att vara i form och färre stresshormoner. Det säkerställer att din kropp återhämtar sig snabbare efter intensiv träning och förhindrar att muskler bryts ned. Du kan träna hårdare, oftare och uppnå dina mål snabbare.

Om du letar efter ett toppmodernt träningstillskott som gör verklig skillnad vad gäller styrka, uthållighet och maximal prestation har du hittat rätt. Skaffa RUSH V4!

Du kommer att känna dig ostoppbar.

RUSH V4 finns tillgängligt i 10 portioner, 30 portioner och 60 portioner. Förutom den allra mest populära smaken, fruit punch, finns det 5 andra fantastiska fruktsmaker.Black Burn Micronized

Är du redo att bli rippad?

Denna nya formel är ett kraftfullt nytt tillägg till viktminskningsfamiljen Black Burn. Den kompletterar den klassiska versionen av Black Burn och Black Burn STIM-Free.

Black Burn Micronized är en unik formel med nyckelingredienser som stöds av vetenskapliga studier. Vi erbjuder endast de bästa ingredienserna, för bästa resultat. Denna formel innehåller ketoner. Ketoner används av professionella idrottare för att komma i form inför en viktig tävling. Det är en av de hetaste nya ingredienserna på marknaden.

Oöverträffad termogen upplevelse.

Och det finns mer. Black Burn Micronized innehåller en aldrig tidigare sedd kombination av 10 ingredienser för att snabba på din metabolism. Förutom de tidigare nämnda ketonerna innehåller den garcinia cambogia-extrakt, kolin, ginseng, olika typer av te, guarana och pepparextrakt. I motsats till de andra viktminskningsprodukterna i vårt sortiment kommer Black Burn Micronized inte som kapslar utan som pulver (doser om 5 gram) som du löser upp i ett glas vatten. Den stora fördelen med pulver är att produkten absorberas snabbare av kroppen. Du absorberar till och med vissa extrakt via gommen! Tack vare detta kan du känna effekten av Black Burn Micronized efter bara några minuter. Förutom den snabba effekten är det lättare att dela upp dosen när den kommer i pulverform (som till exempel en halv dos på kvällen för att hjälpa dig att somna).

Fördelarna med Black Burn Micronized

 • Fördelarna med Black Burn Micronized
 • Avancerad termogen viktminskningsformel
 • Kraftfull ingredienskombination i pulverform
 • Hjälper öka fettmetabolismen
 • Minskar aptiten

Black Burn Micronized är så kraftfull att du aldrig ska ta mer än en skopa per portion. Detta är vår ultrakoncentrerade och mest praktiska Black Burn-formel någonsin. Utformad att hjälpa din kropp att snabbt minska fettet.

Tillgänglig i tre fruktiga smaker (fruit punch, apelsin och citron-lime).

Måste jag träna för att uppleva effekten eller fungerar Black Burn Micronized även utan träning?

Black Burn Micronized tillhör naturligt en av de mest kraftfulla och effektiva fettförbrännarna. Effekten är påtaglig och mätbar på vågen utan träning. Träning ger dock ytterligare förbränning, vilket snabbar på och förbättrar resultatet. Så om du vill ha maximal effekt fungerar Black Burn Micronized ännu bättre (och snabbare) i kombination med träning.Black Burn STIM-Free

Denna unika Stacker-formel är en helt ny metod för viktminskning. Det är en effektiv fettförbrännande viktminskningsformel som innehåller 100 % naturliga oljor och NOLL stimulerande medel. Eftersom Black Burn STIM-Free är koffeinfritt är det den perfekta viktminskningsformeln om du inte gillar koffeinkicken eller om du letar efter ett viktminskningsmedel som du kan ta på kvällen innan du går och lägger dig.

Black Burn STIM-Free är den främsta fettförbrännaren utan stimulerande medel.

De mest högprofilerade ingredienserna i en enda dos

Black Burn STIM-Free är det perfekta valet för alla som vill undvika stimulerande medel samtidigt som de vill minska kroppsfettet och gå ner i vikt. Formeln består av 4 aktiva ingredienser som är extraherade ur naturliga oljor. Endast den renaste och kraftfullaste blandningen av högsta kvalitet används: eikosapentaensyra (EPA), dokosahexaensyra (DHA), alfa-linolensyra (ALA), gammalinolensyra (GLA) and konjugerad linolsyra (CLA). Olika studier har visat att kombinationen av dessa fyra fettsyror bidrar väsentligt till att du når din målvikt när du följer ett viktminskningsprogram. Black Burn STIM-Free har bevisats vara effektiv för viktminskning och för att behålla din målvikt.

Höjdpunkter med Black Burn STIM-free

 • Förvandlar fett till energi
 • 24/7-formel som kan användas dag och natt
 • Avancerad, vetenskapligt testad viktminskning
 • Renaste tillgängliga form av EPA, ALA, GLA, DHA och CLA
 • Förbättrar fettransporten till mitokondrierXtra Energy Shot

Två shots i en flaska – det är Xtra Energy Shot. Stacker2 ger dig mer för pengarna. Därför växer denna energishot snabbt i popularitet.

Energi utan kalorier och utan socker. Det låter för bra för att vara sant, men det är precis vad Xtra Energy Shot erbjuder tack vare dess användning av naturliga växtextrakt och ämnen som stimulerar din energinivå och fokus på ett positivt sätt.

 • Två shots i en flaska.
 • Ger dig ren och naturlig energi.
 • Ger knivskarpt mentalt fokus.
 • Den första energishoten med en god fruktig smak.
 • Lätt att ta med sig, behöver inte förvaras kyld.

Ta en halv flaska för måttlig energi. Ta en hel flaska för maximal energi.
Det är praktiskt med två shots i en flaska. Det ger bättre möjlighet att dosera. Ta ungefär en halv flaska när du behöver lite extra energi och fokus, till exempel när du ska köra eller plugga eller under en kväll ute på stan. Andra gånger är en halv flaska inte tillräcklig och du behöver en rejäl energiboost. Det är perfekt att ta hela flaskan innan ett tufft träningspass eller vid tillfällen då du har problem med att hålla dig vaken.

Visste du att Xtra Energy Shots nu är extra goda? De kommer i tre läckra smaker: Orange, Berry och Grape. Alla tre smaker är sockerfria och innehåller naturidentiska aromämnen!6th Gear Creatine Complex

Kreatin monohydrat var tidigare ett genombrott. Styrketräning med en högre växel. Inom några år kom den andra och tredje generationen kreatin. Ofta var detta esterifierade kreatiner som fungerade ännu bättre och ännu snabbare. Med de gamla formerna av kreatin kunde du träna hårt, men det går inte att jämföra med 6th Gear Creatine Complex från STACKER-2. Med denna produkt tränar du direkt med högsta växeln. När du väl har använt 6th Gear Creatine Complex en gång, vill du dig aldrig ha någonting annat. Detta är toppen i kreatinsegmentet. Detta är träning på 6:ans växel!

 • Patenterat sexfaldigt kreatintillskott.
 • Unik kombination med alfa liponsyra och beta-alanin.
 • Optimal insulinkänslighet och upptagning.
 • Resultat från den första dosen.
 • Extrem ökning av stenhård muskelmassa och muskelkraft.

Många kreatinprodukter består endast av 1 verksam ingrediens: kreatin (men inte esterifierat). Naturligtvis är det inget fel med detta, men behöver du verkligen det som styrkeidrottare? Naturligtvis får du lite extra styrka, men det är också allt. Kreatin kan mycket mer om det tillämpas på rätt sätt, om du förstärker det med liknande ämnen och om du optimerar insulintoppen. Vanliga kreatinprodukter fallerar på alla punkter, varför kreatin endast tas upp till viss del och därmed fungerar måttligt. Om du vill ha riktiga resultat, måste du se till det stora hela. Detta är vad STACKER-2 gör och varför 6th Gear Creatine Complex fungerar så mycket bättre. Alltså inte 1 utan 6 former av kreatin. Kompletterad med en farmaceutisk version av beta-alanin ger detta en kraftfull karnosinbuffert. Kolhydrater accelererar den totala absorptionen och alfa liponsyra möjliggör en nödvändig insulintopp. På så sätt tar kroppen kreatinet och glykogenet direkt till muskelcellerna. Inte för inte är de uppnådda resultaten med 6th Gear Creatine så mycket bättre.

Den unika effekten från 6th Gear Creatine Complex
De senaste åren har det kommit mer än hundratalet väl underbyggda vetenskapliga studier om kreatinets effekt. Vi var framför allt intresserade av studierna som har undersökt hur kreatintillskott ytterligare kan förstärkas. Det är obestritt att 6th Gear Creatine Complex innehåller de mest kraftfulla kreatinerna. Och inte oviktigt: ingen annan produkt innehåller alla sex kombinerade. Varje dos ger dig 6 000 mg överlägset kreatin.

Kreatin är redan fantastiskt, men genom att lägga till beta-alanin tar du ett extra steg framåt. Beta-alanin är en prekursor av karnosin. Karnosin neutraliserar försurning i muskeln. Ju mer karnosin, desto senare uppkommer försurningen och desto längre kan du lyfta tunga vikter. Varje dos 6th Gear Creatine Complex innehåller tillräckligt med beta-alanin för att öka mängden karnosin i musklerna med 80 %.

Det handlar dock inte bara om tillgodogörandet av kreatin och beta-alanin, det handlar om upptagningen i musklerna. För att pumpa in dessa 8 000 mg kreatin och beta-alanin i muskelcellen använder STACKER-2 alfa liponsyrans unika effekt. Alfa liponsyra förhöjer insulinets känslighet och glykogendepån i kroppen. Den optimerar upptagningen av kreatin och beta-alanin.

Övertyga dig om den unika och optimala effekten av 6th Gear Creatine Complex. Sluta med medelmåttiga tillskott och välj istället den bästa och effektivaste kreatinprodukten som finns på marknaden. 

Bruksanvisning
Tag två gånger om dagen. På träningsfria dagar, tag 2 matskedar upplösta i 200 ml vatten morgon och kväll. På träningsdagar tar du 4 matskedar upplösta i 400 ml vatten direkt efter träningen. Använd i minst 8 veckor för bästa resultat.7-Phenyl Stack

Fettförbrännarna från STACKER2 är populära i hela världen. Tillverkaren NVE Pharmaceuticals erbjuder nu ännu mer genom en förbättrad sammansättning av bästsäljaren 7-PhenylStack. Ännu mer kraft och effekt!

NVE har arbetat med den nya sammansättningen i två hela år. Resultatet är något som länge ansågs vara omöjligt: en extremt kraftfull sammansättning, fri från efedrin och yohimbe, men med fettförbrännande egenskaper och metabolismökande extrakt som anses höra till världens starkaste! Effekten av 7-PhenylStack är otrolig. Det är bästa sättet att tappa vikt spektakulärt snabbt.

Hur fungerar den förbättrade versionen av 7-PhenylStack?
Vad som är unikt med 7-PhenylStack är extrakten, som med hjälp av den patenterade MicroChip4-tekniken lättare tas upp av kroppen. De aktiva substanserna tas upp snabbt av kroppen och som resultat verkar denna STACKER snabbare, effektivare och mer kraftfullt än andra fettförbrännare. Den nya versionen av 7-PhenylStack innehåller ingredienser som har analyserats av EFSA och visat sig bidra positivt till fettmetabolism och viktkontroll. NVE odlar själva extrakten som används – kolin, garcinia cambogia och grönt te (med hela 60 procent polyfenoler) – och garanterar därmed kvaliteten du kan förvänta dig i denna ursprungliga Stacker.

Egenskaper:

 • Den välbekanta STACKER-känslan blir kvar länge.
 • Högsta möjliga metabolism – du känner det!
 • Snabb och kraftfull fettförbränning.
 • Extrakt med bevisad positiv effekt på fettmetabolismen.
 • Patenterad MicroChip4-teknik, förbättrat upptag.

När ska jag använda 7-PhenylStack?
Vill du ha maximal effekt, en snabbare fettförbrännare och en produkt som ger dig en kraftfull energikick? Då är 7-PhenylStack något för dig!100% Whey

Det finns hundratals proteiner att välja bland, alla med olika sammansättning. Vilken väljer du? Vad är ditt mål? Om ditt mål är att bygga muskler (och inte fett), då har du ingen nytta av lågt doserade proteiner som till 40 % består av kolhydrater. Vad du behöver är en produkt som till 100 % knyter an till din målsättning. Vad du behöver är 100 % WHEY.

Fördelarna med 100 % WHEY

 • Din bas för optimal muskeltillväxt.
 • Innehåller endast vassle med det högsta biologiska värdet.
 • Minskar oönskad katabolism.
 • Utan socker och fri från aspartam.
 • Löses upp helt, inga klumpar.
 • En underbart god (krämig) shake.

STACKER-2 100% WHEY är inte bara känd för sin goda smak samt att den helt saknar socker och dåliga fetter som orsakar viktökning. Den är framför allt känd som det perfekta proteintillskottet som bas i ditt tränings- och återhämtningsprogram. 100 % WHEY är din bas för att snabbt bygga upp stora muskler.

Det är inte bara styrkeidrottare som har nytta av 100 % WHEY, utan alla med ett högre proteinbehov. Det vill säga inom nästan varje idrottsgren, under återhämtningsperioder efter fysisk ansträngning eller som proteintillskott i en vegetarisk kost. 100 % WHEY kan till och med användas i ett bantningsprogram som sund måltidsersättning.

Makalöst högt näringsvärde
De flesta populära proteiner innehåller, om man läser innehållsdeklarationen ordentligt, en hög procentsats kolhydrater. Låt dig inte luras! Du vill ha protein (fettfri muskelmassa), ingen viktökningsprodukt (utveckla massa och fett). Därför innehåller 100 % WHEY en hög procentsats proteiner av högsta kvalitet. I 100 % WHEY är vasslens bioaktiva egenskaper intakta. Därmed stiger kroppsvärdena vad gäller tillväxtfaktorer (IGF-1, TGF-ß1 och TGF-ß2) och du drar framför allt nytta av de positiva egenskaperna hos fosfolipider, immunoglobulin och laktoferrin.

Varje dos på 30 gram innehåller 24 gram protein av hög kvalitet. Inte mindre än 45 % av denna består av essentiella aminosyror (EAA). Men det är inte allt. Vad sägs om 5,4 gram BCCA per dos och 4 gram glutamin? Sådana värden hittar du endast i en högkvalitativ produkt som 100 % WHEY!

100 % WHEY är en snabblöslig produkt och kan enkelt blandas i alla vätskor. En shake kommer alltid att smaka bäst om du gör den med 300 ml mjölk, men 100 % WHEY kan du till och med dricka genom att blanda ut den med en gaffel i 200 ml kallt vatten.

Bruksanvisning:
Blanda eller skaka 1 matsked 100 % Whey (ca. 30 g) med 300 ml mjölk (rekommenderas), juice eller vatten. Tag 4 matskedar (120 g) per dag vid hårdare träningspassAmino Xplode 10,000

När du ska välja rätt aminosyratillskott kommer kvaliteten i första hand. Du vill ha en produkt utan fyllnadsmedel och utan socker. En produkt som till 100 % består av aminosyror av högsta kvalitet. Du vill ha BCAA, glutamin och arginin, men också en hög dos essentiella aminosyror (EAA), aminosyror i fri form och som di- och tripeptider.

AMINO XPLODE 10,000 har allt detta! Den utmärkta kvaliteten gör denna produkt till en av de bästa på marknaden.

 • 10 000 mg aminosyror av farmaceutisk kvalitet per dag!
 • innehåller WPI, WPC och aminosyror i fri form
 • hög dos av 4 700 mg essentiella aminosyror (EAA) per dag
 • tillskott för 6 veckors hårdträning på gymmet
 • inga tomma kalorier, inget socker, inga fyllnadsmedel

Vila och kost lika viktiga som träning
De starkaste kroppsbyggarna på gymmet har inte bara bra uthållighet och ett gynnsamt DNA, de förstår att bodybuilding framför allt är en livsstil. Det handlar inte bara om träning, utan lika mycket om bra kost och tillräckligt med vila. AMINO X 10,000, den nyaste produkten från det amerikanska märket STACKER-2, accelererar dina musklers återhämtningstid och ökar därmed tiden som dina muskler blir starkare, fylligare och större. Du ser snabbare resultat, känner dig i bättre form och du blir stark lättare och snabbare.

Förläng tillväxtfasen för fylligare och starkare muskler
Aminosyror är musklernas byggstenar. Ju hårdare du tränar desto mer måste dina muskler arbeta. I stora drag fungerar det fysiologiskt så här: på gymmet tränar du till max på varje pass, med tyngre vikter för varje vecka. Dina muskelfibrer pressas till det yttersta, din hormonspegel skjuter i höjden. Manligt testosteron stiger, liksom mängden tillväxthormoner i blodet, men också stresshormonet kortisol rusar genom kroppen. Kroppen vill så snabbt som möjligt återhämta sig från den stora kraftansträngningen och musklerna behöver då framför allt aminosyror. Aminosyror är byggstenarna i proteiner, och därför också byggstenarna i dina muskler.  Om du har för lite aminosyror förlängs återhämtningstiden för de tränade muskelgrupperna med flera dagar, och det vill du förhindra.  Du vill nämligen ha fördelarna av en så lång tillväxtfas som möjligt. Tillväxtfasen där musklerna verkligen blir starkare och större. Aminosyror är de essentiella beståndsdelarna i denna process och med tillskott av AMINO X 10,000 når du dina mål lättare och snabbare.

Bruksanvisning
Används dagligen. Ta två gånger dagligen 5 tabletter Amino Xplode 10,000 med ett stort glas vatten. Ta den första dosen runt kl. 11 på förmiddagen och den andra dosen runt kl. 15 på eftermiddagen.BCAA Ethyl Ester

Aminosyror är dina musklers byggstenar. Får du inte tillräckligt med aminosyror, får du långvarig träningsvärk, växer du mindre och kan du träna mindre hårt. Framför allt förgrenade aminosyror (BCAA) är oumbärliga för proteinsyntesen, dvs. oumbärliga om du vill bli riktigt stor. BCAA består av tre aminosyror: L-Isoleucin, L-Leucin och L-Valin.

 • Oumbärliga i ett hårt träningsschema.
 • Det optimala 2:1:1-förhållandet.
 • Esterteknik fulländar upptagningen i kroppen.
 • BCAA:s är direkt användbara för muskeluppbyggnad.
 • Ökning proteinsyntes, ökning kväveretention.

Användningen av STACKER-2 BCAA Ethyl Ester innan träningen och direkt efter träningen förhindrar katabolism (förhindrar muskelnedbrytning), bygger glykogen (energi för musklerna) och bidrar till stor del till hormoner som är inriktade på uppbyggnaden av stora muskler. Även andra anabola funktioner i din kropp stimuleras, som proteinsyntesen och kväveretentionen.

Skillnaden mellan BCAA Ethyl Ester och vanliga BCAA

Genom kopplingen av etylester på de förgrenade aminosyrorna är denna produkt från STACKER-2 flera gånger effektivare än vanliga BCAA-produkter. Etylester tas upp perfekt av kroppen och tar då med aminosyrorna (helt intakta och utan nödvändig nedbrytning) i blodomloppet, medan gamla BCAA-tillskott till stor del förstörs i magen och inte längre fungerar. BCAA Ethyl Ester fungerar snabbare, bättre och är effektivare i relativt låga doser.

Bruksanvisning
Tag 4 kapslar BCAA Ethyl Ester en halvtimme innan träning och 4 kapslar direkt efter träning.Black Burn

STACKER-2 blev legendariskt när den fick sitt genombrott för ungefär tio år sedan som den starkaste och bäst verkande fettförbrännaren någonsin. Denna status förstärktes ytterligare genom lanseringen av bästsäljare som Stacker 4 och 7-Phenylstack. Efter många års forskning lanserar Stacker nu en produkt bara för bodybuildare: STACKER-2 Black Burn. Denna Stacker är hardcore. Starkare än någonsin. Utan tvekan den bästa och effektivaste fettförbrännaren just nu. Forskningsresultaten bevisar det!

 • Den starkaste fettförbrännaren från Europa.
 • Extrem ökning av ämnesomsättningen.
 • Ger energi, dämpar hunger.
 • Sänk din fettprocent snabbare än någonsin.
 • Tappa 2 kg i veckan.
 • Få stenhårda magmuskler.

Att göra en kraftfull fettförbrännare verkar enklare än det är. Det handlar inte så mycket om ingredienserna som finns i kapseln; det handlar framför allt om extraktens kvalitet (mängden verksamma alkaloider) tillsammans med tilldelningen av rätt förhållande per ingrediens. Där andra tillverkare utvecklar en formel på pappret, går Stacker flera steg längre. Man sparar varken på kostnader eller ansträngningar för att tillverka extrakt med ibland tre till fyra gånger högre doser av den verksamma alkaloiden per gram. När en formel väl tagits fram, görs omfattande tester på såväl delen som du känner (energiökningen, dämpandet av hungern), som produktens slutliga mål: stimulans av fettförbränning.

Upplägg undersökning av STACKER-2 Black Burn

Totalt har NVE Pharmaceuticals gjort tre studier av Black Burn. De första två studierna användes för att stegvis optimera formeln. Den tredje studien är vad det i slutändan handlar om: resultatet på vågen. Vilka deltog i denna undersökning? Femton män, alla fanatiska styrkeidrottare, mellan 19 (den yngste) och 42 (den äldste) år. Alla försökspersoner kom från en bulkperiod och ville med säsongsstarten i sikte bli torrare och förbränna fett. Fem försökspersoner använde Black Burn under 40 dagar, genom att ta två kapslar tre gånger per dag. Detta kombinerades med ett normalt ätmönster och ett för bodybuildare normalt träningsprogram. Endast tillskott på maximalt 100 gram protein (via 100 % Whey shakes) tilläts. Den andra delen av gruppen följde samma närings- och träningsprogram, men fick en fettförbrännare av ett annat märke. Den tredje delen använde ingen fettförbrännare. Undersökningen leddes av ett team bestående av två läkare, en dietist och en personlig tränare.

Den stora skillnaden mellan Black Burn och andra fettförbrännare
Som nämnts tidigare ligger en effektiv fettförbrännares kraft i extraktens kvalitet och utformandet av en sammanställning där förhållandet mellan ingredienserna är optimalt. NVE Pharmaceuticals, den amerikanska tillverkaren av STACKER-2, har under ungefär tio år byggt upp en oerhörd kunskap och tillämpar denna i Black Burns formel. Som exempel tar vi en relativt enkel ingrediens som koffein. Genom att ta 150 mg koffein sex gånger om dagen, kan du öka fettförbränningen med 30 %. Men lägger du dessutom till 300 mg EGCG (från grönt te) och en bråkdel vitamin B12, då ger du fettförbränningen en extra skjuts och 45 % fett förbränns effektivare och snabbare. För att illustrera vad detta innebär konkret kan du räkna med en extra fettförbränning på 240 kCal per dag eller att tappa ett extra kilo fett per månad. OBS! Detta är endast en extra fettförbränning genom att använda ingredienserna på rätt sätt. Fettförlusten per månad kan med Black Burn uppgå till 8 kg.

Vill du äntligen bli av med de sista överflödiga kilona och se supertorr och tränad ut, välj då den starkaste och effektivaste fettförbrännaren som finns på marknaden idag: Black Burn.

Bruksanvisning
Tag 2 kapslar Black Burn innan varje huvudmål, dvs. 2 innan frukost, 2 innan lunch och 2 innan kvällsmat. Tag maximalt 6 kapslar om dagen.

Varning
Dessa näringstillskott är inte lämpliga för personer under 18 år. Rådgör först med läkare vid samtidig användning av andra medel och stimulansmedel som koffein. Får inte användas vid hjärt- och kärlsjukdomar, högt blodtryck, diabetes, glaukom, sköldkörtels-, njur- eller prostataproblem. Får inte användas om du är gravid eller ammar. Använd inte som bantningsmedel under en längre tid (längre än en månad). Överskrid inte rekommenderad dos.Go Pro

Stacker2 lanserar GO PRO, en god proteinbar som innehåller minst 30 % högvärdigt protein.

Styrkeidrotter och särskilt bodybuilding är mer än bara träning – det är en livsstil. Grunden till din fysik ligger i tillräckliga mängder träning, variation och vila. Rätt näringstillförsel hjälper dig att få snabbare resultat i form av större muskler och lägre kroppsfetthalt.

Varje dag uppstår ögonblick då du vill knapra på något gott, men du vet att ett konstant småätande inte fungerar ihop med dina mål som styrkeidrottare. Om du tittar på näringsvärdet för sådana snacks ser du att de främst består av en kombination av socker och fett. Protein saknas helt eller nästan helt – och det är proteinerna du behöver! Proteinerna är byggstenar för dina muskler och håller igång din ämnesomsättning. Proteinerna ser även till att du känner dig nöjd, stärker dina muskler och minskar andelen kroppsfett. Som styrkeidrottare behöver ditt snack vara proteinspäckat. Vad kan bli enklare än att äta en proteinbar?  En bra proteinbar stillar din hunger på ett sätt som är bra för dig. GO PRO gör det dessutom på ett gott sätt.

 • GO PRO ger dig 30 % protein per bar (24 gram per bar).
 • GO PRO har utnämnts till den godaste proteinbaren.
 • GO PRO har en lägre fettprocent jämfört med bästsäljande proteinbarer från USA.
 • GO PRO innehåller en avancerad kolhydratsammansättning som motverkar blodsockertoppar.
 • GO PRO är ett hälsosamt och bra snack för styrkeidrottaren.

GO PRO är beviset på att smakavdelningen hos Stacker2 än en gång har gjort ett utmärkt arbete. Du känner inte smaken av proteinet! Den smak du känner är ett lager av mjölkchoklad med en papperstunn, krispig våffla som förhindrar att baren smälter under heta sommardagar. Under det finns en krämig proteinpasta med lågt fettinnehåll täckt med en unik protein- och kolatopping, och som avslutning stora jordnötsbitar. Det är en ren njutning.

GO PRO är en kombination av orden protein, professionell och ”on the go”. Detta är även ledorden för GO PRO – en bar med högt proteininnehåll för professionella idrottare som endast vill ge sina kroppar det bästa. Du kan äta GO PRO när som helst. Ät en GO PRO-bar om du hoppade över frukost. GO PRO är ett snack som är enkelt, bra för dig och gott. Eller kanske du är på väg till gymmet och behöver extra energi? Tack vare den unika sammansättningen av kolhydrater och proteiner är GO PRO ett utmärkt val vid dessa tillfällen.

GO PRO finns nu att få i låda med 12 barer på 80 gram styck.Hell N.O.

STACKER-2 lanserar den starkaste och effektivaste N.O.-formeln någonsin. HELL N.O. är starkare än försurning, det är till och med starkare än smärta. Mentala barriärer kan man bryta. Upplev själv varför HELL N.O. är årets mest efterfrågade och häftigaste Pre Workout-produkt!

Fördelarna med HELL N.O.

 • Häftigaste pre-workout-produkten som finns.
 • Starkare än försurning, starkare än smärta.
 • Monstruös ökning av den vaskulära pumpen.
 • Stenhårda resultat från den första träningen.
 • Bryter mentala barriärer.

Du tränar som ett djur på gymmet. När dina kompisar går hem gör du ytterligare ett sista set med maximal vikt. Du har uthållighet och ren viljekraft. Vikterna ska upp. Men även du kommer till en punkt där din mentala barriär blockerar en ännu tyngre fysisk ansträngning. Du behöver en produkt som tar dig över denna tröskel. Vid varje träning med HELL N.O. sänker du din gräns. Det är det enda du vill ha!

Hur fungerar HELL N.O.?
HELL N.O. är inget komplement till din träning, det utgör grunden för din träning. En grund med vilken du utvecklas med stormsteg. HELL N.O. kommer att pumpa dina muskler fulla med tillväxtstimulerande ämnen, kväve, energi och styrka. Kort sagt allt vad dina muskler behöver. Du kommer att häpna av effekten. Varje träning går du djupare.

Inom 15 minuter efter intagande
De första ingredienserna börjar verka. Du känner stick i hela kroppen. Du får en enorm lust att träna. Du känner att denna träning blir annorlunda.

En halvtimme efter intagande
Du är på gymmet och börjar med de första övningarna. Du märker direkt att uppvärmningen känns konstig. Du vill helst gå direkt på de tyngre skivstängerna med tyngsta möjliga vikter. Ditt självförtroende ökar.

Efter en halvtimme
Känslan som du nu upplever är vad som gör HELL N.O. så populär. Nyss kände du dig för vad du skulle klara och inte, men nu vet du säkert. Setet med den vikten kommer att gå bra. Du tränar med ett fokus som är intensivare än någonsin. Där smärta tidigare var en orsak till att avbryta set, klarar du nu denna gräns gång på gång.

Efter träningen
Självsäker kliver du in i omklädningsrummet. Detta var en fantastisk upplevelse. Du känner dig starkare än någonsin. Du tittar i spegeln och du ser stenhårda, uppsvullna muskler och ådrorna på armarna syns. Detta är pumpen som du har jobbat så länge för. Idag presterade du maximalt och du vet att nästa träning kommer att gå ännu bättre.

Ge din kropp vad den förtjänar. Satsa på stenhårda muskler, en monstruös pump, ren energi, fokus och koncentration. Bli starkare än försurning, bli starkare än smärta. HELL N.O.

Bruksanvisning:
Tag 1 dos Hell N.O. 30-45 minuter innan träning genom att blanda 30 gram pulver (1 matsked) i ca. 150 ml vatten. Variera mängden vatten tills drycken har en smak du tycker om. Drick på en så tom mage som möjligt (dvs. 2 timmar innan måltid eller 1 timme efter en proteinshake). Intag inte mer än 1 dos per 6 timmar och inte mer än 3 doser per dygn.
 Liquid Amino

Som idrottare behöver du rätt aminosyror. Förutom en korrekt sammanställning med tillräckliga BCAA:s och tillräckligt glutamin är formen i vilken aminosyran erbjuds viktig. Du gör nämligen ett medvetet val för denna snabbverkande STACKER-2 Liquid Amino i stället för ett långsamt verkande proteintillskott.

 • 30 600 mg kraftfulla aminosyror per dos.
 • Verkar supersnabbt och effektivt.
 • Aminosyror från hydrolyserat vassleprotein.
 • Innehåller aminosyror i den fria formen (“free form amino’s”).
 • Utan tvekan det godaste flytande aminotillskottet någonsin.

STACKER-2 Liquid Amino innehåller bland annat vassleprotein som hydrolyserats till den minsta möjliga formen av fria aminosyror. Dessa aminosyror kan tas upp av kroppen supersnabbt utan nedbrytning. På så sätt återhämtar du dig jättesnabbt från stora kraftansträngningar. Och glöm inte: din kropp befinner sig i det anabola tillväxtläget längre. Du känner dig därför i bättre form, starkare och dina muskler blir hårdare på kortare tid.

De många fördelarna med flytande aminosyror som tas upp supersnabbt till skillnad från proteintillskott som tas upp relativt långsamt gör STACKER-2 Liquid Amino till en bas i din träning och kosthållning.

Bruksanvisning

På träningsdagar (60 ml)

Tag 20 ml. Stacker Liquid Amino (ca. 2 matskedar) 30 minuter innan träningen och 40 ml (ca. 4 matskedar) direkt efter träningen.

På vilodagar (40 ml)

Tag 20 ml Stacker Liquid Amino (ca. 2 matskedar) 15 minuter innan frukost och 20 ml (ca. 2 matskedar) strax innan sänggående.Muscle Transform

Muscle Transform från Stacker2 är den senast utvecklade testosteron-boostern för nybörjare och erfarna bodybuilders. Hos Stacker2 handlar allt om innovation och resultat, och dessa två ledord sammanfattar Muscle Transform.

Forskningsavdelningen hos Stacker2 fick i uppdrag att utveckla en muskelförstärkare som inte liknar andra preparat på marknaden som nästan alltid har tribulus terrestris som huvudingrediens.
Muscle Transform innehåller endast vetenskapligt bevisade ingredienser som också är synergistiskt verksamma. Och ännu viktigare: dessa ingredienser är doserade i precis rätt mängder för att aktivt och effektivt kunna omvandla dina muskler till vackrare, starkare, stenhårt pumpade muskler som man ser hos tävlande bodybuilders.

Muscle Transdom får nivån av (fritt) testosteron och tillväxthormon (hgh-hormon) att stiga radikalt! Om man vill öka muskelkraften är det mycket viktigt att testosteronnivån höjs och att kortisolnivån förblir låg. Kortisol utsöndras till följd av stress vilket leder till muskelnedbrytning som är raka motsatsen till vad man vill uppnå. Muscle Transform undertrycker också det kvinnliga hormonet östrogen (som kan bidra till att man lägger på underhudsfett). Tack vare Muscle Transforms revolutionära sammansättning hamnar kroppen redan efter ett par dagar i ett anabolt tillstånd. Muskelkraften och muskelmassan ökar drastiskt på ett naturligt sätt utan negativa biverkningar.

Egenskaper hos Muscle Transform

 • Drastisk höjning av testosteronnivån
 • Höjd nivå av fritt testosteron
 • Ökad muskelkraft
 • Antiöstrogen
 • Ökad vaskularitet
 • Stenhårda muskler
 • Ökar ditt libido
 • 100 % naturligt och säkert
 • Förbättrar uthållningsförmågan

Muscle Transforms ingredienser

D-asparaginsyra
Efter kreatin är detta förmodligen en av de mest undersökta ingredienserna i världen.
D-asparaginsyra kan få det naturliga testosteronvärdet att stiga med mer än 40 %. För detta behöver man 3 000 mg D-asparaginsyra. En dagsdos av Muscle Transform ger ett intag av exakt 3 gram, helt enligt den vetenskapliga forskningen. D-asparaginsyra finns helt biologiskt tillgänglig, är 100 % säker att använda och ger inga biverkningar.

D-asparagin verkar genom kolesterol. Kolesterol används för att bilda testosteron i mitokondrierna.  Kolesterol kan endast tas upp i mitokondrierna efter att ha bundits till ett ämne som kallas “steroidogenic acute regulatory protein” (sTAR). sTAR har alltså en stor betydelse i produktionen av testosteron i kroppen. Ju mer sTAR som finns tillgängligt desto mer testosteron kan produceras. D-asparaginsyra höjer den totala mängden av sTAR vilket leder till att kroppen producerar mer testosteron. Muscle Transform innehåller en speciell form av D-asparaginsyra som tas upp väldigt effektivt och snabbt av människokroppen. 

3,4-divanillyltetrahydrofuran – brännässleextrakt –
Sänker halten av SHBG och höjer på så vis halten av fritt testosteron. SHBG är en komponent som binder till testosteron och gör det obrukbart för muskeltillväxt. Kraftsportare kan ha nytta av att sänka SHBG-halten. Man har nyligen upptäckt en andra egenskap: detta extrakt höjer känsligheten hos insulinreceptorerna och ökar alltså vaskulariteten, vilket leder till ett förbättrat upptag av näringsämnen och en ökad muskelpump.

Ekdysteron och Royal Jelly
Ekdysteron kombinerat med Royal Jelly-extrakt har en mångsidig verkan. Ekdysteron stimulerar tillväxten av muskelmassa och sänker samtidigt graden av kroppsfett.
Dessutom förbättrar ekdysteron uthållningsförmågan genom att öka lagring av glykogen och stimulera hemoglobinproduktionen. Hemoglobin är ett protein som finns i de röda blodkropparna i blodet och som står för transporten av syre.

Icariin (Epimedium Sagittatum 40 %)
Stimulerar produktionen av extra LH-hormoner genom att stå emot verkan av muskelnedbrytande kortisol. Dessutom gör isoflavonerna att nedbrytningen av testosteron går långsammare, vilket leder till att testosteronet är aktivt längre och att koncentrationen därmed stiger. Icariin är också känt för sin antioxiderande verkan.

Boron med magnesium
Bor är ett biologiskt aktivt spårämne som påverkar magnesium på ett positivt sätt. Bor höjer också testosteronhalten. Magnesium bidrar till en bra muskeltonus. Med en tillräcklig nivå av magnesium är övningarna lättare att utföra med färre blockeringar och mindre muskelkramp.

Agaricus bisporus-extrakt,
Har en stark antiöstrogen verkan. Östrogen höjer bland annat fettprocenten, vilket man vill undvika. Antiöstrogener höjer testosteronnivån hos män.

Vitamin B1 (tiamin)
Bildar ett koenzym (hjälpämne) som är nödvändigt för omsättningen av kolhydrater (stärkelse och socker) till energi, vilket är viktigt inom kraftsport. En låg tiaminnivå höjer mjölksyrahalten i blodet, vilket leder till trötthet. Detta ämne har alltså tillförts för att kunna prestera längre på en hög nivå, en fördröjd försurning. Vidare bidrar vitamin B1 till en god funktion hos hjärtat och nervsystemet.

Charantin (Momordica Charantia 15 %)
Har en mångsidig, framför allt renande verkan. Charantin har en blodrenande verkan och en fördelaktig effekt på matsmältningen. Ämnet kan dessutom främja aptiten.

Muscle Transform ska användas som en kur. Genom att ta den rekommenderade dagliga dosen försätter du kroppen i ett anabolt tillstånd för att bli större och starkare. Under en Muscle Transform-kur kommer du redan efter några dagar att märka att du blir starkare och kan träna längre och tyngre. Denna höga träningsintensitet gör att du får mer stenhård muskelmassa och utvecklar den bodybuilderkropp som du har jobbat så hårt för.Rush Accelerated

RUSH ACCELERATED är ett av Europas populäraste tillskott. Denna Stacker har nominerats till årets pre-workout-produkt i både Sverige och Tyskland – inte utan orsak! En liten dos på bara 9 gram ger ett otroligt adrenalinrus och maximalt pump. Upplev en enastående boost som du inte får med vanliga tillskott! RUSH ACCELERATED är Stacker2:s starkaste och mest effektiva pre-workout-tillskott (100 % fritt från doping) och hjälper dig att tänja på dina fysiska gränser. Du har aldrig tränat hårdare eller med högre intensitet än med RUSH ACCELERATED.

Tack vare en utmärkt balans mellan pris och kvalitet (50 doser per förpackning!) och 6 absolut delikata smaker kan du krossa dina gamla rekord för mindre än 1 euro per dag. När du en gång har upplevt känslan vill du aldrig träna utan RUSH ACCELERATED igen.
Egenskaperna hos RUSH ACCELERATED

 • Ultrakoncentrerad sportnäring
 • Inget dmaa, så det passar även tävlingsatleter
 • Mer kraft, mer adrenalin, mer pump
 • Ger extrem energi och intensivt fokus
 • Ojämförlig tillväxt i muskelvolym

Energi för träningen!
En bra pre-workout-produkt innehåller en sammansättning som gör att du kan öka intensiteten på din träning. Den erbjuder en lösning på problemet att inte kunna få ut allt av en träningssession på grund av trötthet eller ofördelaktig tidpunkt. Du tar RUSH ACCELERATED för att du vill pressa gränserna under varje träning. Du vill uppleva en enastående adrenalinboost, lyfta tyngre vikter och upprätthålla den högre nivån längre. Om du vill pumpa dina muskler likadant som professionella bodybuilders är RUSH ACCELERATED den perfekta produkten för dig!

Kraftfull, ultrakoncentrerad sammansättning
RUSH ACCELERATED är en ultrakoncentrerad produkt. Detta betyder att den inte innehåller extra socker eller utfyllnad, bara en mix av effektiva ingredienser. Endast 2 miniskopor är tillräckligt för att du ska kunna träna med full kapacitet i 60–90 minuter. Nio gram av kraftfulla ingredienser gör att din nästa träningssession kan bli den bästa någonsin! RUSH ACCELERATED innehåller de starkaste extrakten som STACKER2 är känt för: arginin och agmatine för muskelpump, kreatin för kraft och styrka och beta-alanin som höjer mjöksyratröskeln. Tyrosin, taurin, schisandra och koffein har lagts till för fokus och intensitet. Effekten från RUSH ACCELERATED intensifieras ytterligare av ett farmaceutiskt extrakt av fenyletylamin (PEA) kombinerat med karnitin.

Utan en bra pre-workout-produkt når du snabbare din platå under en träningssession och måste avsluta dina set på grund av mjölksyra. Med RUSH ACCELERATED kan du träna hårdare och även ta dig genom de tunga ögonblicken. Hårdare träning, längre set: det ger dig toppresultat. Dina muskler utsätts för maximal belastning och dina muskelfibrer triggas att växa. Därför kan du bygga större, fylligare muskler på en kortare tidsperiod.

Den nya versionen av RUSH ACCELERATED är fri från dmaa och passar därför toppatleter som utsätts för WADA:s dopingkontroller.Rush Enraged

RUSH Enraged är den mycket efterlängtade efterträdaren till en av våra mest populära och prisbelönta pre-workout-produkter. Nu är den dessutom starkare än någonsin. RUSH Enraged innehåller en unik kombination av minst 18 aktiva ingredienser. Träna på ett nytt sätt! Få ut mesta möjliga av varje träningspass och tänj på gränserna. Bli starkare och skapa kroppen som andra vill ha!

Vad du kan vänta dig av RUSH Enraged

 • Ännu starkare, hårdare och aggressivare.
 • En kraftfull energiboost som hjälper dig att slå dina egna rekord.
 • Innehåller patenterade RUSH Time Released Energy System för upp till fyra gånger mer energi!
 • Få ut mesta möjliga av varje träningspass.
 • Endast bästa möjliga l-histidin och kväveoxidsyntes för ultimat pump.
 • Godare än någonsin.

Tester på toppidrottare
RUSH Enraged är på god väg att bli Europas mest populära pre-workout-produkt. Den unika sammansättningen baseras helt på tester med toppidrottare. Formeln har ändrats och förbättrats flera gånger. Energiboosten var kraftfull från början, men våra idrottsmän ville att energin skulle räcka längre utan krasch. Förhållandet mellan l-histidin och andra signalmolekyler för kväveoxid har fulländats. Den nya sammansättningen ger dig mer kraft, fokus och pump. Dessutom smakar den mycket bättre. Sammanfattning: RUSH Enraged är en av de starkaste och mest effektiva pre-workout-produkterna någonsin! Toppidrottare har gett den sitt godkännande, vilket är en bergssäker garanti för att RUSH Enraged levererar vad som utlovas.

Unik ingrediens: RUSH Time Released Energy System
RUSH Enraged är den första pre-workout-produkten där ämnen som ger kroppen energi tas upp lite i taget. Konceptet är så unikt att vi har patenterat det. Så gott som alla idrottare dricker en pre-workout-dryck i ett svep, strax före träningspasset. Många energigivande substanser, exempelvis koffein, tas upp väldigt snabbt och leder till att din energinivå stiger snabbt. Nackdelen med en så stark uppgång är att du strax därefter kraschar. Kraschen vill du däremot inte ha. Den perfekta pre-workout-produkten ska ge dig energi under en längre tid, så att du utan problem kan genomföra ett träningspass på 1,5 timme! Energin ska verka på både kropp och sinne så att du kan genomföra övningarna korrekt, energiskt och fullständigt fokuserat. RUSH Enraged är ett av få tillskott som har lyckats med detta. Tack vare den fantastiska blandningen av naturliga stimulerande ämnen som tas upp snabbt, medelsnabbt och långsamt ger RUSH Enraged energi som tas upp under hela träningspasset. Energi och fokus räcker fyra gånger längre! Du får en energikick som smakar gott och låter dig träna hårdare än någonsin. När du en gång har upplevt känslan vill du aldrig träna utan RUSH Enraged igen.

Produktvarianter
RUSH Enraged finns i förpackningar med 30 eller 60 portioner och 6 olika smaker. Lös upp 1 eller 2 skopor RUSH-pulver i ett vattenglas eller en vattenflaska före varje träningspass. Använd 1 skopa om du vill ha en energiboost samt mera kraft, skarpt fokus och bättre prestanda. Använd 2 skopor om du verkligen vill satsa hårt. Två skopor ger en mycket kraftfull blandning av energi, muskelpump, och ökad styrka.
Du förtjänar den bästa pre-workout-produkten som någonsin skapats!Stacker 2 Ephedra Free

STACKER:s framgångar började i USA med lanseringen av STACKER-2. Det var den första effektiva fettförbrännaren som inte gav obehagliga biverkningar som t.ex. en uppjagad känsla.

Under de senaste åren har mycket förändrats och STACKER har utvecklat kraftfullare versioner. Under tiden har STACKER-2:s popularitet inte dalat. För idrottare som vill förbränna fett i lugn takt är den milda Stacker fortfarande standardmedlet.

Hur fungerar STACKER-2?
STACKER-2 är en unik formel med det patenterade Tri-Guggel Lyptoid3-komplexet. Det ger ämnesomsättningen en boost och ökar fettförbränningen. Dessutom hjälper det mot hetsätning. Och allt detta utan tråkiga biverkningar. Andra fettförbrännare kan ge sömnlöshet eller hjärtklappningar. Inte STACKER-2. Du kan utan problem passa in det i din dagliga rutin.

När använder man STACKER-2?
STACKER-2 går utmärkt att använda när du vill gå ner i vikt på ett behärskat sätt. Formeln bygger på att utesluta möjliga biverkningar. Därför passar STACKER-2 utmärkt för en bantningskur under studier eller kontorsarbete. Du kan koncentrera dig på jobbet och under tiden förbränns fettet långsamt men säkert. Om du vill ha en starkare produkt för ett snabbare resultat, prova då STACKER-4 eller 7-PhenylStack. Men om du vill gå ner i vikt i ett lugnt tempo, är denna STACKER idealisk.Stacker 2 XPLC

Denna STACKER från NVE Pharmaceuticals är en revolutionerande produkt, speciellt utvecklad för att stimulera fettförbränning på de svåraste platserna. Kvinnor kan nu målinriktat förbränna fett på skinkorna, magen och benen. Och även männen kan få platta magar snabbare än någonsin förr.

STACKER-2 XPLC har äntligen löst ett av de största problemen, nämligen fettet som inte verkar kunna försvinna. Denna Stacker riktar direkt in sig på målet och jobbar precis där du vill.

Hur fungerar STACKER-2 XPLC?
Den unika kryddblandningen hos STACKER-2 XPLC kan åstadkomma det som andra produkter inte klarar av. Just på de ställen där fettet inte verkar försvinna lösgörs 40 % extra fett och förbränns till slut.

En ordentlig upprensning
STACKER-2XPLC går dessutom ett steg längre. Fettförbränningen på de svåra ställena lämnar en hel del restprodukter kvar i kroppen. Eftersom STACKER-2 XPLC är proppfull med polyfenoler, rensas dessa restprodukter upp och kroppen blir ren. Det kan man kalla en ordentlig upprensning!

När använder man XPLC?
Hjälper inte alla de andra fettförbränningsprodukterna med att bli av med det besvärliga fettet? Då finns det bara en lösning: STACKER-2 XPLC. Den kraftfulla formeln som kraftfullt och märkbart stimulerar ämnesomsättningen. Det är STACKER:n som gör jobbet, precis där den ska!Stacker 3 XPLC

Det svåra med att banta är att skruva upp kroppens ”termostat” så att fettreserven blir tvungen att släppa ifrån sig sina energireserver till ämnesomsättningen. Svårt, men inte omöjligt. Det bevisar STACKER-3 XPLC!

Skruva upp termostaten
Vad gör detta intelligenta bantningsmedel egentligen? STACKER-3 XPCL skruvar upp din inre termostat: kroppen blir varmare, kör på en “högre fart” och energin som krävs för detta tas direkt ur dina fettreserver. Med STACKER-3 XPLC kan din kropp utan svårigheter köra på en högre växel under flera veckor.

En hög ämnesomsättning har också fördelen att kroppen inte hamnar i ett “sömntillstånd”. Den högre växeln ligger i, om man har regelbundna matvanor. Alltså blir det ingen jojo-effekt. Den tillhör det förflutna. Gör en gång för alla upp med det överflödiga fettet.

Hur fungerar STACKER-3 XPLC?
XPLC-formeln kan tack vare den välbalanserade sammansättningen stimulera ämnesomsättningen på ett påvisbart och märkbart sätt. På grund av den höga dosen naturligt koffein, plus en optimal blandning av fettmetaboliserande ingredienser, vrids ”termostaten” i kroppen upp. Kroppen fixar resten.

Keep the fire burning
Skillnaden mellan ditt intag av kalorier och den mängd kalorier som du verkligen behöver blir så stor att kroppen inte har något annat val än att förbränna fettreserver. 24 timmar per dag under en hel månad. Resultatet är förbluffande.

När använder man STACKER-3 XPLC?
STACKER-3 XPLC används framför allt när du inte har möjlighet att träna aktivt. Träning ökar ämnesomsättningen och STACKER-3 XPLC kan härma denna effekt i din kropp. Du bygger inte upp muskler eller förbättrar din kondition, men du drar ändå fördel av en förhöjd fettförbränning och känner dig i form under hela dagen.Stacker 4

STACKER-4 är sedan länge den absoluta höjdaren inom 1:a generationens efedrafria fettförbrännare. Den är supersuccén från NVE Pharmaceuticals, tillverkare av STACKER-2, 4 och XPLC, “The World’s strongest fatburners”.

STACKER-4 fungerar bättre och snabbare än alla sina föregångare. Vill du ha ett blixtsnabbt resultat? Då finns det bara ett val: STACKER-4. Den kraftfullaste fettbrännaren bland Stackermedlen.

 • Superstark energiboost
 • Optimal ämnesomsättning
 • Dämpar hungern

Smart recept
STACKER-4 har en smart sammansättning som hjälper dig att snabbt tappa dina överflödiga kilon. Kombinationen av bland annat grönt te, guarana, sibirisk ginseng och koffein gör att du utan svårighet går ner i vikt. Dessutom får du en otrolig energiboost som håller dig skärpt och alert.

STACKER-4, det kraftfullaste bantningsmedlet någonsin, är med rätta en absolut höjdare!

Flerfaldig hjälp
STACKER-4 är den bäst säljande fettförbrännaren i Nederländerna. Och det är förståeligt. STACKER-4 hjälper nämligen inom olika områden:

– Den höjer ämnesomsättningen maximalt. Du förbränner därför mer energi. Kalorierna som du får i dig sparas inte i din fettreserv, utan förbränns, vilket leder till att du går ner i vikt snabbare.
– Den ger din kropp en enorm energiboost som gör att känner dig i fantastisk form och full av energi.
– Den dämpar din hunger. Du håller dig därför i optimal form och stannar utan problem på din ideala vikt.

Bevisad effekt
Varför själv kombinera produkter när STACKER-4 redan har gjort det åt dig på ett bevisat effektivt sätt? Kombinationen av fettförbränning, energiboost och hungerdämpare har lett till att STACKER-4 är enormt populär och sedan länge fettförbrännare nummer 1 över hela världen.

När använder man STACKER-4?
När du söker den bästa, kraftfullaste bantningsprodukt som finns. Och om du vill ha ett snabbt och effektivt resultat, behöver du inte söka längre!Stacker E2 Xtreme

Att till och med de bästa ”energizers” kan bli ännu starkare, bevisar NVE Pharmaceuticals med lanseringen av STACKER-2 E2 Xtreme! Den heter inte utan orsak Xtreme, för den har en extrem effekt. Mycket extrem. Det är en bomb i kapselform. Och du har fingret på utlösaren.

Hur, vad, var?
STACKER-2 E2 Xtreme hämtar sin kraft från den mycket effektiva blandningen av ephestim, vitanolkomplex och gua-HPLC med koffein. Ingen annan produkt innehåller denna cocktail av unika och patenterade ingredienser.

Förbered dig på en explosion av energi som överträffar allt annat. En otrolig powerboost, kombinerat med ett enormt skarpt fokus… Trodde du att du provat allt? Vänta bara!

Bara en kapsel STACKER-2 E2 Xtreme är tillräcklig för att du under flera timmar i sträck upplever ett optimalt fokus, känner dig fit och alert och har extremt mycket energi för att göra vad du vill. Oavsett om du ska ut och festa, gå till gymmet eller följer en bantningskur: med STACKER-2 E2 Xtreme gör du allt mer intensivt.

När kan du använda det?
STACKER-2 E2 Xtreme är en liten tidsinställd bomb. Vet du när du vill vara på topp? Vill du överraska dig själv på gymmet? Eller vill du börja kvällen peppad och hålla energin uppe på efterfesten? Med denna STACKER får du en boost som håller dig igång. Du blir mer skärpt, känner dig i bättre form och kan utan svårighet hålla på längre.Stinger Energy Shot

I USA har energy shots sedan några år tillbaka med framgång ersatt energidryckerna på burk. Detta är inte så dumt. Varför ska man egentligen dricka en kaloririk energidryck på burk? Du vill ha en kick, ren energi. Vad du inte vill ha är en kolsyrad energidryck på burk med 20 gram (onödigt) socker. Socker gör dig tjock och det är redan så svårt att hålla formen. Så låt bli onödiga kalorier och ta en produkt som verkligen ger dig vad du behöver. Du vill inte ha energi från socker, du vill ha mental stimulans, energi från naturliga kryddor och energi från vitaminer. Kort sagt: du vill ha Stinger Energy Shot.

Stinger Energy Shot har många fördelar

 • Ger ren energi.
 • Mentalt fokus, extra stimulans.
 • Den första shoten med en utmärkt fruktsmak!
 • Fri från kolsyra och onödigt socker.
 • Enkel att ta med, behöver inte kylas.
 • Uppföljare till populära amerikanska YJ Singer.

Stinger Energy Shot innehåller alla verksamma beståndsdelar från kända energidrycker. Men i Stinger finns de i en mycket större mängd, varför energin känns snabbare, bättre och längre. Taurin, koffein och glukoronolkaton: finns allihop i Stinger i en förstklassig mängd. Stinger innehåller samma goda som de kända energidryckerna, men Stinger har mer. Det unika med Stinger är vitaminblandningen. Tänk dig en rejäl dos vitamin C, vitamin B6, vitamin B12 och folsyra. Allt detta extra, utan energidryckernas nackdelar (kolsyra och socker), gör Stinger till den nya normen vad gäller energidrycker.

Prova i praktiken och smaka redan idag på den sagolikt goda Stinger Energy Shot. En liten flaska, inget onödigt socker, utan 100 % energi och proppfull med hälsosamma vitaminer. Finns nu i en läskande apelsinsmak.Testo 4HD

Du ger allt för din sport – bodybuilding är en livsstil och inte en hobby. Du håller därför inte till godo med en godtycklig testosteronhöjare: bara det bästa är gott nog för dig. Du är på jakt efter en produkt som sticker ut från mängden. En produkt som ger dig explosiv styrka genom nytt fritt testosteron. Är det detta du söker? En torrare, mer muskulös fysik, en högre träningsintensitet, en aldrig sinande träningsaggressivitet och en makalös intensitet under dina workouts? Då är TESTO-4HD produkten som du letar efter.

Fördelarna med TESTO-4HD

 • Stimulerar testosteron till maximalt naturligt uppnåeligt värde
 • Mer träningsaggressivitet
 • En högre träningsintensitet
 • Mer styrka, mer muskelmassa
 • Makalöst hård pump

Varför är TESTO-4HD så mycket starkare än andra testosteronhöjare?
TESTO-4HD innehåller inte bara en revolutionerande och unik anabol formel – den har till och med en 100 % naturlig sammansättning. TESTO-4HD förhöjer mängden fritt testosteron i kroppen, vilket innebär att styrkan, massan och träningsintensiteten ökar drastiskt. TESTO-4HD innehåller endast ämnen som fungerar, med en så hög procentsats som möjligt av det aktiva extraktet. Inte det vanliga Tribulus, utan en så hög procentsats som möjligt av det aktivt verkande extraktet: 30 % protodioscin.

Allt som du behöver för att förhöja din testosteronproduktion finns i TESTO-4HD. Varje dos innehåller 10 kraftfulla och kliniskt undersökta ämnen som arbetar synergiskt och ser till att androgena receptorer gång på gång stimuleras för att producera mer testosteron. Dina manliga egenskaper stimuleras, framför allt träningsintensiteten, ditt självförtroende och träningsaggressiviteten. Detta är mycket, men Stacker erbjuder dessutom en kraftig ökning av muskelmassa, muskelpump och en makalös fysik.

Utvecklingen av testosteronhalten och effekten.
Din fria testosteronhalt stiger varje gång du tar TESTO-4HD. Du använder denna produkt som en kur. Varje dag tar du alltså 2 x 3 kapslar för att bygga upp din testosteronhalt till det högsta möjliga värdet utan steroider.

Mellan 5 och 10 dagars (daglig) användning
Du känner hur ämnena verkar och hur din testosteronhalt ökar lätt varje dag. Du får mer energi och du känner en otroligt stor viljekraft att gå till gymmet och träna hårt.

Mellan 10 och 20 dagars (daglig) användning
Testosteronhalten fortsätter att öka. Träningen blir mer extrem. Du klarar tyngre vikter och dina muskler börjar stadigt att växa. Dina ådror börjar långsamt synas tack vare en torrare fysik. Detta är bara början!

Från 3 veckor (daglig användning)
Detta är det tredje steget. Du kan inte längre föreställa dig vid vilken träningsintensitet du tidigare tog slut. Du bryter en barriär. Gränserna skiftar, transformeringen startar. Dina muskler känns fylligare, större och hårdare. Din styrka och vaskularitet är på topp. Detta har du aldrig upplevt tidigare och detta är vad TESTO-4HD gör och vad som gör den så populär.

Ge din kropp vad den förtjänar – den kraftfullaste och effektivaste testosteronhöjaren någonsin: TESTO-4HD.

Bruksanvisning
Tag 3 kapslar Testo-4HD under dagen och ytterligare 3 kapslar strax innan sänggående. Du upplever de första effekterna efter ungefär en vecka. För att nå maximal effekt måste du använda denna produkt som en kur under minst 4 till 6 veckor.Thermodrene XT

Stacker2 Thermodrene XT är utvecklat av och för kroppsbyggare. Fritt från efedrin, DMAA och steroider, men mera kraftfullt och effektivt än någonsin. Vill du ha stenhårda, slanka muskler? Ett sexpack? Bli av med överskottsfett på magen eller benen? Thermodrene XT är en viktig del i kroppsbyggarens ”deffningsfas”! Thermodrene XT ger energi, ökar förbränningen och skyddar muskelmassan med en sammansättning som bränner kroppsfett och hjälper dig att uppnå det fysiska utseendet och styrkan som krävs av en kroppsbyggare i toppklass.

NVE Pharmaceuticals har under de senaste 20 åren fått ett rykte om sig att tillverka ”världens starkaste fettförbrännare”. NVE har hittat hundratals aktiva och kraftfulla ämnen i naturen. Vissa av dem är så kraftfulla att de faktiskt ger ett mervärde för oss kroppsbyggare. Thermodrene XT kombinerar dessa kraftfulla ämnen och lägger till viktiga näringsämnen för att skydda all den muskelmassa du har byggt upp: magnesium, zink och B-vitaminer.

Naturlig fettförbrännare
Thermodrene XT är inte vilken fettförbrännare som helst. Utöver de slankande egenskaperna i en av naturens mest kraftfulla polyfenoler (proantocyanidiner) använder Thermodrene XT ämnesomsättningshöjande extrakt av yerba mate, koffein och guarana. Produkten ger även antioxidanteffekten från grönt te (EGCE och polyfenoler) plus hungernedsättande kaktusextrakt. Kombinationen av sex samverkande fettförbrännande ingredienser gör Thermodrene XT till en av de mest kraftfulla och därmed även effektiva Stacker-produkterna någonsin.

Skyddar uppbyggd muskelmassa
En fettförbrännare för kroppsbyggare måste göra mer än bara bränna fett. Kroppsbyggare som har byggt upp muskelmassa i månader med hjälp av en bulkdiet vill tappa vätska men behålla muskelmassan. Musklerna måste skyddas från katabolism. Se därför till att få i dig tillräckliga mängder protein under deffningsfasen. Du kan komplettera ditt proteinintag genom att kombinera Thermodrene XT med 100% Whey från Stacker2. Även Thermodrene skilt för sig ger unik effekt. Tack vare tillsatt zink och magnesium behålls din kropp i ett anaboliskt muskelbyggande tillstånd. Kombinationen gör att Thermodrene XT lämpar sig mycket väl för kroppsbyggare: kraftfull fettförbränning med bibehållen muskelmassa. Du har aldrig kommit i form snabbare!

Användningsinstruktioner
Ta 2 kapslar 2 gånger per dag. Ta den första dosen på morgonen och den andra dosen på eftermiddagen kring 15.00. Ta helst produkten på fastande mage.Ultra Mass

Hur skulle den ultimata viktökningsprodukten se ut? Den ska hur som helst vara en kaloribomb med ett perfekt protein-/kolhydratförhållande. Dessutom får den inte innehålla så mycket socker och mättat fett. Viktökningsprodukten ska öka din kroppsvikt med minst 5-6 kg per månad. Det finns hundratals viktökningsprodukter på marknaden, men hur många känner du till som uppfyller ovanstående krav? Om du är på jakt efter den ultimata viktökningsprodukten, har du hittat den: Ultra Mass. En bättre produkt finns inte.

Fördelarna med Ultra Mass

 • Ökning tack vare ett optimalt protein-/kolhydratförhållande.
 • Ökning tack vare 42 gram protein per portion.
 • Ökning tack vare en proteinblandning bestående av wpi, wpc, mc och mpi.
 • Ökning tack vare sockerfria kolhydrater.
 • Ökning tack vare 912 kcal per portion.

Du kan träna stenhårt varje dag på gymmet, men utan rätt kosthållning når du inga resultat. Du måste äta ordentligt för att växa. Och för att växa extremt snabbt, behöver du en högt doserad viktökningsprodukt för att komplettera med absolut nödvändiga proteiner och kolhydrater. Ultra Mass ger dig precis vad du behöver.

Näringsvärdet
Proteiner är kroppens byggstenar. Ultra Mass innehåller endast proteiner med ett högt biologiskt värde, alltså inga proteiner från vete eller soja. Ultra Mass innehåller isolerat vassleprotein och koncentrerat vassleprotein för snabb upptagning och innehåller en kombination av isolerat mjölkprotein och kalciumkaseinat för en fördröjd utsöndring av bland annat glutamin.

Ultra Mass innehåller inte ett enda gram socker, utan en blandning mellan glukos, maltodextrin och fruktos. Detta ger en successiv utsöndring i kroppen.

En dos Ultra Mass innehåller 8 essentiella aminosyror, varav nästan 10 gram BCAA (muskeltillväxt och återhämtning) och ungefär 7 gram glutamin. Därför fungerar Ultra Mass så bra!

Ultra Mass är helt fri från ämnen som inte hör hemma i en viktökningsprodukt. Det betyder inget kreatin, inget koffein, inga hormoner och inget aspartam. Ultra Mass kan du använda varje dag, hela året. Unna dig den bästa viktökningsprodukten – välj Ultra Mass.

Bruksanvisning:
Blanda eller skaka 5 matskedar Ultra Mass (ca. 220 gram) med 500 ml mjölk (rekommenderas) eller vatten. Drick en shake två gånger om dagen. Drick den första shaken på morgonen och den andra på kvällen.Vita Boost

Vita Boost är en extremt högt doserad multivitamin. Människokroppen kan inte själv producera de flesta vitaminer och mineraler; därför måste du se till att få i dig dem via kosten. En korrekt kosthållning innehåller tillräckligt med vitaminer och mineraler, men på grund av aktivitet eller matvana är korrekt kosthållning inte alltid möjlig. Definitivt inte när du tränar intensivt. Då har du nämligen ett större behov av näringsämnen (som B-vitaminer). För idrottare behövs framför allt ett extra skydd mot skadliga fria radikaler. Vita Boost ger dig precis det stöd du behöver för att gå genom livet som en frisk idrottare.

 • Hälsosam dos av nödvändiga vitaminer och mineraler
 • Innehåller antioxidanter.
 • En produkt av farmaceutisk kvalitet.
 • Ingen risk för överdosering.
 • Ett medvetet och säkert val.

De viktigaste vitaminerna för dig som idrottare och effekten.
Oavsett om du håller på med fitness, uthållighetsträning eller friidrott: målet ska alltid vara att på ett hälsosamt träna din kropp och komma i bättre form, bli snabbare eller muskulösare. Din idrottskropp har mer muskelmassa (protein) än mindre aktiva människor. Därför är din ämnesomsättning lite snabbare och din kropp har ett stort behov av vitaminer och mineraler. Vid styrkesporter, som fitness och friidrott, kräver musklerna en förhöjd upptagning av framför allt vitamin A, vitamin E och olika former av vitamin B-komplex.

Vita Boost innehåller mycket höga doser av just de vitaminer och mineraler som du som idrottare behöver i högre dos och är på så sätt ett medvetet och säkert komplement till din dagliga kost.

Bruksanvisning
Tag 2 kapslar på morgonen vid frukost (med ett glas vatten eller juice) och 2 kapslar på eftermiddagen (med ett glas vatten).Essential Aminos

Genom att introducera Essential Aminos erbjuder Stacker2 marknaden ett nytt tillskott i toppklass! Essential Aminos kan vara den bästa aminosyreprodukten i vårt sortiment om man tittar på innehåll, smak och – definitivt – pris.

Vissa aminosyror är nödvändiga för atleter. Det handlar om aminosyror som din kropp inte kan producera själv. De kallas essentiella aminosyror, och det finns åtta stycken. Glutamin kan anses vara den nionde essentiella aminosyran för atleter som belastar sina muskler tungt. Essential Aminos från Stacker2 innehåller 11 gram av dessa essentiella aminosyror per portion. Produkten innehåller mest av de aminosyror som är viktigast för en atlet. Essential Aminos innehåller inte mindre än 5,7 gram glutamin och 4,5 gram BCAA (grenade aminosyror) per portion, i det optimala mängdförhållandet 3:1:1. Mängden leucin är alltså tre gånger så hög som mängden valin och isoleucin.

Essential Aminos från Stacker2 innehåller:

 • Alla essentiella aminosyror i en optimal dos.
 • 5,7 gram glutamin av läkemedelsgrad.
 • 4,5 gram BCAA per portion.
 • BCAA i det optimala mängdförhållandet 3:1:1.

Varför behöver du aminosyror?
Som du kanske redan vet är aminosyror byggstenar för proteiner. Du behöver aminosyror för att hjälpa dina muskler och din metabolism att fungera på optimala nivåer. Människor behöver i genomsnitt 1 gram protein per kilogram kroppsvikt. Om du däremot tränar hårt och vill ha snabbare återhämtning eller om du försöker bygga mycket muskelmassa behöver du 2 till 2,5 gram protein per kilogram kroppsvikt. Proteintillskott kan tillgodose kroppens högre proteinbehov, men högpresterande atleter och professionella kroppsbyggare behöver ett tillskott som tas upp mycket snabbt av kroppen och når musklerna på ett ögonblick. Därför satsar de på aminosyror. Aminosyror ger stort mervärde, särskilt strax före eller direkt efter träning.

Vikten av glutamin i Essential Aminos
Det finns åtta essentiella aminosyror som kroppen inte kan tillverka själv och du därför behöver få i dig via maten. Glutamin anses vara den nionde essentiella aminosyran för atleter. Orsaken till detta är att minst 80 procent av dina muskler består av glutamin. Glutamin är så viktigt att din kropp bryter ned andra aminosyror för att tillverka glutamin om du inte får i dig tillräckligt. Även BCAA råkar ut för detta om glutaminnivåerna är för låga. Därför innehåller en portion Essential Aminos från Stacker2 nästan 6 gram rent glutamin! Allt du har läst och allt du redan vet om aminosyrors effekt i din kropp är meningslöst innan dina muskler har tillräckligt med glutamin.

Leucin, en anabol aminosyra i Essential Aminos
Leucin är vår viktigaste grenade aminosyra (BCAA). Muskelceller svarar på ett särskilt vis på leucin. Ju mer leucin muskelcellen hittar, desto intensivare utlöses den anabola signalmolekylen IRS-1. Konkret innebär det att ju mer leucin muskelcellen innehåller, desto mer ren muskelmassa byggs upp. Leucin är en omdebatterad ingrediens; den kan öka proteinsyntesen med så mycket som 70 procent.

BCAA i Essential Aminos motverkar katabolism
BCAA har testats av forskare med avseende på prestationen hos både styrke- och uthållighetsatleter i mer än 10 år. Forskningsresultaten visar obestritt att BCAA skyddar musklerna, har en muskelbyggande funktion och kan ge extra energi. Nyligen genomförd forskning visar att BCAA-tillskott avbryter tillverkningen av katabola proteiner som atrogin-1 och MuRF1. Detta indikerar att muskelcellen upplever mindre stress, vilket ses ännu tydligare vid mätning av stresshormonet kreatinkinas flera timmar efter träning. Studierna har visat att betydligt lägre nivåer av stresshormoner uppmäts hos atleter som kompletterar en lämplig kosthållning med BCAA.

Andra essentiella aminosyror i Essential Aminos
Nu när vi har förklarat funktionerna hos de viktigaste aminosyrorna finns det fem kvar. Även om dessa fem aminosyror inte har en nyckelroll i musklernas återhämtnings- eller uppbyggnadsprocess ska du inte underskatta deras funktion.

Lysin har en viktig roll vid omvandling av fett till energi. Tillsammans med leucin förbättrar lysin metabolismen. Treonin stöder matsmältningen och främjar uppbyggnaden av elastin och proteiner. Efter träning är muskelvävnaden uttöjd, och elastin säkerställer att vävnaden återställs till sitt ursprungliga tillstånd. Metionin är en aminosyra som säkerställer god metabolism, vilket i sin tur gör att andra näringsämnen kan tas upp bättre och snabbare. Fenylalanin är involverat i hjärnans tillverkning av signalsubstanser och påverkar ditt humör positivt. Sist, men inte minst, har vi tryptofan. Tryptofan är en byggsten för många proteiner och används av hjärnan tillsammans med vitaminer och mineraler för att tillverka serotonin. Serotonin är ett viktigt stressbekämpande hormon som motverkar katabolism, precis som BCAA.

Essential Aminos finns att köpa i förpackningar på 400 gram och är tillgängligt i de läckra smakerna orange, tropical fruit och blue raspberry.Superior Pump

Stacker2 introducerar en unik ny kväveoxidbooster: Superior Pump. Kväveoxid (NO) säkerställer att en muskel som behöver mer blod, syre, kreatin och näringsämnen faktiskt får det. Den här 100 procent naturliga mekanismen som förbättrar prestationen enormt uppkommer främst från faktumet att kväveoxid får blodkärlen att utvidgas och bli mjukare.

Superior Pump har utvecklats för:

 • Styrkeatleter som strävar efter optimal och maximal muskelpump.
 • Atleter som vill kombinera kväveoxidprodukter med testosteronförstärkare, fettförbrännare och pre-workoutprodukter.
 • Kroppsbyggare som vill öka uthålligheten i sina muskler och öka muskelstyrkan.
 • Alla som vill öka sin muskelmassa på en kort tid.

Superior Pump är grunden till kraftfullare, fylligare och starkare muskler. Inget annat tillskott kommer ens i närheten av denna produkt! Superior Pump har utvecklats särskilt utan stimulantia så att du kan använda det dagligen. Många produkter är fullspäckade med energitillskott, vilket är utmärkt för träning men inte lika bra när du använder kväveoxidboostern som en kur (två gånger om dagen, sju dagar i veckan). En kväveoxidkur utan stimulantia ger dig en mer avslappnad känsla och gör det enklare att sova – och tack vare den ytterligare vilan får du ännu bättre resultat i form av muskeltillväxt, muskelpump och muskelstyrka!

Superior Pump innehåller en patenterad formel bestående av flera effektiva och verksamma ämnen. Din kropp får inga överflödiga ingredienser som bara kostar mer men inte ger ytterligare resultat!

De viktigaste egenskaperna i Superior Pump

 • Patenterad formel som ser till att musklerna fylls med arginin, vilket ökar kväveoxiden.
 • Optimal tillförsel av arginin, norvalin, histidin och citrullin.
 • Extremt kraftfull pump, hårdhet och fyllighet i musklerna.
 • Förbättrad muskeluthållighet tack vare ATP och kreatin.
 • Fritt från stimulantia, så att det kan användas under vila eller sömn.
 • Kan användas dagligen av alla atleter (dopingfritt).

Optimal sammansättning
Välformade och maximalt uppumpade muskler, som hos professionella kroppsbyggare, är vackra. Du får däremot inte maximal muskelpump bara genom att ta ett pre-workouttillskott precis före träning. Du måste jobba på din kropp sju dagar i veckan genom en optimal kombination av rätt träning och korrekt näring. För att skapa maximal muskelpump måste du ständigt ge dina muskler de rätta aktiva ingredienserna, t.ex. arginin, citrullin, histidin och norvalin. Superior Pump har alla dessa ingredienser.

Arginin och citrullin har varit kända för sina kväveoxidrelaterade funktioner i åratal. Blodkärlen får en signal att transportera så mycket syre, kväve och aminosyror som möjligt till musklerna, vilket gör dina muskler större och mycket mer imponerande. Norvalin förbättrar funktionen av arginin/citrullin eftersom norvalinet hämmar enzymet arginas. Tack vare den enzymhämmande effekten finns mer arginin kvar för att skapa kväveoxid. Mer kväveoxid betyder mer pump!

Isometrisk träning, styrka och uthållighet
Det handlar inte bara om muskelpump. Vikten av att öka den rena muskelkraften, musklernas uthållighet och muskelmassan har tagits i beaktande i utvecklingen av Superior Pump – med början i ATP och kreatinetylester.

Som du kanske vet är ATP (adenosintrifosfat) det viktigaste bränslet för dina muskler under träning. Du får snabbt slut på ATP, och så snart det händer presterar dina muskler bara på 70 procent av sin maximala kapacitet. Du upplever detta som kramp eller försurning under tunga övningar. Superior Pump ger ett tillskott av ATP och kreatin, som kroppen kan omvandla till ATP. Ju mer ATP din kropp har, desto längre kan du alltså träna på din absoluta maxkapacitet.

Sammetsböna (Mucuna Pruriens) är en naturlig källa till aminosyran l-dopa som din kropp konverterar till dopamin och adrenalin. Dopamin stöder utsöndringen av tillväxthormonet som bygger muskler och minskar fettprocenten för kroppsbyggare. Dopamin konverteras sedan även till noradrenalin. Noradrenalinet ökar adrenalinresponsen i din kropp och ger dig den fysiska styrka du behöver för att träna verkligt hårt.

Sammanfattning
Superior Pump ger dagligen musklerna rätt ingredienser för att du ska få ut mesta möjliga av din träning. Superior Pump skiljer sig från en vanlig pre-workoutprodukt eftersom du kan ta den varje dag, både på vilodagar och innan du går och lägger dig. Superior Pump finns nu tillgängligt i en burk på 240 kapslar, tillräckligt för en kur på en månad.Whey Isolate

Whey Isolate är det mest avancerade proteinet i Stacker2:s produktutbud. Den har en proteinhalt på minst 90 procent, är godast på marknaden och har maximal (total) löslighet – Stacker2 Whey Isolate är det bästa alternativet för en toppidrottare!
Fortsätt läsa om du vill veta varför Whey Isolate är så unikt.

Just nu medföljer en gratis gåva (till exempel en shaker, en t-shirt eller träningshandskar) varje förpackning av Stacker2 Europe Whey Isolate, och dessutom finns det ett gratis provpaket av vår pre-workout. Missa inte dessa gåvor – ta del av dessa unika erbjudanden nu!

Egenskaper hos Stacker2 Whey Isolate

 • Innehåller 100 procent rent vassleproteinisolat.
 • En proteinhalt på 90 procent.
 • Rik på BCAA (grenade aminosyror) (6 gram per portion).
 • Mycket snabbt och komplett upptag i musklerna.
 • Ett utmärkt biologiskt värde på 152.
 • Inget tillagt socker, låg fetthalt och mycket lite laktos.
 • Löses upp helt (inga klumpar och inget skum).
 • Tillgängligt i 4 delikata smaker.

Stacker2 Whey Isolate är en utmärkt källa till muskelbyggande aminosyror

 • 6,0 gram BCAA per shake
 • 2,8 gram leucin per shake
 • 4,8 gram glutamin per shake

En smaksensation
En oberoende smakpanel bestående av olika kända idrottsmän ansåg enhälligt att Stacker2 Whey Isolate hör till de bästa proteinshakarna som finns på marknaden. Stacker2 Whey Isolate hör därför till de bästa tillskotten i vårt produktutbud, inte bara tack vare produktkvaliteten och den höga proteinhalten utan även avseende smak, krämighet och lösbarhet. En delikat shake utan klumpar och skumbildning. Stacker2 Whey Isolate är en absolut topprodukt.

Tillverkning av vassle
Vassle är en 100 procent naturlig ingrediens. Den kommer från kor. Mjölkproduktionsprocessen och slutligen osttillverkningsprocessen skapar (flytande) vassleprotein. För att omvandla denna proteinrika vätska till ett tillskott för idrottsmän är det nödvändigt att separera de rena, högkvalitativa proteinet från vätska. Den vanligaste metoden som används är mikrofiltrering varvid vätskan försvinner och ett WPC-pulver (vassleproteinkoncentrat) återstår. Vassleproteinkoncentrat är ett grundläggande tillskott för nästan alla styrkeidrottare och uthållighetsidrottare.

Skillnaden mellan vasslekoncentrat och Stacker2 Whey Isolate
Så varför behöver vissa idrottsmän mer än bara vassleproteinkoncentrat? Vassleproteinkoncentrat innehåller relativt mycket kolhydrater, fett och laktos. Även om det bara handlar om några procent är en seriös toppidrottare aldrig nöjd med något bra om det finns något bättre. Whey Isolate är bättre, utan tvekan! Den största fördelen med Whey Isolate är att proteinerna tas upp extremt snabbt, snabbare än från en vassleproteinshake. Whey Isolate innehåller dessutom mindre kolhydrater, fett och laktos. Toppidrottare väljer Stacker2 Whey Isolate eftersom väldigt få vassleisolat uppfyller deras hårda krav.

Aminosyraprofil per portion Stacker2 Whey Isolate
En 30-gramsportion av Stacker2 Whey Isolate ger 11 gram glutamin och BCAA. Dessa är de viktigaste aminosyrorna för muskeluppbyggning och återhämtning. Eftersom Stacker2 Whey Isolate tas upp så snabbt återhämtar sig dina muskler på nolltid. Stacker2 Whey Isolate snabbar därmed på din återhämtningsfas, vilket ökar din vilofas (muskelns tillväxtfas!). Ju längre dina muskler vilar, desto starkare blir de och desto bättre presterar du under din nästa träningssession eller tävling. En portion Whey Isolate ger totalt 12 gram essentiella aminosyror, 5 gram glutamin och 27 gram protein totalt.

Stacker2 Whey Isolate finns nu i fyra delikata smaker (choklad, vanilj, jordgubb, ananans/cocos) och uppfyller Europeiska unionens kvalitetskrav. Denna produkt lämpar sig för toppidrottare (garanterat fri från doping). Prova själv!Kre Alkalyn

Kreatin är ett av de bästa och mest framgångsrika näringstillskotten som någonsin har skapats. Kreatinets effekter är dessutom mest testade, och effekten har bekräftats av Europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet (EFSA). Nästan alla som använder kreatin upplever en stor ökning i styrka och muskeltillväxt.

Stacker2 Kre Alkalyn är till 100 procent det ursprungliga supertillskottet som patenterades av den professionella kroppsbyggaren Jeffrey Golini (amerikanskt patent nr 6 399 661). Jeffrey Golinis karriär är välkänd tack vare hans dopingfria historik. Hans utgångspunkt var att vara försiktig med kroppen och öka nivån endast genom lämplig näring, hårt arbete och högkvalitativa tillskott. Det är därför logiskt att hans uppfinning Kre Alkalyn passar in i hans engagerade, men medvetna, kroppsbyggarfilosofi.

Vad är Kre Alkalyn?

De aktiva substanserna i Kre Alkalyn är kreatin och natriumkarbonat. Natriumkarbonat hämmar magsyrorna så att din kropp kan ta upp kreatinet fullständigt. Kre Alkalyn tillverkas med hjälp av avancerad teknik som optimerar kreatinets pH-värde. Ett pH på 12–14 skapas. Detta värde är optimalt och nyckeln till ett snabbt och fullständigt upptag av kreatinet. Alkalyns pH förhindrar att kreatinet omvandlas till oönskat kreatinin. Kreatinin är en produkt som skapas vid nedbrytning av kreatinfosfat och som endast kan elimineras av njurarna via urin.

Den stora fördelen med Kre Alkalyn jämfört med vanligt kreatinmonohydrat är att Kre Alkalyn tas upp bättre av kroppen och därför är mer effektivt (även i små doser). Redan ett och ett halvt gram Kre Alkalyn gör att dina muskler har mycket med ATP till sitt förfogande. Tack vare detta kan dina muskler arbeta längre på maxstyrka innan mjölksyra uppstår. Kre Alkalyn ökar din muskelstyrka och därmed i slutänden även storleken på dina muskler.

Fördelar med Kre Alkalyn jämfört med kreatinmonohydrat

 • Kre Alkalyn tas upp fullständigt av kroppen.
 • Kre Alkalyn fungerar utan laddningsfas, från första dagen.
 • Kre Alkalyn omvandlas inte till kreatinin (mindre skadliga slaggprodukter i din kropp).
 • Kre Alkalyn är effektivt redan i små doser på 1,5 gram.
 • Kre Alkalyn samlar inte vätska, så dina muskler ser snyggare och torrare ut.
 • Kre Alkalyn är mildare för mage och matsmältningssystem.

Fördelar med kreatin

 • Kreatin ökar ATP-halten.
 • Mer ATP skapar större muskelstyrka.
 • Kreatin hjälper dig att träna hårdare.
 • Den hårdare träningen gör dina muskler starkare.
 • En starkare muskel är större. Kreatin främjar alltså muskeltillväxt.

Stacker2 Kre Alkalyn finns i förpackningar med 120 eller 240 kapslar.

Rekommenderad användning

Det bästa är att ta Kre Alkalyn i 3 månader och sedan hålla upp i 1 månad. Kre Alkalyn är effektivt redan i doser på 1,5 gram per dag för normala idrottare. 1,5 gram innebär 1 kapsel tillsammans med ett glas vatten, två gånger per dag.
Om du idrottar, bygger styrka eller löper på hög nivå kan du ta 3 gram per dag. 3 gram innebär 2 kapslar tillsammans med ett glas vatten, två gånger per dag.

Bruksanvisning

Dosering dagar du tränar: ta 1–2 kapslar före träning och 1–2 kapslar efter träning.
Dosering dagar du inte tränar: ta 1–2 kapslar morgon och 1–2 kapslar eftermiddag.Extreme Energy

Denna klassiker från Stacker2 USA har nu kommit till Europa. Om du är ett fan av typiskt amerikanska smaker och gillar energikicken från Stacker2 är dessa burkar perfekta för dig!
Upplev extra energi och förbättrat fokus som får dig att prestera bättre under träning, vara mer fokuserad under studier, hålla igång längre på dansgolvet och öka din koncentration när du kör bil.

Stacker2 Extreme Energy finns nu i 6 smaker i 250 ml-burkar!

Kickin Classic
Kickin Classic Zero
Pounding Punch
Enraged Raspberry
Sinful Citrus
Gyrating GrapeRush Female

Efter framgångarna med RUSH Accelerated, årets pre-workout-produkt, har Stacker2 Europe tagit fram en version av RUSH speciellt för kvinnor: RUSH Female. Med RUSH Female ökar du din energi, ditt fokus och din uthållighet utan att gå upp i vikt och utan att muskeltillväxten stimuleras. RUSH Female har utformats av och för kvinnor – äntligen finns det ett alternativ till pre-workout-produkter för män!

Vi vet alla hur frustrerande det känns när man inte kan få ut allt av ett träningspass på grund av trötthet eller för att dagen har varit för stressig. Men vi vet också hur härligt det känns när träningen funkar perfekt. När allting flyter på – träningen är rolig och man är full av energi och fokus och uppnår resultat. Sådana dagar går man tillbaka till omklädningsrummet med en nöjd känsla. Nu kan du uppleva denna fantastiska känsla varje träningspass, med RUSH Female.

 • Unik formel för kvinnor
 • Ger extra energi och fokus
 • Få kalorier
 • Utan kreatin, alltså ingen viktökning
 • Innehåller aminosyror och extra vitaminer
 • Härlig fruktsmak
 • Löses upp helt
 • Inga biverkningar

Upplev skillnaden

En bra pre-workout för kvinnor skiljer sig från de kraftfulla tillskotten som tagits fram för män. Män är tyngre och behöver därför större mängder av kreatin, arginin och koffein för att kunna uppleva en effekt. Vi kvinnor har andra krav på en pre-workout. Vi vill ha energi, fokus och känna glädje i träningen. Men framför allt vill vi ha en produkt som håller oss smala, smakar gott och inte ger några biverkningar. RUSH Female tar hänsyn till dessa krav. Vår formel är till och med helt utan kreatin. Och förutom de naturliga substanserna som ger dig fokus och energi, som till exempel te och koffein, innehåller RUSH Female en blandning av essentiella aminosyror och vitaminer som främjar din återhämtningsfas. RUSH Female innehåller ingredienser av toppkvalitet, smakar fantastiskt och är 100 % lösligt.

RUSH Female finns nu tillgängligt i god fruktsmak och innehåller 320 gram per burk. Det räcker till 40 träningspass på toppnivå.

Bruksanvisning

Ta RUSH Female högst en gång om dagen. Det bästa är att lösa upp 1 sked (8 gram) i 200 ml vatten, cirka 15 minuter innan du börjar träna eller dansa. Rör om en kort stund och det löses upp helt. Efter en kvart börjar produkten att verka och du kan anstränga dig under minst en och en halv timme, full av energi och fokus.100% Casein

Vill du bygga muskler även på natten?

100% CASEIN garanterar att din kropp får de viktigaste proteinerna under nattsömnen, timme efter timme. Kasein är ett absolut måste i varje kroppsbyggares dietplan. Med den här förpackningen kan du göra 30 shakes som innehåller de viktigaste proteinerna av högsta biologiska värde. Varje shake ger dig 24 gram protein som absorberas etappvis av din kropp.

100% CASEIN är en balanserad formel av högsta kvalitet. En komplett aminosyreprofil som, tack vare sin sammansättning, frisläpps etappvis i kroppen. 100% CASEIN innehåller 5,1 gram BCAA och 4,5 gram glutamin per shake! Tack vare detta förses dina muskler natten igenom med de näringsämnen som behövs för att öka din muskelmassa. Stacker2 Europe 100% CASEIN löses upp fullständigt och ger en härligt krämig, proteinrik shake!

Fördelarna med 100% CASEIN

 • Det viktigaste för oavbruten muskeltillväxt medan din kropp är i vila
 • Långvarigt skydd mot muskelnedbrytning på natten
 • 100 % kasein, 80 % protein (24 gram protein per shake)
 • Löses upp helt i vatten och är helt klumpfritt
 • En jättegod, krämig shake
 • Innehåller inget tillsatt socker

Hur kombinerar jag 100% Whey med 100% CASEIN?

För en kroppsbyggare är 100% CASEIN tillsammans med Stacker2 Europe:s topprodukt 100% Whey det perfekta sättet att maximera muskeluppbyggnad. På dagen tillgodoser du ditt proteinbehov effektivt med en Whey-proteinshake. På natten vill du dock sova gott och du behöver en komplett aminosyreprofil som frisläpps långsamt: 100% CASEIN. Genom att kombinera 100% Whey på dagen med 100% Casein på natten ser du till att snabbare nå dina mål!Complete Creatine

Complete Creatine innehåller de fyra mest kraftfulla och välforskade typerna av kreatin i en enda produkt. Genom att dagligen använda Complete Creatine kommer du garanterat att nå ökad muskelstyrka. Du kan träna hårdare och köra längre set utan att få mjölksyra. För att uppnå full effekt med Complete Creatine behöver du bara ta 5 gram, upplöst i vatten, en eller två gånger per dag. Complete Creatine ger omedelbar effekt, ingen uppladdningsfas behövs.

 • Innehåller de fyra kraftfullaste typerna av kreatin.
 • Du når garanterat ökad muskelstyrka i gymmet och när du sprintar.
 • Träna hårdare: optimerar muskelstyrka.
 • Inga utfyllnadsämnen.
 • Bygger fettfri muskelmassa.
 • Bästa förhållande mellan pris och kvalitet.

Inte allt kreatin är likadant. Stacker2 Europe erbjuder enbart de bästa kreatintyperna, med kliniskt bevisad effektivitet. Oavsett om du löser upp kreatinet i vatten eller blandar det i en proteinshake blir du starkare och mer explosiv på träning. Complete Creatine är en förbättrad version av kreatinmonohydrat. Mindre vätskeansamling och ökad absorptionshastighet. När du vill ha högsta kvalitet och garanterade resultat är Complete Creatine ditt bästa val. Det finns ingen bättre produkt till det här priset.L-Carnitine

L-Carnitine Shots har kommit hit från USA tack vare den enorma framgång denna unika produkt har haft på andra sidan havet. NVE Pharmaceuticals är känt som ett av de mest innovativa företagen inom energishots och detta bevisas nu återigen med L-Carnitine Shot.

Varje shot innehåller hela 4 500 mg l-karnitin. Den innehåller dessutom 150 mg koffein, vitaminer (vitamin B6, folsyra, vitamin B12) och mineraler (krom). Denna shot är så högkoncentrerad att till och med en halv flaska om dagen ger effekt, för att inte tala om en hel flaska om dagen. L-Carnitine Shot hjälper dig att gå ner i vikt och ger en mild energikick så att du behåller skärpan medan du deffar.BCAA Intra

Geben Sie Ihrem Körper beim Training, was er wirklich braucht!
Ge din kropp vad den behöver under träningen!

Du har ett mål med din träning. Du vill bli starkare, öka din muskelmassa, sprinta snabbare eller förbättra din uthållighet. Innan du börjar träna tar du förmodligen en pre-workout för extra fokus, energi och förbättrad styrka. Men att träna på maxnivå innebär en stor utmaning för dina muskler. De försuras och utvecklar små bristningar. I längden kan det orsaka trötthet och skador, särskilt om du tränar mycket. Om du dricker BCAA INTRA medan du tränar bryter du denna cirkel. På lång sikt säkerställer BCAA INTRA att du når dina mål snabbare och kan flytta dina gränser ytterligare.

 • Innehåller 2 gram BCAA i förhållandet 3:1:1.
 • Essentiella aminosyror för omedelbar reparation av muskelskada.
 • Mineraler (elektrolyter) förhindrar kramp i musklerna.
 • Förlänger effekten av en pre-workout.

Sammansättning

BCAA INTRA innehåller flera ingredienser som är viktiga för dig när du tränar. BCAA (leucin, isoleucin, valin) och glutamin ger blixtsnabb återhämtning av musklerna. Mineraler och elektrolyter gör att du bibehåller din vätskebalans och förhindrar kramp i musklerna. BCAA INTRA innehåller inget fett, inget socker och inga kolhydrater.

Intra Recovery System

I samråd med idrottsmän har forskarteamet hos Stacker2 Europe introducerat en ny tillsats i sammansättningen: Intra Recovery System. Med den förlänger du effekten av din pre-workout och säkerställer att din höga energinivå varar längre.

Denna produkt passar både för kroppsbyggare och uthållighetsidrottare. För professionella idrottsmän men självklart även för amatöridrottare.