Stacker2 Europe | Make It Happen

Η Stacker2 Europe είναι μία από τις ηγετικές εταιρείες προϊόντων διατροφής για αθλητές στην Ευρώπη.

Η σειρά προϊόντων μας αποτελείται από συμπληρώματα διατροφής που βοηθούν τους λάτρεις του γυμναστηρίου και τους αθλητές να διατηρούν τη φυσική κατάσταση που επιθυμούν και να αισθάνονται στην καθημερινότητά τους πιο ελκυστικοί, λεπτοί, σε καλή φόρμα, μυώδεις και υγιείς. Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν επιτύχει τον προσωπικό τους στόχο με τη βοήθεια των προϊόντων της Stacker2 Europe.

Τα προϊόντα μας πωλούνται κυρίως στην Ευρώπη, αλλά βλέπουμε και ένα αυξανόμενο αγοραστικό κοινό εκτός ΕΕ, χάρη στη διανομή των προϊόντων σε σχεδόν 50 χώρες. Θέλουμε το καλύτερο προϊόν, στη σωστή τιμή. Είτε θέλετε να είστε πιο ελκυστικοί ή δυνατοί: το σλόγκαν μας είναι ότι ποτέ δεν πρέπει να συμβιβάζεστε με λιγότερα. Προπονείστε σκληρά και φροντίζετε τη διατροφή σας, και τα συμπληρώματα που χρησιμοποιείτε πρέπει να σας βοηθούν πραγματικά. Τα συμπληρώματα πρέπει να σας βοηθούν να εξελίσσεστε και να πλησιάζετε ακόμη περισσότερο τους στόχους σας. Ανεβάζουμε τον πήχη πολύ ψηλά. Κάθε προϊόν που δημιουργούμε διασφαλίζει ποιότητα, αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία.

Τα προϊόντα μας χωρίζονται σε τέσσερις βασικές κατηγορίες:

Stacker2 Europe

Ευρωπαϊκή παραγωγή: επιτρεπόμενα συστατικά

Τα περισσότερα συμπληρώματα που έχουν ως στόχο τις αθλητικές επιδόσεις και τη διατήρηση βάρους προέρχονται από Αμερικανικές επωνυμίες. Η ποιότητα των προϊόντων αυτών των επωνυμιών είναι γενικά υψηλή, αλλά έχουν παρουσιαστεί κάποια προβλήματα. Η Αμερικανική και η Ευρωπαϊκή νομοθεσία είναι εντελώς διαφορετικές και αυτό ισχύει και στη σύνθεση των προϊόντων. Τα Αμερικανικά προϊόντα συχνά περιέχουν συστατικά που είναι απαγορευμένα στην Ευρώπη (για παράδειγμα, υοχιμβίνη, χούντια, βινποσετίνη), ή ενδεχομένως να μην επιτρέπεται η πώληση ενός αμερικανικού προϊόντος επειδή περιέχει κάποιο συστατικό νέων τροφίμων (αγματίνη, γεραναμίνη ή φαινυλαιθυλαμίνη). Επίσης είναι απαραίτητες ειδικές γνώσεις της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας όσον αφορά τις βαφές, τα πρόσθετα και τους γλυκαντικούς παράγοντες. Γνώσεις όχι μόνο όσον αφορά στο τι επιτρέπεται, αλλά και στην επιτρεπόμενη δοσολογία. Επίσης, απαιτείται προσοχή τόσο για το περιεχόμενο όσο και για τη συσκευασία. Αρχικά, σκεφτείτε τη σπουδαιότητα της σωστής συσκευασίας (λίστα συστατικών, οδηγίες χρήσης και προειδοποιήσεις). Τα κεντρικά γραφεία της Stacker2 Europe βρίσκονται στην Ολλανδία και εκεί γίνεται ο έλεγχος των προϊόντων της εταιρείας ώστε να συμμορφώνονται με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Χάρη σε αυτό, τα προϊόντα μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια, είναι αποτελεσματικά και μπορούν να διατεθούν σε περισσότερες από 50 χώρες.

Ευρωπαϊκή παραγωγή: ένδειξη ποιότητας

Τα προϊόντα της Stacker2 Europe αποτελούν εγγύηση ποιότητας! Οι προμηθευτές μας διαθέτουν πιστοποιήσεις GMP, ISO και HACCP, οι οποίες εγγυώνται ότι τα προϊόντα παράγονται σε συμμόρφωση με τις πιο αυστηρές απαιτήσεις. Τα προϊόντα μας δεν περιέχουν καθόλου παράγοντες νόθευσης (doping agents), στεροειδή και κανέναν τύπο ρύπου. Δεν έχουν βρεθεί ποτέ επιβλαβείς ουσίες σε κανένα από τα προϊόντα μας. Εκτός από την εγγύηση ποιότητας των προμηθευτών μας, κι εμείς οι ίδιοι ελέγχουμε την ποιότητα των προϊόντων μας. Κάθε χρόνο πραγματοποιούνται εκατοντάδες εργαστηριακοί έλεγχοι από ανεξάρτητα εργαστήρια (SGS και Covance). Τα αποτελέσματα των εργαστηρίων είναι διαθέσιμα σε κάθε ενδιαφερόμενο/-η (κλικ εδώ). Μέσα από μια επιλογή εκατοντάδων εργαστηριακών ελέγχων πέρυσι, δείξαμε στους πελάτες μας και στους τελικούς καταναλωτές ότι τα προϊόντα μας είναι ασφαλή και ελέγχονται όσον αφορά τη σύνθεσή τους και την απουσία ουσιών νόθευσης.

GMP
GMP
GMP
Production Certificates
Awards

Βραβεία

Τα προϊόντα μας Stacker έχουν λάβει διάφορα βραβεία τα τελευταία χρόνια. Για παράδειγμα, μια έρευνα κοινής γνώμης της CDON μας απένειμε τον τίτλο «Επωνυμία της χρονιάς» πριν από δύο χρόνια στη Δανία. Στη Φινλανδία, το Fitness Tukku απένειμε στο Ultra Mass τον τίτλο «Προϊόν αύξησης βάρους της χρονιάς». Το Gymgrossisten, ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα ηλεκτρονικών αγορών στην Ευρώπη για προϊόντα διατροφής για αθλητές, απένειμε στο Black Burn πολλές φορές τον τίτλο «Καλύτερο προϊόν καύσης λίπους» και το 2012 το Black Burn ήταν ο μεγάλος νικητής αυτής της κατηγορίας.

Αλλά η εταιρεία μας δεν τιμήθηκε με βραβεία μόνο από τους καταναλωτές. Το ενδιάμεσο εμπόριο βράβευσε πολλές φορές την εταιρεία και τα προϊόντα μας. Το 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 και το 2018 λάβαμε συνολικά 21 Ευρωπαϊκές διακρίσεις, με πιο σημαντικές τις διακρίσεις στις κατηγορίες «Breakout Brand της χρονιάς» το 2013 (στη Naskor Sports), «Προϊόν καύσης λίπους της χρονιάς» το 2014 (Stacker 4, στη FIBO Power) και «Ενισχυτική τεστοστερόνη της χρονιάς», πρώτη θέση του προϊόντος μας Testo-4HD το 2015 (επίσης στη FIBO Power).

Όλες οι διακρίσεις στις κατηγορίες «Προϊόν διαχείρισης διατροφής και βάρους της χρονιάς» (2018 – Stacker 4), «Πρωτεΐνη ορού γάλακτος της χρονιάς» (2017, 2018 – 100% Whey), «Καθαρή πρωτεΐνη της χρονιάς» (2017, 2018. 2020 – Whey Isolate), «Πρωτεΐνη καζεΐνης της χρονιάς» (2018 – 100% Casein), «Προϊόν ενέργειας/αντοχής της χρονιάς» (2018, 2020 – Extreme Energy 250 ml) είναι απόδειξη ότι παρέχουμε συστατικά και τελικά προϊόντα κορυφαίας ποιότητας με ανεπανάληπτη γεύση και ικανοποίηση πελατών.

Awards

Διαθεσιμότητα

Αν θέλετε να αγοράσετε κάποιο από τα προϊόντα μας, μπορείτε εύκολα μέσα από τα ηλεκτρονικά καταστήματα ή από κάποιο κατάστημα προϊόντων διατροφής για αθλητές στην περιοχή σας. Σχεδόν όλα τα καταστήματα προϊόντων διατροφής για επαγγελματίες αθλητές πωλούν τα κορυφαία προϊόντα μας και/ή ολόκληρη τη σειρά των προϊόντων μας.

Θέλετε να μάθετε ποια εταιρεία εισάγει τα προϊόντα της Stacker2 Europe στη χώρα σας ή να συζητήσετε τις δυνατότητες διανομής; Στη συνέχεια επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας αυτήν τη φόρμα.

Θα θέλατε να μάθετε τι έχουμε προγραμματίσει για τους επόμενους μήνες; Τότε ακολουθήστε μας σε Twitter, Facebook και Instagram και μάθετε πρώτοι τα πάντα για τις τρέχουσες δραστηριότητές μας.