Stacker2 Europe | Make It Happen

Η Stacker2 Europe είναι μία από τις ηγετικές εταιρείες προϊόντων διατροφής για αθλητές στην Ευρώπη.

Η σειρά προϊόντων μας αποτελείται από συμπληρώματα διατροφής που βοηθούν τους λάτρεις του γυμναστηρίου και τους αθλητές να διατηρούν τη φυσική κατάσταση που επιθυμούν και να αισθάνονται στην καθημερινότητά τους πιο ελκυστικοί, λεπτοί, σε καλή φόρμα, μυώδεις και υγιείς. Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν επιτύχει τον προσωπικό τους στόχο με τη βοήθεια των προϊόντων της Stacker2 Europe.

Τα προϊόντα μας πωλούνται κυρίως στην Ευρώπη, αλλά βλέπουμε και ένα αυξανόμενο αγοραστικό κοινό εκτός ΕΕ, χάρη στη διανομή των προϊόντων σε σχεδόν 50 χώρες. Θέλουμε το καλύτερο προϊόν, στη σωστή τιμή. Είτε θέλετε να είστε πιο ελκυστικοί ή δυνατοί: το σλόγκαν μας είναι ότι ποτέ δεν πρέπει να συμβιβάζεστε με λιγότερα. Προπονείστε σκληρά και φροντίζετε τη διατροφή σας, και τα συμπληρώματα που χρησιμοποιείτε πρέπει να σας βοηθούν πραγματικά. Τα συμπληρώματα πρέπει να σας βοηθούν να εξελίσσεστε και να πλησιάζετε ακόμη περισσότερο τους στόχους σας. Ανεβάζουμε τον πήχη πολύ ψηλά. Κάθε προϊόν που δημιουργούμε διασφαλίζει ποιότητα, αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία.

Τα προϊόντα μας χωρίζονται σε τέσσερις βασικές κατηγορίες:

Stacker2 Europe

Ευρωπαϊκή παραγωγή: επιτρεπόμενα συστατικά

Τα περισσότερα συμπληρώματα που έχουν ως στόχο τις αθλητικές επιδόσεις και τη διατήρηση βάρους προέρχονται από Αμερικανικές επωνυμίες. Η ποιότητα των προϊόντων αυτών των επωνυμιών είναι γενικά υψηλή, αλλά έχουν παρουσιαστεί κάποια προβλήματα. Η Αμερικανική και η Ευρωπαϊκή νομοθεσία είναι εντελώς διαφορετικές και αυτό ισχύει και στη σύνθεση των προϊόντων. Τα Αμερικανικά προϊόντα συχνά περιέχουν συστατικά που είναι απαγορευμένα στην Ευρώπη (για παράδειγμα, υοχιμβίνη, χούντια, βινποσετίνη), ή ενδεχομένως να μην επιτρέπεται η πώληση ενός αμερικανικού προϊόντος επειδή περιέχει κάποιο συστατικό νέων τροφίμων (αγματίνη, γεραναμίνη ή φαινυλαιθυλαμίνη). Επίσης είναι απαραίτητες ειδικές γνώσεις της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας όσον αφορά τις βαφές, τα πρόσθετα και τους γλυκαντικούς παράγοντες. Γνώσεις όχι μόνο όσον αφορά στο τι επιτρέπεται, αλλά και στην επιτρεπόμενη δοσολογία. Επίσης, απαιτείται προσοχή τόσο για το περιεχόμενο όσο και για τη συσκευασία. Αρχικά, σκεφτείτε τη σπουδαιότητα της σωστής συσκευασίας (λίστα συστατικών, οδηγίες χρήσης και προειδοποιήσεις). Τα κεντρικά γραφεία της Stacker2 Europe βρίσκονται στην Ολλανδία και εκεί γίνεται ο έλεγχος των προϊόντων της εταιρείας ώστε να συμμορφώνονται με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Χάρη σε αυτό, τα προϊόντα μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια, είναι αποτελεσματικά και μπορούν να διατεθούν σε περισσότερες από 50 χώρες.

Ευρωπαϊκή παραγωγή: ένδειξη ποιότητας

Τα προϊόντα της Stacker2 Europe αποτελούν εγγύηση ποιότητας! Οι προμηθευτές μας διαθέτουν πιστοποιήσεις GMP, ISO και HACCP, οι οποίες εγγυώνται ότι τα προϊόντα παράγονται σε συμμόρφωση με τις πιο αυστηρές απαιτήσεις. Τα προϊόντα μας δεν περιέχουν καθόλου παράγοντες νόθευσης (doping agents), στεροειδή και κανέναν τύπο ρύπου. Δεν έχουν βρεθεί ποτέ επιβλαβείς ουσίες σε κανένα από τα προϊόντα μας. Εκτός από την εγγύηση ποιότητας των προμηθευτών μας, κι εμείς οι ίδιοι ελέγχουμε την ποιότητα των προϊόντων μας. Κάθε χρόνο πραγματοποιούνται εκατοντάδες εργαστηριακοί έλεγχοι από ανεξάρτητα εργαστήρια (SGS και Covance). Τα αποτελέσματα των εργαστηρίων είναι διαθέσιμα σε κάθε ενδιαφερόμενο/-η (κλικ εδώ). Μέσα από μια επιλογή εκατοντάδων εργαστηριακών ελέγχων πέρυσι, δείξαμε στους πελάτες μας και στους τελικούς καταναλωτές ότι τα προϊόντα μας είναι ασφαλή και ελέγχονται όσον αφορά τη σύνθεσή τους και την απουσία ουσιών νόθευσης.

GMP
GMP
GMP
Production Certificates
Awards

Βραβεία

Τα προϊόντα μας Stacker έχουν λάβει πολλά βραβεία τα τελευταία χρόνια. Για παράδειγμα, ονομάστηκε “Brand of the Year” πριν από μερικά χρόνια στη Δανία, από μια δημόσια δημοσκόπηση του CDON. Στη Φινλανδία, το Ultra Mass ονομάστηκε “Weight Gainer of the Year” από το Fitness Tukku Ένα από τα μεγαλύτερα διαδικτυακά καταστήματα αθλητικής διατροφής Gymgrossisten στην Ευρώπη, έχει ορίσει το προϊόν απώλειας βάρους Black Burn αρκετές φορές ως “Best Fat Burner” και το 2012 η Black Burn ήταν μακράν ο νικητής αυτής της κατηγορίας.

Όμως δεν είναι μόνο οι καταναλωτές που έχουν διακρίνει την επωνυμία μας με ένα βραβείο. το ενδιάμεσο εμπόριο έχει επίσης ορίσει την επωνυμία και τα προϊόντα μας πολλές φορές. Μεταξύ 2013 και 2021 λάβαμε συνολικά 27 ευρωπαϊκές υποψηφιότητες, με το σημαντικότερο επίτευγμα να είναι οι υποψηφιότητες για το “Breakout Brand of the Year” το 2013 (στο Naskor Sports), “Fat Burner of the Year” το 2014 (Stacker 4, στην κατηγορία FIBO Power) και στην κατηγορία “Testo Booster of the Year”, μια πρώτη θέση για το προϊόν Testo-4HD το 2015 (επίσης στην FIBO Power).

Οι υποψηφιότητες για το “Διατροφή και προϊόν βάρους της χρονιάς” (2018, 2021 – Stacker 4), “Whey Protein of the Year” (2017, 2018 – 100% Whey), “Isolate Protein of the Year” (2017, 2018 , 2020, 2021 – Whey Isolate), “Καζεΐνη πρωτεΐνη της χρονιάς” (2018 – 100% καζεΐνη), “Ενέργεια / αντοχή της χρονιάς” (2018, 2020, 2021 – Extreme Energy) όλα δείχνουν ότι προσφέρουμε εξαιρετική ποιότητα συστατικά και τελικά προϊόντα με απίστευτη καλή γεύση και ικανοποίηση των πελατών.

Το 2020, η Extasis είναι υποψήφια για τα European Specialist Sports Nutrition Awards [ESSNA] στην κατηγορία: «Καλύτερο προ-προπόνηση προϊόν»! Το ESSNA είναι η φωνή του ειδικού αθλητικού και ενεργού τομέα διατροφής στην Ευρώπη. Στη συνέχεια, ο νικητής θα ανακοινωθεί σε μια εικονική τελετή την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020.

Awards

Διαθεσιμότητα

Αν θέλετε να αγοράσετε κάποιο από τα προϊόντα μας, μπορείτε εύκολα μέσα από τα ηλεκτρονικά καταστήματα ή από κάποιο κατάστημα προϊόντων διατροφής για αθλητές στην περιοχή σας. Σχεδόν όλα τα καταστήματα προϊόντων διατροφής για επαγγελματίες αθλητές πωλούν τα κορυφαία προϊόντα μας και/ή ολόκληρη τη σειρά των προϊόντων μας.

Θέλετε να μάθετε ποια εταιρεία εισάγει τα προϊόντα της Stacker2 Europe στη χώρα σας ή να συζητήσετε τις δυνατότητες διανομής; Στη συνέχεια επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας αυτήν τη φόρμα.

Θα θέλατε να μάθετε τι έχουμε προγραμματίσει για τους επόμενους μήνες; Τότε ακολουθήστε μας σε Twitter, Facebook και Instagram και μάθετε πρώτοι τα πάντα για τις τρέχουσες δραστηριότητές μας.