Complete Glutamine

Complete Glutamine bevat de puurste vormen en de hoogste topkwaliteit glutamine. Een unieke combinatie van L-Glutamine, L-Glutamine Alpha-Ketogluteraat en L-Glutaminezuur, zoals nog nooit eerder gebruikt binnen de sportvoeding. Complete Glutamine lost volledig op en heeft een neutrale smaak. Het poeder wordt efficiënt en snel opgenomen door jouw lichaam.

Voordelen van Complete Glutamine

 • Bevordert de eiwitsynthese
 • Excellente oplosbaarheid
 • Triggert het anabolische signaal in jouw spieren
 • Vermindert catabolisme
 • Draagt bij aan jouw immuunsysteem

Glutamine is een van de belangrijkste aminozuren in het menselijk lichaam. De totale hoeveelheid vrije aminozuren in jouw lijf bestaat namelijk voor bijna 60% uit glutamine. Zo gauw je zwaar traint en je lichaam bloot stelt aan verzuring en extreme spierinspanningen, zal de hoeveelheid beschikbare glutamine snel afnemen. Hierdoor vertraagt je herstel en ben je niet langer in staat om tot het uiterste te gaan, waardoor je ook minder snel groeit. In feite is snelle spieropbouw haast onmogelijk te realiseren bij een lage glutaminespiegel. Wanneer je Complete Glutamine neemt, voorkom je een lage glutaminespiegel en hierdoor ben je in staat om sneller en effectiever te werken aan jouw kracht en spieromvang.Rush N.O.X

RUSH NOx is een professionele pre-workout voor hardcore krachtsporters. Samengesteld voor hen die op zoek zijn naar de nieuwste en ultieme prestatie verhogende ingrediënten. Veel pre-workout producten bevatten stimulanten om jou een flinke boost te geven. Maar op dagen dat je later op de avond traint, of in weken dat je ook al een vetverbrander neemt, wil je die extra cafeïne niet. Daarom introduceert Stacker2 Europe een pre-workout die vol zit met prestatie bevorderende stoffen, maar volledig vrij is van stimulanten. 100% pomp en 0% stimulanten.

Transparant etiket

RUSH NOx bevat geen geheimzinnige ingrediëntendeclaratie. Tot op de milligram nauwkeurig kan je op het etiket zien wat je inneemt. Onze RUSH combineert 100% transparantie met 100% kwaliteit. Ieder schepje van 12 gram levert je 3 gram creatine 1,5 gram beta alanine, 1,5 gram N.O. boosters (arginine, citrulline, histidine), 1 gram BCAA’s en bijna 1 gram aan neurotransmitters en focus ingrediënten.

Wat kan je verwachten van RUSH NOx?

Onze samenstelling geeft jou een krachtige spierpomp, een langduriger uithoudingsvermogen, een toename aan pure kracht en niet te vergeten dikkere spieren. Het unieke aan onze samenstelling is dat je totale hoeveelheid zuurstof richting je spier geoptimaliseerd wordt. Hoe meer zuurstof er naar je spieren getransporteerd wordt, des te langer jij op absoluut maximale kracht kunt presteren!

Voordelen van RUSH NOx

 • Een N.O. booster zonder stimulanten
 • Snelle vasculaire spierpomp
 • Verbetert je trainingsresultaat en je spieruithoudingsvermogen
 • Messcherpe focus
 • Vergroot je spierkracht en je spiermassa

RUSH NOx is uiterst effectief als je het als enige pre-workout gebruikt, maar het is mogelijk om dit product te combineren met iedere ander supplement.Rush V4

RUSH V4 is dermate krachtig samengesteld, dat we kunnen spreken over de sterkste en meest effectieve pre-workout formule die vandaag de dag verkrijgbaar is. De ontwikkelingen staan niet stil en er wordt veel onderzoek gedaan naar prestatieverhogende extracten en de beste combinaties van stoffen die energie, kracht en focus tot het maximale verhogen. RUSH V4 is het resultaat van deze continue zoektocht. RUSH V4 is samengesteld op basis van keiharde wetenschap, jaren van onderzoek en decennia van consumentenervaringen gekoppeld aan de input van topsporters.

RUSH V4 geeft jou

 • 21 actieve stoffen in één schepje
 • Ongekend lang aanhoudende energie en focus
 • Een krachtige spierpomp
 • De juiste, werkzame doseringen, per afzonderlijk ingrediënt
 • Een pre-workout in 6 fantastische fruitsmaken
 • Een top product zonder onzinnige ‘fillers’

Next generation pre-workout formule

RUSH V4 bevat niet enkel de meest krachtige werkzame stoffen, maar selecteerde voor jou ook de juiste combinaties, in de juiste dosering. Onze RUSH V4 bevat in totaal 21 ingrediënten , waaronder een nooit eerder gebruikte combinatie van citrulline gecombineerd met quercitine en betaine. Onze innovatieve RUSH V4 samenstelling zorgt er voor dat jij op ieder fysiek gebied het uiterste uit jezelf kunt halen. Geen enkel ander pre-workout supplement is zo compleet en zo nauwkeurig samengesteld als onze RUSH V4.

Welke rol spelen de ingrediënten in het optimaliseren van jouw prestaties?

Energie

Caffeine, theine, yerba mate, inositol
Door deze vier stoffen te stacken ervaar je een krachtige stoot aan energie. De energieboost stimuleert je om harder te trainen dan normaal en de energie brengt je in staat om je inspanning langer vol te houden.

Kracht

Creatine monohydrate, tri-creatine citrate, creatine pyruvate, creatine ethyl ester malate
Deze vier vormen van creatine zijn klinisch bewezen en geven jou een kortdurende superkracht. Een krachttoename van wel 10% is wetenschappelijk aangetoond bij dagelijks gebruik van creatine.

Pomp

Arginine, citrulline
Arginine en citrulline zijn aminozuren met een hoge stikstoffactor. Dit N.O. effect is verantwoordelijk voor je spierpomp en je fantastische fysiek vlak na een zware training.

Focus

ALCAR (acetyl-l-carnitine), choline (tetramethylglycine), betaine (trimethylglycine), vitamine b6 (pyridoxine), vitamine b12 (cobalamine) and glycine
Veel pre-workouts gaan niet verder dan kracht en energie. RUSH V4 gaat verder door een combinatie van zes focus-ingrediënten te verwerken in haar formule. Door een juiste concentratie en vlijmscherpe focus ben je in staat om op een hoger niveau te trainen.

Uithoudingsvermogen en Herstel

Beta alanine, quercitin
Minder verzuring en je sprint of training net wat langer volhouden dan je gewend bent. Het zijn marginal gains die het verschil zijn tussen winnen en verliezen. Het uitstellen van de verzuring geeft jou een groot voordeel.

Gevoel van welbevinden

Tyrosine, piper nigrum, vitamin c (ascorbic acid)
Meer endorfine, een fitter gevoel en minder stresshormonen zorgen er voor dat je lichaam sneller herstelt van een zware inspanning en het voorkomt spierafbraak. Je kunt dieper gaan, vaker trainen en je doel sneller bereiken.
Wanneer jij een product zoekt dat daadwerkelijk het verschil maakt in termen van kracht, uithoudingsvermogen en maximale prestaties: kijk dan niet verder, RUSH V4 is het antwoord! RUSH V4 is beschikbaar in 30 doseringen en 60 doseringen. Naast de meest populaire smaak fruit punch zijn er nog 5 fantastische fruitsmaken beschikbaar.

Met RUSH V4 ben je niet te stoppen!Black Burn Micronized

Ben je er klaar voor om je vetpercentage drastisch te verlagen?

Deze nieuwe formule is een krachtige aanvulling op de Black Burn fatburn familie. Naast de klassieke Black Burn en Black Burn Stim-Free.

Black Burn Micronized is een unieke vetverbrander. Een uitgekiende samenstelling, gebaseerd op het meest recente wetenschappelijke onderzoek. Enkel de beste extracten, met de beste werking vind je in Black Burn Micronized. Deze formule bevat ketonen. Ketonen worden door topsporters gebruikt om in razend tempo in topvorm te komen voor een belangrijke wedstrijd. Ketonen maken het verschil tussen gewoon afslanken en keihard vet verbranden!

Ongekend hoge stofwisseling

Maar er is meer. Black Burn Micronized bevat een nooit eerder gebruikte combinatie van 10 ingrediënten om jouw stofwisseling op te jagen. Naast de al eerder genoemde ketonen vind je Garcinia Cambogia extract, Choline, Ginseng, verschillende theesoorten, guarana en peperextracten. In tegenstelling tot andere afslankproducten in ons assortiment bestaat een dosering Black Burn Micronized niet uit capsules maar uit 5 gram poeder, welke je oplost in een glas water. Het grote voordeel van poeder is dat het product sneller wordt opgenomen door je lichaam. Een gedeelte van de extracten neem je al op via je gehemelte! Daardoor voel je soms al binnen enkele minuten dat Black Burn Micronized werkt. Naast de snellere werking is het met poeder ook makkelijker om anders te doseren (bijvoorbeeld een halve dosering ’s avonds om nog makkelijk in slaap te kunnen vallen).

De voordelen van Black Burn Micronized

 • Geavanceerde stofwisseling verhogende superformule
 • Krachtige afslankmatrix in poedervorm
 • Een hoge dosering ketonen, laat jou razendsnel je doelen bereiken
 • Ondersteunt het verbranden van hardnekkig vet
 • Honger remmend

Black Burn Micronized is zo sterk dat je maar één schepje (5g) poeder mag nemen per dosering. Dit is Stackers meest effectieve en krachtigste samenstelling ooit.

Verkrijgbaar in drie smaken: fruit punch, sinaasappel en citroensmaak.


Black Burn STIM-Free

Deze unieke formule is een total andere benadering van afslanken. Black Burn Stim-Free is een effectieve vetverbrandende afslankformule die voor 100% uit natuurlijke oliën bestaat en voor 0% uit stimulanten. Doordat het vrij is van cafeïne is Black Burn STIM-free een op maat gemaakte fatburner wanneer je niet houdt van een opgejaagd gevoel, of wanneer of een supplement zoekt welke je ’s avonds voor het slapen kunt nemen.

Black Burn Stim-Free is onze nummer één stimulantvrije afslankformule!

De hoogste kwaliteit aan ingrediënten in een enkele capsule

Black Burn Stim-Free is een optimale keuze wanneer je vet en gewicht wilt verliezen, maar daarbij je stofwisseling niet wilt opstuwen. Deze formule bestaat uit 4 actieve stoffen die gewonnen worden uit natuurlijke oliën. Enkel de beste en meest pure oliën zijn gebruikt: Eicosapentaeenzuur (EPA), alfa-linoleenzuur (ALA), gamma-linoleenzuur (GLA) en geconjugeerd linolzuur (CLA). Deze combinatie van vier verschillende vetzuren heeft in verschillende onderzoeken aangetoond een grote bijdrage te leveren aan het bereiken van het streefgewicht tijdens een afslankkuur. Black Burn STIM-free is dus bewezen effectief om af te slanken en om je streefgewicht in stand te houden.

Highlights Black Burn STIM-free

 • Zet vetcellen om in energie!
 • 24/7 formule om dag en nacht te gebruiken
 • Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek naar effectiviteit van visolie
 • Puurste vormen van EPA, ALA, GLA en CLA
 • Verbetert het transport van vetcellen naar de mitochondria om verbrand te wordenXtra Energy Shot

Twee shots in één flesje: dat is Xtra Energy Shot. Stacker2 geeft jou meer voor je geld. Daarom is dit ook de energy shot die snel groeit in populariteit.

Energie zonder calorieën en zonder suiker. Het klikt te mooi om waar te zijn, maar Xtra Energy Shot biedt het en maakt bovendien gebruik van plantenextracten en 100% natuurlijke stofjes die jouw energielevel en focus in positieve zin stimuleren.

 • Twee shots in één flesje
 • Geeft je pure en natuurlijke energie
 • Levert een ongekend scherpe focus
 • De eerste energie-shooter met een echt fruitige smaak
 • Makkelijk mee te nemen, kan buiten de koeling bewaard worden

Neem een half flesje voor een goed energiestoot. Neem een heel flesje voor maximale energie.
Twee shots in één flesje is handig. Zodoende ben je veel beter in staat om juist te doseren. Op momenten dat je behoefte hebt aan extra energie en focus neem je ongeveer een half flesje. Bijvoorbeeld bij het autorijden, tijdens het studeren of wanneer je een avondje uit gaat. Op andere momenten is een half flesje niet genoeg en heb je behoefte aan een stevigere energiestoot. Met name voor het sporten, of op momenten dat je moeilijk wakker blijft is een heel flesje de oplossing.

Wist je al dat Xtra Energy Shots nu extra lekker zijn? Ze zijn verkrijgbaar in drie fantastische fruitsmaken: sinaasappelsmaak, bessensmaak en druivensmaak. Alle drie de smaken zijn volledig vrij van suikers.6th Gear Creatine Complex

Creatine monohydraat was een doorbraak in de supplementenwereld. Perfect voor krachttraining in een hogere versnelling. Al snel kwamen de tweede en derde generatie creatines, met veresterde creatines die nog beter en nog sneller werkten. En net toen iedereen dacht dat de top bereikt was… geeft STACKER-2 plankgas met 6TH GEAR CREATINE COMPLEX!

Met dit product knal je harder dan hard uit de startblokken! Wedden dat wanneer je eenmaal 6TH GEAR CREATINE COMPLEX gebruikt hebt, je nooit meer genoegen neemt met minder? Dit is de absolute top in het creatinesegment. Dit is letterlijk trainen in de 6e versnelling!

 • Gepatenteerd zesvoudig creatine complex
 • Unieke combinatie met alpha liponzuur en beta-alanine
 • Optimale insulinegevoeligheid en opname
 • Resultaat vanaf de eerste dosering
 • Extreme toename van spiermassa en spierkracht

Creatine 2.0
Veel creatineproducten bevatten één werkzaam ingrediënt: de creatine (al dan niet veresterd). Prima, maar wat heb je er nu écht aan als krachtsporter? Oké, je krijgt wat extra kracht, maar daar is ook alles mee gezegd. Creatine kan Zo Veel Meer als het op de juiste manier wordt toegediend. Als je het versterkt met soortgelijke stoffen en als je de insulinepiek optimaliseert. Op al die punten laten ouderwetse creatineproducten het afweten, en blijf jij de baas met 6TH GEAR CREATINE COMPLEX.

Wanneer je echt resultaat wilt, moet je kijken naar het grotere geheel. Dat doet STACKER-2. En daarom werkt 6TH GEAR CREATINE COMPLEX zo veel beter. 

Zes vormen van creatine!
STACKER-2 gebruikt niet 1, maar 6 vormen van creatine! Aangevuld met een farmaceutische versie van beta-alanine zorgt dit voor een flinke carnosinebuffer. Koolhydraten versnellen de algehele absorptie en Alpha liponzuur zorgt voor de noodzakelijke insulinepiek. Zodoende knalt je lichaam de creatine en het glycogeen rechtstreeks in de spiercel. En daardoor bereik je met 6TH GEAR CREATINE COMPLEX zulke waanzinnige resultaten.

Unieke werking
Onderzoek heeft aangetoond dat 6TH GEAR CREATINE COMPLEX de meest krachtige creatines bevat. En: geen enkel ander product bevat alle zes vormen van creatine gecombineerd. Iedere serving levert je 6.000 mg superieure creatine. Dat zorgt voor de unieke werking van 6TH GEAR CREATINE COMPLEX. Onomstotelijk bewezen.

Superstacker
Door creatine te stacken met beta-alanine wordt het pas een superproduct. Beta-alanine is een precursor van carnosine. Carnosine neutraliseert verzuring in de spier. Hoe meer carnosine, hoe later de verzuring optreedt, des te langer je dus zware gewichten kunt tillen. Iedere serving 6TH GEAR CREATINE COMPLEX bevat voldoende beta-alanine om de hoeveelheid carnosine in de spieren tot wel 80% (!) te verhogen.

Alpha liponzuur
Na toediening van creatine en beta-alanine, gaat het ook om de opname in je spieren. Om 8.000 mg aan creatine en beta-alanine in de spiercel te pompen maakt STACKER-2 gebruik van de unieke werking van alpha liponzuur. Alpha liponzuur vergroot de insulinegevoeligheid en glycogeenopslag in je lichaam. Oftewel, het optimaliseert de opname van creatine en beta-alanine.

Kies het beste
Overtuig jezelf van de unieke en optimale werking van 6TH GEAR CREATINE COMPLEX. Neem niet langer genoegen met middelmatige supplementen. Kies gewoon voor het beste en meest effectieve creatineproduct dat verkrijgbaar is: STACKER-2 6TH GEAR CREATINE COMPLEX. Voor 6 keer sneller en beter resultaat!

Overige ingrediënten: HPLC dextrose, citroenzuur, calciumsilicaat, natuurlijke en kunstmatige smaakstoffen, arabische gom, titanium di-oxide, tri-calciumfosfaat, xanthaam gom, natuurlijke kleur- en smaakstoffen, sucralose, acesulfaam-K.

Gebruiksaanwijzing
Tweemaal per dag gebruiken. Op trainingsdagen neem je 4 maatscheppen opgelost in 400 ml water direct na de training. Op rustdagen ‘s morgens 2 maatscheppen opgelost in 200 ml water en ‘s avonds 2 maatscheppen opgelost in 200 ml water. Voor het beste resultaat minimaal 8 weken gebruiken.7-Phenyl Stack

STACKER2 fatburners staan wereldwijd bekend als de populairste vetverbranders. En producent NVE Pharmaceuticals doet daar nu een schepje bovenop met een verbeterde samenstelling van haar best seller 7-PhenylStack. Nog krachtiger en effectiever!

Maar liefst twee jaar lang heeft NVE gewerkt aan deze nieuwe formule. Het resultaat is iets wat tot voor kort voor onmogelijk werd gehouden: een extreem krachtige samenstelling, vrij van ephedra, vrij van yohimbe, maar mét vetverbrandende eigenschappen en stofwisselingsverhogende extracten die tot de sterkste ter wereld worden gerekend! Het ongelofelijk wat 7-PhenylStack presteert. Het is dé manier om spectaculair snel gewicht te verliezen.

Hoe werkt deze verbeterde versie van 7-PhenylStack?
Wil je maximaal effect, een snellere energieverbrander, en een product dat je een krachtige energiekick geeft? Dan is 7-PhenylStack gemaakt voor jou!

Hoe werkt deze verbeterde versie van 7-PhenylStack?
Uniek aan 7-PhenylStack zijn de extracten die door middel van de gepatenteerde microchip4 technologie beter opneembaar zijn in het lichaam. De werkzame stoffen worden direct in het lichaam opgenomen en daardoor werkt deze STACKER sneller, effectiever en krachtiger dan andere vetverbranders. De nieuwe versie van 7-Phenylstack bevat ingrediënten welke door EFSA geanalyseerd zijn en een bewezen positieve bijdrage leveren aan de vetstofwisseling en gewichtsbeheersing. De gebruikte extracten choline, garcinia cambogia en groene thee (met maarliefst 60% polyfenolen) zijn afkomstig van NVE’s eigen kweek en garanderen daarmee de kwaliteit die je van deze originele Stacker kunt verwachten.

Eigenschappen:

 • Het vertrouwde STACKER-gevoel houdt langdurig aan.
 • Een zo hoog mogelijke stofwisseling, dat voel je!
 • Razendkrachtige en snelle vetverbranding.
 • Extracten met en bewezen positieve werking op de vetstofwisseling.
 • Gepatenteerde MicroChip4-technologie, verbeterde opname.

Wanneer gebruik ik 7-PhenylStack?
Wil je maximaal effect, een snellere energieverbrander, en een product dat je een krachtige energiekick geeft? Dan is 7-PhenylStack gemaakt voor jou!

Gebruiksaanwijzing
Neem 2 capsules na de maaltijd. Nooit meer dan 6 capsules per dag.100% Whey

Er is keus uit honderden proteïnes, elk met een andere samenstelling. Maar er kan er maar één de beste zijn. STACKER-2 100% WHEY.

Waar wil jij voor gaan? Wat is jouw doel? Als je doel is om spieren in plaats van vet op te bouwen, waarom zou je dan kiezen voor laaggedoseerde proteïnes die voor 40% uit koolhydraten bestaan? Wat je nodig hebt, is een product dat voor 100% aansluit bij jouw doelstelling. Wat je nodig hebt is 100% WHEY.

De voordelen van 100% WHEY:

 • Dé basis voor optimale spiergroei
 • Bevat enkel whey met de hoogste biologische waarde
 • Vermindert ongewenst katabolisme
 • Is suiker- en aspartaamvrij
 • Lost volledig op, geen klonten
 • Drinkt weg als een smakelijke (romige) shake 

STACKER-2 100% WHEY is het perfecte proteïnesupplement als basis voor trainings- en herstelprogramma’s. Een onmisbaar ingrediënt om snel flinke spieren mee op te bouwen.

100% WHEY is gemaakt voor krachtsporters, maar ook in andere takken van sport wint het aan populariteit. Iedereen met een hogere proteïnebehoefte heeft er baat bij. Tijdens perioden van herstel na fysieke inspanning, of als eiwitaanvulling op een vegetarisch dieet. 100% WHEY is zelfs binnen een afslankprogramma te gebruiken als gezonde maaltijdvervanger!

Smaakt naar meer!
STACKER-2 100% WHEY is verkrijgbaar in vier fantastische smaken: aardbei, vanille, banaan en chocola. Stuk voor stuk al even 100% volledig vrij van dikmakende suikers en slechte vetten. Kleine waarschuwing: één keer proeven en je bent verkocht. 

Ongekend hoge voedingswaarde
Wie op labels kijkt, ziet dat de meeste populaire proteïnes een hoog percentage koolhydraten bevatten. Laat je niet voor de gek houden. Als je proteïne voor een vetvrije spiermassa zoekt, en geen weight gainer, dan lees je op het label van 100% WHEY precies wat je zoekt.

Beste kwaliteit eiwitten
100% WHEY bestaat voor 80% uit eiwitten. Van de beste kwaliteit, want in 100% WHEY zijn de bioactieve eigenschappen van whey intact gebleven. Hierdoor stijgen de lichaamswaarden aan groeifactoren (IGF-1, TGF-ß1, en TGF-ß2) en profiteer je extra van de positieve eigenschappen van fosfolipiden, immunoglobuline en lactoferrine.

Iedere dosering van 30 gram bevat 24 gram hoogwaardige proteïne. Dit bestaat voor maar liefst 45% uit essentiële aminozuren (EAA’s). En dat is pas het begin. Wat te denken van 5,4 gram aan BCAA’s per dosering en 4 gram aan Glutamine? Zulke waarden vind je alleen bij een hoogwaardig product als 100% WHEY!

Met melk of water
100% WHEY is een ‘instantized’ product en mixt dus gemakkelijk in iedere vloeistof. Een shake smaakt het lekkerst met 300 ml melk, maar 100% WHEY is ook heerlijk met 200 ml koud water.

Overige ingrediënten
Wei proteïne (wei proteïne concentraat, wei proteïne isolaat, wei peptides), emulgator (lecithine [E 322]), smaakstoffen, kleurstof, zoetstoffen (acesulfaam-K [E 950], sucralose [E955]), anti-klontermiddel (tri calciumfosfaat [E 341]).

Gebruiksaanwijzing
Mix of shake 1 maatschep 100% WHEY (circa 30 gram) met 300 ml melk (aanbevolen), fruitsap, of water. Bij zwaardere trainingsactiviteit maximaal 4 schepjes (120 gram) per dag.Amino Xplode 10,000

Bij de keuze voor het juiste aminozuursupplement ga je volledig voor de kwaliteit. Je wilt een product zonder vulmiddel en zonder suiker. Een product dat voor de volle 100% bestaat uit de hoogste kwaliteit aminozuren. Je wil BCAA’s, Glutamine en Arginine, maar ook een hoge dosis essentiele aminozuren (eaa’s), vrije vorm aminozuren en di en tripeptides.

Dat dit allemaal binnen één product kan bewijst AMINO XPLODE 10,000. Kwalitatief een van de hoogwaardigste producten op de markt.

 • 10,000 mg aminozuren van pharmaceutische kwaliteit
 • bevat zowel wpi, wpc, als vrije vorm aminozuren
 • hoog gedoseerd met 4,700 mg essentiële aminozuren (eaa’s)
 • suppletie voor 6 weken knallen in de sportschool
 • vrij van lege calorieën, geen suikers, geen vulmiddelen

Rust en voeding net zo belangrijk als training
De sterkste bodybuilders in jouw sportschool hebben niet alleen doorzettingsvermogen en het juiste dna van moeder natuur meegekregen, ze beseffen vooral dat bodybuilding een manier van leven is. Het draait niet alleen om training, het draait net zo goed om juiste voeding en voldoende rust. AMINO X 10,000, het nieuwste product van het Amerikaanse merk STACKER-2, versnelt de hersteltijd van je spieren en vergroot zodoende de tijd dat je spier sterker, voller en dikker wordt. Je ziet sneller resultaat, voelt je fitter en wordt uiteindelijk makkelijker en sneller sterker.

Verleng de groeifase voor volle en sterke spieren
Aminozuren zijn de bouwstoffen van je spieren. Hoe zwaarder je traint, des te harder je spieren moeten werken. In grote lijnen zit het fysiologisch als volgt in elkaar: in de sportschool geef je iedere trainingset alles wat je in je hebt, iedere week een stapje verder met zwaardere gewichten. Je spiervezels worden tot het uiterste gedreven, je hormoonspiegels schieten omhoog. Mannelijk testosteron stijgt, net als de hoeveelheid groeihormonen in je bloed, maar ook het stresshormoon cortisol giert door je lijf. Je lichaam wil zo snel mogelijk herstellen van de zware krachtinspanning en je spieren hebben met name aminozuren nodig. Aminozuren zijn immers de bouwstenen van eiwitten, dus uiteindelijk de bouwstenen van je spieren. Indien je een tekort hebt aan aminozuren, dan blijven de getrainde spiergroepen voor dagen in de herstelstand en dat wil je voorkomen. Je wil namelijk zo lang mogelijk profijt van de groeifase. De groeifase waarin je spieren ook daadwerkelijk sterker en dikker worden. Aminozuren zijn de sleutel in dit proces en door suppletie met AMINO X 10,000 bereik je de gestelde doelen makkelijker en sneller.

Gebruiksaanwijzing
Dagelijks gebruiken. Neem tweemaal daags 5 tabletten Amino Xplode 10.000.Dit kan met een flink glas water om de tabletten eenvoudiger door te slikken. Neem de eerste dosis rond 11 uur ’s morgens en de tweede dosis rond 15 uur ’s middags.BCAA Ethyl Ester

Wil je voluit trainen, snel herstellen tussen je workouts, en slim werken aan je spieropbouw? Dan gebruik je BCAA ETHYL ESTER. Ideaal om optimaal in vorm te komen én te blijven!

Aminozuren zijn de bouwstenen van je spieren. Krijg je niet genoeg aminozuren binnen, dan heb je langer last van spierpijn, groei je minder en kun je minder zwaar trainen. Met name de ‘branched chain aminozuren’ (BCAA) zijn onmisbaar voor de eiwitsynthese. Wie echt spieren wil kweken, bouwt dus op BCAA.

Wat doet BCAA ETHYL ESTER?

 • Onmisbaar in zwaar trainingsschema
 • De ideale 2:1:1 verhouding
 • ESTER perfectioneert opname in je lichaam
 • BCAA’s hebben direct effect op de spieropbouw
 • Verhoging eiwitsynthese, verhoging stikstofretentie

Hoe werkt het?
Met STACKER-2 BCAA ETHYL ESTER voorkom je catabolisme (spierafbraak) en bouw je extra glycogeen (energie voor de spieren). Je hormoonhuishouding stelt zich als het ware helemaal in op de bouw van grotere spieren. En ETHYL ESTER stimuleert ook andere anabole functies in je lichaam, zoals de eiwitsynthese en de stikstofretentie.

BCAA ETHYL ESTER versus normale BCAA
STACKER-2 heeft het ethyl ester aan de branched chain aminozuren gekoppeld. Daardoor is BCAA ETHYL ESTER vele malen effectiever dan reguliere BCAA-producten. Oude BCAA-supplementen werden namelijk grotendeels vernietigd in de maag en werkten vervolgens niet meer. ETHYL ESTER daarentegen blijft volledig intact. Je lichaam neemt het perfect op. Zodoende komen de aminozuren ongeschonden in de bloedstroom: 100% rendement!

Overige ingrediënten
Gelatine, zwart ijzeroxide, titanium dioxide, geel ijzeroxide.

Gebruiksaanwijzing
Neem 4 capsules BCAA ETHYL ESTER een half uur voor de training en 4 capsules direct na de training.Black Burn

STACKER-2 bereikte een legendarische status toen het ruim tien jaar geleden wereldwijd doorbrak met de sterkste en best werkende vetverbranders ooit. Die status werd versterkt door de introductie van bestsellers als STACKER-4 en 7-PhenylStack. Hoogste tijd voor een nieuwe revolutie! Na jarenlang onderzoek komt STACKER-2 nu met een product puur gericht op bodybuilders: STACKER-2 BLACK BURN.

Deze Stacker is hardcore. Sterker dan sterk. Zonder twijfel de krachtigste en meest effectieve fatburner van dit moment. De onderzoeksresultaten bewijzen het!

STACKER-2 BLACK BURN stapelt voordeel op voordeel: 

 • De sterkste vetverbrander uit Europa
 • Extreme verhoging van de stofwisseling
 • Krijg veel energie
 • Onderdruk sterk de honger
 • Verlaag je vetpercentage sneller dan ooit
 • Val tot 2 kilo per week af
 • Kweek keiharde buikspieren

Uitgebalanceerde samenstelling
Wat maakt deze krachtige vetverbrander tot een superproduct? Dat gaat niet alleen om de gebruikte ingrediënten per capsule: het gaat vooral om de kwaliteit van de extracten (de hoeveelheid werkzame alkaloïden) en de uitgekiende samenstelling van de gebruikte ingrediënten.

Waar andere fabrikanten een formule op papier ontwikkelen gaat STACKER-2 vele stappen verder. Kosten noch moeite zijn gespaard om extracten te fabriceren én te testen met soms drie tot viermaal hogere doseringen van de werkzame alkaloïde per gram! Na uitgebreid onderzoek heeft STACKER-2 de ultieme formule ontwikkeld. En die formule werkt. Sneller, beter en krachtiger!

Onderzoek levert keihard bewijs
Elke nieuwe formule wordt uitgebreid getest. BLACK BURN is door NVE Pharmaceuticals uitgebreid onderzocht op datgene waar het uiteindelijk om draait: resultaat op de weegschaal. Dáár steelt STACKER-2 BLACK BURN de show.

Testen in de praktijk
Voor het onderzoek selecteerde NVE vijftien mannen, allen fanatieke krachtsporters, in de leeftijd van 19 tot 42 jaar. Ze werden onderverdeeld in drie groepen.

De eerste vijf proefpersonen gebruikte 40 dagen BLACK BURN, driemaal daags twee capsules. Dit werd gecombineerd met een normaal eetpatroon en een voor bodybuilders normaal trainingspatroon. Enkel suppletie van maximaal 100 gram proteïne (door middel van 100% Whey shakes) werd toegestaan.

De tweede groep had een zelfde voedingspatroon en trainingspatroon, maar nam een fatburner van een ander merk.

De derde groep gebruikte geen vetverbrander. Een team, bestaande uit twee artsen, een diëtist en een personal trainer, begeleidde het onderzoek.

De onderzoeksresultaten
De cijfers zijn veelzeggend: de groep met STACKER-2 BLACK BURN verbrandde uiteindelijk veel meer vet, en verloor wel drie keer zoveel gewicht als de groep zonder vetverbrander. Let op: de BMI blijft overal relatief hoog. Dit komt doordat bodybuilders extreem veel spiermassa hebben. Het vetpercentage zegt daardoor meer dan de BMI.

Het grote verschil tussen BLACK BURN en andere vetverbranders
Als gezegd, de kracht van een effectieve vetverbrander ligt in de kwaliteit van de extracten, en in de optimale samenstelling van de ingrediënten onderling. NVE Pharmaceuticals, de Amerikaanse fabrikant van STACKER-2, heeft in ruim tien jaar tijd een ongekende know-how opgebouwd en past deze wetenschappelijk toe in de formule van BLACK BURN.

Een kijkje in de keuken
Als voorbeeld nemen we een relatief eenvoudig ingrediënt als cafeïne. Door 150 mg cafeïne zesmaal daags te slikken, verhoog je de vetverbranding met 30%. Maar vul je dit aan met 300 mg EGCG (uit groene thee) en een fractie aan vitamine B12, dan geef je de vetverbranding een extra push en wordt er 45% effectiever en sneller vet verbrand. Concreet betekent dit een extra vetverbranding van 240 kCal per dag, oftewel een extra kilo vetverlies per maand.

Let op: dit is puur een voorbeeld van extra vetverbranding door ingrediënten op de juiste manier te gebruiken. Ga je trainen met BLACK BURN dan kan het vetverlies per maand richting de 8 kg gaan!

Dus wil jij eindelijk die laatste overbodige kilo’s kwijt en er superdroog en afgetraind uitzien, kies dan de sterkste en meest effectieve vetverbrander van dit moment: BLACK BURN.

Gebruiksaanwijzing
Neem voor iedere hoofdmaaltijd 2 capsules BLACK BURN, dus 2 voor het ontbijt, 2 voor de lunch en 2 voor het avondeten. Neem maximaal 6 capsules per dag. 

Waarschuwing
Deze voedingssupplementen zijn niet geschikt voor personen jonger dan 18 jaar. Raadpleeg eerst een deskundige bij gelijktijdig gebruik met andere producten en stimulerende middelen als cafeïne. Niet te gebruiken bij hart- en vaataandoeningen, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklier-, nier- of prostaatproblemen. Niet te gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Niet langdurig (langer dan een maand) gebruiken als afslankmiddel. Aanbevolen dosering niet overschrijden.Go Pro

Stacker2 introduceert GO PRO, een overheerlijke proteinereep met maar liefst 30% hoogwaardig eiwit.

Krachtsport en zeker bodybuilding is meer dan alleen trainen, het is een manier van leven. Voldoende training, variatie en rust zijn het fundament van je fysiek. Door de juiste voeding bereik je sneller je gewenste resultaat: grotere spieren en een lager vetpercentage.

Iedere dag kom je momenten tegen dat je trek hebt in iets lekkers, maar je weet ook dat veel tussendoortjes uit de supermarkt niet passen binnen de doelen die jij als krachtsporter stelt.  Wanneer je naar de voedingswaarde van dergelijke tussendoortjes en repen kijkt dan zie je dat ze voornamelijk bestaan uit een combinatie van suiker en vet. Eiwitten ontbreken of zijn amper aanwezig. En juist die eiwitten heb je nodig. Eiwitten (proteines) zijn de bouwstenen van je spieren en zodoende blijft je stofwisseling op gang. Eiwitten zorgen bovendien voor een verzadigd gevoel, versterken je spieren, verlagen je vetpercentage. Als krachtsporter kun je dus niet om een eiwitrijk tussendoortje heen. En wat is er dan makkelijker dan een proteinereep?  Een goede eiwitreep stilt je honger op een verantwoorde manier. GO PRO doet dit ook op een lekkere manier.

 • GO PRO geeft jou  30% proteine per reep (24 gram per reep).
 • GO PRO is uitgeroepen tot de eiwitreep met de beste smaak.
 • GO PRO heeft een lager vetpercentage vergeleken met de best verkochte repen uit Amerika.
 • GO PRO bevat een uitgekiende koolhydraatsamenstelling die pieken in het bloedsuikergehalte voorkomen.
 • GO PRO is een gezond en verantwoord tussendoortje voor krachtsporters.

GO PRO bewijst eens te meer dat de smaakafdeling van Stacker2 haar werk uitstekend gedaan heeft. Je proeft de eiwitten niet! Wat je wel proeft is een laag melkchocolade met een flinterdunne crunchy wafel om het smelten in de zomer te voorkomen. Daaronder zit een romige maar vetarme eiwitpasta, overgoten met een uniek gefabriceerde eiwit en carameltopping en als finishing touch voorzien van grote stukken pinda’s. Puur genieten.

GO PRO is een samenvoegsel van de woorden protein, professional en ‘on the go’. Dit zijn ook de punten waar GO  PRO voor staat. Een eiwitrijke reep, voor professionele sporters, die onderweg enkel het beste voor hun lijf willen. GO PRO kun je op verschillende momenten eten. Wanneer je je ontbijt overgeslagen hebt neem je een GO PRO. Als tussendoortje is GO PRO makkelijk, verantwoord en lekker. Stel dat je gaat trainen en je hebt energie nodig? Ook op die momenten is GO PRO door haar unieke koolhydraat/eiwit samenstelling een uitstekende keuze.

GO PRO is nu verkrijgbaar in een doos van 12 repen van 80 gram.Hell N.O.

Ontdek de sterkste en meest effectieve N.O.-formule ter wereld. STACKER-2 HELL N.O. geeft verzuring geen kans en is sterker dan pijn. HELL N.O. is niet voor niets het meest gewilde en heftigste Pre-Workout-product ter wereld! Zeg ook JA tegen HELL N.O. en breek moeiteloos door fysieke en mentale barrières.

De voordelen van HELL N.O.

 • Heftigste Pre-Workout-product dat er bestaat
 • Vermindert verzuring, vermindert pijn
 • Extreme toename van de vasculaire pomp
 • Keiharde resultaten vanaf de eerste training
 • Doorbreekt mentale barrières

To the limit
Je traint als een gek in de sportschool. Je wilt tot het uiterste. Wanneer je vrienden naar huis gaan, start jij nog een laatste setje met maximaal gewicht. Jij hebt tenminste doorzettingsvermogen en pure wilskracht. Die gewichten moeten omhoog! Langer. Zwaarder. Heftiger.

Hell yeah!
Maar ook jij komt eens op een punt dat je blokkeert. Een mentale barrière. Een nog zwaardere fysieke inspanning lijkt onmogelijk. Dan heb je iets nodig om je over die grens te trekken. Want stoppen? HELL N.O.! HELL N.O. sleurt je moeiteloos over de drempel. Met HELL N.O maak je die extra meters. Bij iedere training verleg je je grens. Wedden dat HELL N.O. je favoriete sparringpartner wordt?

Hoe werkt HELL N.O.
HELL N.O. is meer dan een aanvulling op je training; het vormt de basis van je training. Een basis om met sprongen vooruit te gaan. HELL N.O. geeft je spieren een shot met groeibevorderende stoffen (zoals stikstof) en een dosis extra energie, kortom: alles wat je spieren nodig hebben. Met HELL N.O. knal je daarom makkelijk door. Iedere training ga je dieper.

Wat voel je?

Binnen 15 minuten na inname
De eerste ingrediënten beginnen te werken. Je voelt tintelingen over je lichaam. Je krijgt enorme zin om te trainen. Je voelt dat deze training anders wordt. 

Een half uur na inname
De eerste oefeningen. Je merkt direct dat de warming-up vreemd aanvoelt. Je wilt het liefst direct aan de zware halters, met de allerzwaarste gewichten. Je zelfvertrouwen neemt toe. 

Na een uur
Dit is het HELL N.O-gevoel. Dit is wat HELL N.O. zo populair maakt. Je twijfelt niet, je weet het zeker: die ene set, dat gewicht, dat gaat lukken. Je traint met een ongekend intense focus. Pijn houdt je niet langer tegen. Je breekt nu keer op keer door die grens.

Na de training
Dit was een superervaring. Je voelt je sterker dan ooit tevoren. Je kijkt in de spiegel en je ziet keihard opgezwollen spieren, de aders op je armen zijn zichtbaar. Dit is waar je zo lang voor gewerkt hebt. Zo ziet een topprestatie eruit, en je weet dat de volgende training nog beter wordt.

Geef je lijf wat het verdient. Zeg HELL N.O. tegen verzuring en pijn. En ga voor keiharde spieren, een monsterlijke pomp, pure energie, focus en concentratie.

Verbeterde smaak
HELL N.O. is nu ook superlekker door de verbeterde smaakformule. Verkrijgbaar in twee frisse smaken: lemon en fruit. Proef het zelf. Dit is een hele lekkere Stacker!

Ingrediënten
Citroenzuur, calciumsilicaat, natuurlijke en kunstmatige smaakstoffen, Arabische Gom, titanium di-oxide, tri-calciumfosfaat, xanthaam gom, natuurlijke kleur- en smaakstoffen, sucralose, acesulfaam-K.

Gebruiksaanwijzing
Neem 30-45 minuten voor de training 1 dosering HELL N.O. door 30 gram poeder (1 maatschep) op te lossen in circa 150 ml water. Varieer de hoeveelheid water totdat het drankje het beste smaakt in jouw beleving. Drink op een zo nuchter mogelijke maag, dus zeker 2 uur na een maaltijd of 1 uur na een proteïneshake. Neem niet meer dan 1 dosering per 6 uur en niet meer dan 3 doseringen per etmaal.Liquid Amino

Om te bouwen op een aminosupplement heb je de ideale samenstelling nodig. Met voldoende BCAA’s en glutamine. Wil je bovendien ook nog eens een razendsnel werkend product, in plaats van een veel langzamer werkend eiwitsupplement? Dan heb je STACKER-2 LIQUID AMINO nodig. Vloeibaar goud voor direct voelbaar resultaat! 

Aminozuren vormen de bouwstenen van je spieren. Voor krachtsporters zijn de juiste aminozuren dan ook onmisbaar. Ze zorgen voor spieropbouw en helpen bij het herstel na een zware inspanning. En soms kun je daar extra steun bij gebruiken. Daarom is er STACKER-2 LIQUID AMINO.

Wat doet LIQUID AMINO?

 • 30.600 mg aan krachtige aminozuren per serving
 • Werkt razendsnel en effectief
 • Aminozuren uit whey proteïne hydrolisaat
 • Levert aminozuren in de vrije vorm (‘free form amino’s’)
 • Maakt vloeibare amino voor het eerst echt smakelijk

Supersnel herstel
STACKER-2 LIQUID AMINO bevat onder meer whey proteïne, gehydrolyseerd tot de kleinst mogelijke vrije aminozuren. Je lichaam neemt deze aminozuren zonder vertering razendsnel op. Hierdoor herstel je extreem snel van grote krachtinspanningen. En nog beter: je lichaam staat een langere tijd in de anabolische groeistand. Je voelt je daardoor fitter, sterker en je spieren groeien harder in een kortere tijd.

Makkelijk opneembaar
Gewone eiwitsupplementen werken bijzonder langzaam: ze worden heel traag door het lichaam opgenomen. Vloeibare aminozuren daarentegen zijn supersnel opneembaar. Je merkt dus direct het resultaat. Dat maakt STACKER-2 LIQUID AMINO tot de ideale basis voor je training en voedingspatroon.

Overige ingrediënten
Water, Protein HD Blend (gehydrolyseerd collageen eiwit, wei proteïne hydrolisaat), fructose, citroenzuur, ascorbinezuur, natriumcyclamaat, saccharine, acesulfaam-K.

Gebruiksaanwijzing
Op trainingsdagen (60 ml): Neem 20 ml STACKER-2 LIQUID AMINO (circa. 2 eetlepels) 30 minuten voor het trainen en 40 ml (circa 4 eetlepels) direct na de training.

Op rustdagen (40 ml): Neem 20 ml STACKER-2 LIQUID AMINO (circa. 2 eetlepels) 15 minuten voor het ontbijt en 20 ml (circa 2 eetlepels) vlak voordat je gaat slapen.Muscle Transform

Muscle Transform van Stacker2 is de nieuwste designer testosteron booster voor de beginnende én de gevorderde bodybuilder. Innovatie en resultaat staan voorop bij Stacker2 en daar zijn we wederom in geslaagd met de introductie van Muscle Transform.

De onderzoeksafdeling van Stacker2 kreeg de opdracht om een spierversterker te maken die niet lijkt op dat van de concurrentie, waarbij tribulus terrestris iedere keer weer het hoofdingrediënt is.
Muscle Transform bevat enkel wetenschappelijk bewezen ingrediënten die ook nog eens synergetisch werkzaam zijn. En belangrijker: deze ingrediënten zijn ook nog eens op de juiste wijze gedoseerd, in de juiste hoeveelheid waarin ze actief en effectief jouw spieren zullen transformeren tot een mooiere, sterkere, keihard opgepomte spier zoals je ziet bij wedstrijd bodybuilders.

Muscle Transform laat zowel het (vrije) testosteron niveau als de groeihormoonspiegels (hgh-hormoon) drastisch stijgen! Bij het vergroten van de spierkracht is het van essentiëel belang dat het testosteron niveau verhoogt wordt en het cortisol niveau laag blijft. Cortisol staat voor stress en dus spierafbraak en dat is wat je absoluut niet wilt. Muscle Transform onderdrukt ook het vrouwelijke (dikmakende) hormoon Oestrogeen. Door de revolutionaire ingrediëntenformule van Muscle Transform komt het lichaam al na een paar dagen gebruik in een anabolische staat waardoor de spierkracht en spiermassa op natuurlijke wijze drastisch zullen toenemen zonder negatieve bijwerkingen.

Eigenschappen Muscle Transform

 • Drastische stijging testosteronniveau
 • Verhoogt het vrije testosteron
 • Toename spierkracht
 • Anti oestrogeen
 • Toename vasculariteit
 • Keiharde spieren
 • Verhoogt je libido
 • 100% natuurlijk en veilig
 • Vergroot uithoudingsvermogen

Muscle Transform ingrediëntenprofiel

D-Aspartic Acid
Is na creatine waarschijnlijk één van de meest en uitgebreid onderzochte ingrediënten wereldwijd.
D-Aspartic Acid is in staat om de natuurlijke testosteronwaarden met meer dan 40% te laten stijgen. Hiervoor heb je 3.000 mg D-Aspartic Acid nodig. Per dagdosering Muscle Transform dien je exact 3 gram toe, volledig conform het wetenschappelijk onderzoek. D-Aspartic acid is volledig biologisch beschikbaar en 100% veilig in gebruik en kent geen bijwerkingen.

D-Aspartic acid werkt door middel van cholesterol. Cholesterol is de basis waaruit testosteron gevormd wordt in de mitochondria. Cholesterol kan echter pas in de mitochondria opgenomen worden na de koppeling aan een stof genaamd ‘steroidogenic acute regulatory protein’ (sTAR). sTAR is dus een bepalende factor in de productie van lichaamseigen testosteron. Des te meer sTAR beschikbaar is, des te meer testosteron er geproduceerd kan worden. D-Aspartic acid verhoogt de totale hoeveelheid sTAR waardoor je lichaam meer testosteron gaat produceren. Muscle Transform bevat een speciale vorm van D-Aspartic Acid die ontzettend goed en snel wordt opgenomen door het menselijke lichaam. 

3,4-Di-Vanillyl-Tetra-Hydro-Furan – Urtica Dioica Extract –
Zorgt voor een verlaging van het SHBG en dus een verhoging van het vrije testosteron. SHBG is een component dat zich aan testosteron bindt en het zodoende onbruikbaar maakt voor spiergroei. SHBG verlagen is zeer effectief en nuttig voor jou als krachtsporter. Een tweede eigenschap is recent ontdekt: dit extract verhoogt de gevoeligheid van de receptoren voor insuline en vergroot dus de vasculariteit, waardoor de opname van voedingsstoffen verbetert en de spierpomp toeneemt.

Ecdysterone en Royal Jelly
Ecdysterone gecombineerd met Royal Jelly extract heeft een veelzijdige werking. Ecdysterone stimuleert de groei van spiermassa en zorgt tegelijkertijd voor vermindering van het lichaamsvet.
Voorts verbetert Ecdysterone het uithoudingsvermogen door de opslag van Glycogeen te vergroten en de Hemoglobine productie te stimuleren. Hemoglobine is een eiwit dat in het bloed zit, in de rode bloedcellen is hemoglobine verantwoordelijk voor het zuurstoftransport.

Icariin (Epimedium Sagittatum 40%)
Stimuleert de aanmaak van extra LH hormonen door de werking van het spierafbrekende Cortisol  tegen te gaan. Daarnaast vertragen de isoflavonen de afbraak van testosteron in de lever, waardoor testosteron langer actief blijft en de concentratie dus stijgt. Naast deze werking staat Icariin ook bekend om haar anti-oxidant werking.

Boron met Magnesium
Boron is een biologisch actief spoorelement dat Magnesium positief beinvloedt. Borium verhoogt ook het testosteron gehalte. Magnesium draagt bij aan een goede spierspanning. Voldoende Magnesium zorgt voor soepele oefeningen, met minder blokkade, verzuring, of spierkramp.

White Button Mushroom extract
Heeft een sterke anti oestrogene werking. Oestrogeen laat onder meer het vetpercentage stijgen, dat wil je voorkomen. Anti oestrogenen zorgen bij mannen voor een verhoging van het testosteron niveau.

Vitamine B1 (Thiamine)
Vormt een co-enzym (hulpstof) welke essentieel is voor de omzetting van koolhydraten (zetmeel en suikers) in energie, wat belangrijk is voor krachtsport. Een lage Thiaminespiegel verhoogt het melkzuurgehalte in het bloed, met als gevolg vermoeidheid. Deze stof is dus toegevoegd om langer op hoog niveau te presteren, een uitgestelde verzuring. Verder zorgt vitamine B1 voor een goede werking van het hart en je zenuwstelsel.

Charantin (Momordica Charantia 15%)
Heeft een veelzijdige, vooral zuiverende werking. Charantin heeft een bloedzuiverende werking, een gunstig effect op de spijsvertering en kan bovendien de eetlust bevorderen.

Muscle Transform gebruik je als kuur. Door dagelijks de aanbevolen dosering te gebruiken zet je jouw lichaam in een anabole stand om groter en sterker te worden. Tijdens de Muscle Transform kuur zal je merken dat je al na enkele dagen sterker wordt, langer door kunt gaan en zwaarder kunt trainen. Deze hogere trainingsintensiteit zorgt er voor dat je meer keiharde spiermassa kweekt en het bodybuild postuur ontwikkelt waar je zo hard voor hebt gewerkt.Rush Accelerated

RUSH ACCELERATED is een van de populairste supplementen van Europa. Deze Stacker is zowel in Zweden als Duitsland genomineerd als pre-workout van het jaar! En niet zonder reden. Een kleine dosering van slechts 9 gram zorgt voor een waanzinnige adrenalinerush en een maximale pomp. Ervaar een ongelofelijke boost die je met reguliere supplementen niet bereikt. RUSH ACCELERATED is Stacker2’s sterkste en meest effectieve (100% dopingvrije) pre workout supplement, welke je fysieke grenzen verlegt. Nooit trainde je zwaarder en intenser dan met RUSH ACCELERATED.

Door een uitstekende prijskwaliteit-verhouding (50 doseringen per verpakking!) en 6 overheerlijke smaken, kun je voor minder dan 1 euro per dag je oude records verpulveren. Wanneer je dit gevoel eenmaal ervaren hebt, train je nooit meer zonder RUSH ACCELERATED.

De kenmerken van RUSH ACCELERATED

 • Ultra concentraat sportvoeding
 • Vrij van dmaa, dus ook geschikt voor wedstrijdatleten
 • Meer kracht, meer adrenaline, meer pomp
 • Geeft extreme energie en intense focus
 • Ongeëvenaarde groei van spiervolume

Energie om te trainen!
Een succesvol pre workout product bevat een samenstelling die jou intensiever laat trainen. Een oplossing voor het probleem dat je door vermoeidheid of ongunstige tijdstippen niet het maximale uit een trainingssessie kunt halen. Je neemt RUSH ACCELERATED omdat je iedere training je grenzen wil verleggen. Je wil een ongekende adrenalineboost ervaren, zwaardere gewichten tillen en dit hogere niveau langer volhouden. Wanneer jij je spieren wil oppompen zoals je dit ziet bij de professionele bodybuilders, dan is RUSH ACCELERATED perfect voor jou!

Krachtige ‘ultra concentraat’ samenstelling
RUSH ACCELERATED is een ultra concentraat. Dit houdt in dat het product geen overbodige suikers en vulmiddelen bevat, maar enkel een mix van werkzame bestanddelen. Slechts 3 mini-scoops zijn voldoende om 60-90 minuten vol te trainen. 9 gram aan krachtige ingrediënten maken het mogelijk dat je volgende training je beste ooit wordt. RUSH ACCELERATED bevat de sterkste extracten waar STACKER2 inmiddels bekend om staat. Denk aan Arginine en Agmatine voor de pomp, Creatine voor de kracht en Beta Alanine voor de uitgestelde verzuring. Tyrosine, Taurine, Schisandra en Cafeïne zijn toegevoegd voor de focus en intensiteit. Het effect van RUSH ACCELERATED wordt verder versterkt door een pharmaceutische extract van Phenylethylamine (PEA) gecombineerd met Carnitine.

Zonder goede pre workout bereik je tijdens een training al snel je plafond en moet je vanwege verzuring de sets beëindigen. Met RUSH ACCELERATED train je zwaarder en bovendien kun je op de moeilijke momenten langer door. Zwaarder trainen, langere sets: dit alles om een topresultaat te bereiken. Je spieren worden maximaal belast en je spiervezels krijgen een trigger om te groeien. Zo kweek je in korte tijd vollere spieren.

De nieuwe versie RUSH ACCELERATED is vrij van dmaa en is daardoor geschikt voor topsporters die onderhevig zijn aan een WADA dopingcontrole.Rush Enraged

RUSH Enraged is de langverwachte opvolger van een van de populairste en award winning pre-workouts. Nu sterker dan ooit. RUSH Enraged bevat een unieke combinatie van maar liefst 18 werkzame ingrediënten. Sloop de sportschool. Ga iedere training tot het uiterste en verleg je grenzen! Zet door en bouw aan een fysiek waar anderen slechts jaloers op kunnen zijn.

Wat je kunt verwachten van RUSH Enraged

 • Nog harder, nog sterker en nog agressiever.
 • Een krachtige energyboost om je eigen records te verpulveren.
 • Bevat het gepatenteerde RUSH Time Released Energy System, tot 4x langer energie!
 • Ga iedere training tot het uiterste.
 • Enkel de beste kwaliteit l-histidine en N.O. synthese, voor een ultieme pomp.
 • Beste smaak ooit.

Trials met topatleten
RUSH Enraged is hard op weg om de populairste pre-workout van Europa te worden. De unieke samenstelling is volledig gebaseerd op trials met topatleten. Keer op keer is de formule aangepast en verbeterd. De energyboost was krachtig, maar onze atleten wilden dat de energie langer aanhoudt zonder crash. De verhouding tussen l-histidine en andere n.o. signaalstofjes is geperfectioneerd. De formule die je nu koopt geeft meer kracht, meer focus en meer pomp. Met bovendien een sterk verbeterde smaak. Kortom: RUSH Enraged is een van de sterkste en meest effectieve pre-workouts ooit! Geschikt bevonden door topatleten, een keiharde garantie dat RUSH Enraged doet wat we beloven.

Uniek ingrediënt: RUSH Time Released Energy System
RUSH Enraged is de eerste pre-workout waarbij de energie bewust ‘time released’ afgegeven wordt aan jouw lichaam. Dit concept is zo uniek, dat we dit gepatenteerd hebben. Vrijwel iedere sporter drinkt een pre-workout in één keer op, vlak voor de training. Veel energiestoffen zoals cafeïne nemen razendsnel op waardoor de energie die je voelt piekt. Het nadeel van zo’n sterke piek is dat er vlak daarna een crash plaatsvindt. En een crash wil je niet. De ideale pre-workout zou in staat moeten zijn om de energie langer voelbaar te houden, waardoor je zonder problemen anderhalf uur lang zwaar kunt trainen! De energie moet lichaam en geest samenbrengen, waardoor je iedere set 100% gefocust de fitness oefeningen correct en krachtig uitvoert. RUSH Enraged heeft dit als een van de weinige supplementen voor elkaar. Door een uitgekiende mix van snel, medium en traag opneembare natuurlijke stimulanten, zorgt RUSH Enraged voor een time released energiegevoel gedurende je volledige training. De energie en focus houden tot wel 4x langer aan! Een heerlijke langdurige energy rush, je traint zwaarder dan ooit. Wanneer je dit gevoel ervaart train je nooit meer zonder.

Productvarianten
RUSH Enraged is verkrijgbaar in een verpakking van 30 en van 60 servings, in maar liefst 6 verschillende smaken. Iedere training neem je 1 of 2 schepjes RUSH door het poeder op te lossen in een glas water of een bidon. Pak je 1 schepje, dan leg je de nadruk op een energyboost gecombineerd met extra kracht, volledige focus en betere prestaties. Pak je 2 schepjes dan ga je hardcore. Twee schepjes is een gruwelijk sterke mix van energy, van spierpomp, en van krachttoename.Stacker 2 Ephedra Free

Het succes van STACKER begon in de VS met de introductie van STACKER-2. Het was het eerste product dat een effectieve vetverbranding mogelijk maakte, zonder nare bijwerkingen zoals een opgejaagd gevoel.

In de afgelopen jaren is er veel veranderd en heeft STACKER krachtigere versies ontwikkeld. Ondertussen heeft deze STACKER-2 niet aan populariteit ingeboet. Want voor sporters die op een rustige manier vet willen verbranden is deze milde Stacker nog steeds de standaard.

Hoe werkt STACKER-2?
STACKER-2 is een unieke formule, met het gepatenteerde Tri-Guggel Lyptoid3 Complex. Dat geeft je stofwisseling een boost en zet je vetverbranding een standje hoger. Bovendien helpt het eetbuien te voorkomen. En dat zónder vervelende bijeffecten. Andere vetverbranders leiden nog wel eens tot slapeloosheid of hartkloppingen. STACKER-2 niet. Je kunt het probleemloos inpassen in je dagelijkse routine.

Wanneer gebruik ik STACKER-2?
STACKER-2 kun je uitstekend gebruiken wanneer je op een rustige manier af wilt slanken. De formule is erop gebouwd om mogelijke bijwerkingen uit te sluiten. Hierdoor past STACKER-2 prima bij een afslankkuur tijdens studie of kantoorwerk. Je houdt je aandacht bij het werk en ondertussen wordt het vet langzaam maar zeker verbrand. Zoek je een sterker product, omdat je sneller resultaat wilt, ga dan voor de STACKER-4 of de 7-PhenylStack. Maar wil je het wat kalmer aandoen, dan is deze STACKER ideaal.

Inhoud
100 capsules

Gebruiksaanwijzing
Neem 1 capsule na de maaltijd. Nooit meer dan 3 capsules per dag.Stacker 2 XPLC

Deze STACKER van NVE Pharmaceuticals, is een revolutionair product, speciaal ontworpen om vetverbranding op de moeilijkste plaatsen te stimuleren. Vrouwen kunnen nu doelgericht het vet verbranden op de billen, de buik en de benen. En ook mannen krijgen hun buik beter en sneller strak dan ooit tevoren.

Met STACKER-2 XPLC is een van de grootste problemen, het vet dat niet weg lijkt te willen gaan, eindelijk opgelost. Deze Stacker gaat recht op zijn doel af, en werkt precies daar waar jij het wilt.

Hoe werkt de STACKER-2 XPLC?
De unieke kruidenmix van STACKER-2 XPLC is in staat om dat te doen waar andere producten afhaken. Juist op plekken waar het vet niet weg lijkt te gaan, wordt er 40% extra vet losgemaakt en uiteindelijk verbrand.

Opgeruimd staat netjes
STACKER-2XPLC gaat bovendien een stapje verder. De vetverbranding op die moeilijke plaatsen laat heel wat reststoffen achter in je lichaam. Aangezien STACKER-2 XPLC boordevol polyfenolen zit, worden deze reststoffen opgeruimd en blijft je lichaam zuiver. Dat is wat je noemt een grondige schoonmaak!

Wanneer gebruik ik XPLC?
Lukt het je met al die andere producten niet om dat lastige vet te verbranden? Dan blijft er maar één oplossing over: STACKER-2 XPLC. De krachtige formule die je stofwisseling krachtig en voelbaar stimuleert. Het is dé STACKER die doet wat ie moet doen, precies dáár waar het moet.

Inhoud
100 capsules

Gebruiksaanwijzing
Neem 1 capsule na de maaltijd. Nooit meer dan 3 capsules per dag.Stacker 3 XPLC

Het moeilijke aan afslanken is om de kachel van je lichaam op een hogere stand te zetten, zodat de vetreserves gedwongen worden om hun energiereserves prijs te geven aan je stofwisseling. Moeilijk, maar niet onmogelijk. Dat bewijst STACKER-3 XPLC!

Draai de thermostaat omhoog
Wat doet deze intelligente afslankhulp precies? STACKER-3 XPCL geeft een draai aan je innerlijke thermostaat: je lichaam wordt warmer, gaat minimaal een tot twee standen ‘hoger’ draaien en de energie die daarvoor nodig is komt direct uit je vetreserves. STACKER-3 XPLC laat je lichaam wekenlang moeiteloos op een hogere stand functioneren.

Een hoge stofwisseling heeft als extra voordeel dat je lichaam niet in een ´slaapstand´ belandt. De kachel blijft branden, bij een gelijkblijvend eetpatroon. Dus voor jou geen jojo-effect. Dat is verleden tijd. Reken simpelweg eens en voor altijd af met dat overbodige vet.

Hoe werkt de STACKER-3 XPLC?
De XPLC-formule is dankzij de uitgebalanceerde samenstelling in staat om de stofwisseling aantoonbaar en voelbaar te stimuleren. Door de grote dosis natuurlijke cafeïne, plus een optimale mix van vetmetaboliserende ingrediënten gaat de thermostaat van je lichaam een paar standen hoger draaien. Je lichaam regelt de rest.

Keep the fire burning
Het verschil tussen je inname aan calorieën en dat wat je daadwerkelijk nodig hebt, wordt zo groot dat je lichaam niet anders kan dan de vetreserves te verbranden. 24 uur per dag, een maand lang. Het resultaat is verbluffend.

Wanneer gebruik ik STACKER-3 XPLC?
STACKER-3 XPLC gebruik je bij voorkeur wanneer je niet in staat bent om actief te sporten. Sporten verhoogt de stofwisseling en STACKER-3 XPLC kan dit effect in je lichaam nabootsen. Je bouwt geen spieren of uithoudingsvermogen op, maar je profiteert wel van een verhoogde vetverbranding en een fit gevoel gedurende de dag.

Gebruiksaanwijzing
Neem 1 capsule na de maaltijd. Nooit meer dan 3 capsules per dag.Stacker 4

STACKER-4 geldt al jaren als de absolute topper onder de 1e generatie ephedravrije vetverbranders. Het is dé tophit van NVE Pharmaceuticals, de fabrikant van STACKER-2, 4 en XPLC, ”The World’s strongest fatburners”.

STACKER-4 werkt beter en sneller dan al zijn voorgangers. Wil je bliksemsnel resultaat? Dan is er maar één keuze: STACKER-4. Dé krachtigste fatburner onder de Stackers.

 • Super energyboost
 • Optimale stofwisseling
 • Hongerremmend

Uitgekiend recept
STACKER-4 heeft een uitgekiende samenstelling die helpt om je overtollige kilo’s snel te verliezen. De combinatie van onder meer groene thee, guarana, Siberische ginseng en cafeïne zorgt ervoor dat je moeiteloos afvalt. Tegelijkertijd krijg je een waanzinnige energyboost die je scherp en alert houdt.

STACKER-4, de krachtigste afslanker ooit, is met recht een absolute topper!

Meervoudige ondersteuning
STACKER-4 is de bestverkochte vetverbrander van Nederland. En dat is begrijpelijk. STACKER-4 biedt namelijk ondersteuning op verschillende gebieden:

 • Het verhoogt de stofwisseling maximaal. Daardoor verbrand je meer energie. De calorieën die je binnenkrijgt worden niet opgeslagen in je vetreserve, maar worden echt verbruikt, waardoor je sneller gewicht kwijtraakt.
 • Het geeft je lichaam een enorme energieboost waardoor je je superfit en opgewekt voelt.
 • Het remt je honger. Daardoor blijf je optimaal in vorm, en blijf je probleemloos op je ideale gewicht.

Bewezen effect
Waarom zou je zelf producten combineren als STACKER-4 dat op bewezen effectieve wijze al voor je heeft gedaan? De combinatie van vetverbranding, energyboost en hongerremmer zorgt voor de enorme populariteit van STACKER-4 en maakt het al jarenlang de nummer 1 vetverbrander wereldwijd.

Wanneer gebruik ik STACKER-4?
Wanneer je zoekt naar het beste, sterkste afslankproduct dat er te krijgen is. En je snel en effectief resultaat wilt, dan hoef je niet verder te zoeken!

Gebruiksaanwijzing
Neem 1 capsule na de maaltijd. Nooit meer dan 3 capsules per dag.Stacker E2 Xtreme

Dat zelfs de beste energizers nóg sterker kunnen, bewijst NVE Pharmaceuticals met de introductie van STACKER-2 E2 Xtreme! Het heet niet voor niets Xtreme, want dit gaat verder dan je gewend bent. Veel verder. Dit is een bom in capsulevorm. En jij hebt je vinger aan de knop.

Hoe, wat, waar?
STACKER-2 E2 Xtreme ontleent zijn kracht aan een uiterst effectieve mix van ephestim, vitanolcomplex en gua-HPLC met cafeïne. Geen enkel ander product bevat deze cocktail unieke en gepatenteerde ingrediënten.

Bereid je voor op een explosie van energie waarmee je iedereen uit zijn sokken blaast. Zo’n ongelooflijke powerboost, gecombineerd met een enorme focus… Jij dacht dat je wel wat gewend was? Er staat je wat te wachten!

Slechts één capsule STACKER-2 E2 Xtreme is al voldoende om je urenlang te voorzien van optimale focus, een fit en alert gevoel en extreem veel energie om te doen wat jij wilt. Of je nu gaat stappen, de sportschool in gaat of een afslankkuur volgt: met STACKER-2 E2 Xtreme ga je harder.

Wanneer gebruik je het?
STACKER-2 E2 Xtreme is een kleine tijdbom. Weet jij wanneer je wil pieken? Wil je jezelf verbazen in de sportschool? Of wil je opgepept de avond in, en doorgaan op de afterparty? Met deze STACKER pomp je jezelf op en knal je aan één stuk door. Je blijft scherper, je voelt je fitter en houdt het moeiteloos langer vol.

Inhoud
100 capsules (= 100 doseringen)

Gebruiksaanwijzing
Neem, circa 20-30 minuten voordat je wilt pieken één capsule Stacker E2 Xtreme in met een half glas water. Gebruik niet meer dan 3 capsules per 24 uur.Stinger Energy Shot

In de USA zijn energyshots al een stuk populairder dan energiedrankjes in blik. En nu gaat ook heel Nederland overstag!  

Want waarom zou je zo’n calorierijk blikje drinken? Je wilt een oppepper, pure energie. Wat je juist niet wilt is een milieuonvriendelijk koolzuurrijk blikje met 20 gram (overbodige!) suiker. Suiker maakt dik en op de lijn letten is al zo moeilijk. Dus weg met die overbodige calorieën. Jij wilt een mentale stimulans, energie uit natuurlijke kruiden en energie uit vitamines. Kortom: je wilt Stinger Energy Shot.

Waarom Stinger Energy Shot?

 • Geeft pure energie
 • Mentale focus, extra stimulans
 • De eerste shooter met een heerlijke fruitsmaak!
 • Geen koolzuur en overbodige suikers
 • Gemakkelijk mee te nemen, hoeft niet gekoeld te worden
 • Opvolger van de populaire Amerikaanse YJ Stinger

Stinger Energy Shot bevat alle werkzame bestandsdelen van de bekende energieblikjes. Taurine, cafeïne en glucoronolcatone: het zit allemaal in Stinger. Alleen Stinger bevat ze in een veel grotere hoeveelheid, waardoor de energie sneller, beter en langer voelbaar is.

Al het goede, niets van het slechte
Stinger heeft dus al het goede van de bekende energieblikjes, en niet het slechte zoals koolzuur en suiker. Dat maakt Stinger de absolute nummer één in sportdrinks!

En Stinger heeft meer. Het unieke aan Stinger is de vitaminemix. Denk aan een flinke dosis vitamine c, vitamine b6, vitamine b12 en foliumzuur. Al deze extra’s, zonder de nadelen van blikjes, maken Stinger tot de nieuwe standaard in het segment energiedrankjes.

Pak aan!
Neem de proef op de som en probeer vandaag nog Stinger Energy Shot. Een klein & krachtig flesje, geen overbodige suikers, wel 100% energie! Boordevol gezonde vitamines, in een verrukkelijke sinaasappelsmaak.6 Hour Power

In de USA zijn energyshots al een stuk populairder dan energiedrankjes in blik. En nu gaat ook heel Nederland overstag!  

Want waarom zou je zo’n calorierijk blikje drinken? Je wilt een oppepper, pure energie. Wat je juist niet wilt is een milieuonvriendelijk koolzuurrijk blikje met 20 gram (overbodige!) suiker. Suiker maakt dik en op de lijn letten is al zo moeilijk. Dus weg met die overbodige calorieën. Jij wilt een mentale stimulans, energie uit natuurlijke kruiden en energie uit vitamines. Kortom: je wilt 6 Hour Power.

Waarom 6 Hour Power?

 • Geeft pure energie
 • Mentale focus, extra stimulans
 • De eerste shooter met een heerlijke fruitsmaak!
 • Geen koolzuur en overbodige suikers
 • Gemakkelijk mee te nemen, hoeft niet gekoeld te worden
 • Opvolger van de populaire Amerikaanse YJ Stinger

6 Hour Power bevat alle werkzame bestandsdelen van de bekende energieblikjes. Taurine, cafeïne en glucoronolcatone: het zit allemaal in 6 Hour Power. Alleen 6 Hour Power bevat ze in een veel grotere hoeveelheid, waardoor de energie sneller, beter en langer voelbaar is.

Al het goede, niets van het slechte
6 Hour Power heeft dus al het goede van de bekende energieblikjes, en niet het slechte zoals koolzuur en suiker. Dat maakt 6 Hour Power de absolute nummer één in sportdrinks!

En 6 Hour Powerheeft meer. Het unieke aan 6 Hour Power is de vitaminemix. Denk aan een flinke dosis vitamine c, vitamine b6, vitamine b12 en foliumzuur. Al deze extra’s, zonder de nadelen van blikjes, maken 6 Hour Power tot de nieuwe standaard in het segment energiedrankjes.

Pak aan!
Neem de proef op de som en probeer vandaag nog 6 Hour Power. Een klein & krachtig flesje, geen overbodige suikers, wel 100% energie! Boordevol gezonde vitamines, in een verrukkelijke smaken.Testo 4HD

Een droger en gespierder lichaam. Een nietsontziende trainingsagressie en een ongekende intensiteit tijdens je workouts. Dat doet TESTO-4HD. En daarom steek jíj met kop en schouders uit boven de rest.

Je geeft alles voor je sport. Bodybuilding is tenslotte een leefwijze en geen hobby. Dat is ook hoe TESTO-4HD het benadert. Met bloedserieuze explosieve kracht door nieuw vrij testosteron.

Voordelen van TESTO-4HD

 • Stimuleert testosteron tot maximaal natuurlijk haalbare waarde
 • Meer trainingsagressie
 • Een grotere trainingsintensiteit
 • Meer kracht, meer spiermassa
 • Ongekend harde pomp

Werkzame extracten
Waarom is TESTO-4HD zo veel sterker dan andere testosteronverhogers? TESTO-4HD bevat een revolutionaire en unieke anabolische formule, in een 100% natuurlijke samenstelling. TESTO-4HD verhoogt de hoeveelheid vrij testosteron in je lichaam waardoor de kracht, de massa en de trainingsintensiteit drastisch toenemen. TESTO-4HD bevat uitsluitend ingrediënten die ook echt werken, met een zo hoog mogelijk percentage van het werkzame extract. Dus geen eenvoudige Tribulus, maar 30% protodioscin.

Intens
Elke dosering bevat 10 krachtige en klinisch onderzochte ingrediënten die synergetisch werken. Samen stimuleren ze de androgene receptoren keer op keer om meer testosteron aan te maken. Daardoor knalt je testosteronproductie omhoog. Zo geeft TESTO-4HD een boost aan je mannelijke eigenschappen: je trainingsintensiteit, je zelfvertrouwen en je trainingsagressie.

Deze STACKER helpt je effectief aan een enorme toename van spiermassa, spierpomp en een ongekende fysiek. Anders gezegd: TESTO-4HD maakt het verschil tussen mannen en supermannen.

Hoe werkt het?
Je vrij-testosterongehalte stijgt na iedere inname van TESTO-4HD. Je gebruikt dit product als een kuur. Dus iedere dag neem je tweemaal 3 capsules om je testosterongehalte op te bouwen tot de maximale waarde die zonder steroïden mogelijk is. 

Hoe voelt het?

Tussen de 5 en 10 dagen (dagelijks) gebruik
Je voelt de ingrediënten werken en je testosterongehalte per dag licht stijgen. Je krijgt meer energie en wilt niets liever dan naar sportschool gaan om zwaar te trainen.

Tussen de 10 en 20 dagen (dagelijks) gebruik
Je testosterongehalte stijgt door. Trainingen worden extremer. Je kunt zwaardere gewichten pakken en je spieren beginnen duidelijk te groeien. Je aderen worden langzaam zichtbaar door een droger fysiek. En dit is nog maar het begin!

Vanaf 3 weken (dagelijks gebruik)
Je knalt door. Je breekt door een barrière. Je verlegt je grenzen, de transformatie is in gang gezet. Je spieren voelen voller, groter en harder. Je kracht en vasculariteit zitten op hun top. Dit heb je nog nooit ervaren. Dit is wat TESTO-4HD doet. Dit is waarom TESTO-4HD zo ongekend populair is.

Test het zelf. Geef je lijf wat het verdient, de krachtigste en meest effectieve testosteronverhoger ooit gemaakt: TESTO-4HD. Voor wie alleen met het allerbeste genoegen neemt.

Gebruiksaanwijzing
Neem gedurende de dag 3 capsules Testo-4HD en vlak voor je gaat slapen nog eens 3 capsules. Je  ervaart de eerste effecten na ongeveer een week. Voor een maximaal effect dien je dit product, als een kuur, minimaal 4 tot 6 weken te gebruiken.Thermodrene XT

Stacker2 Thermodrene XT is ontwikkeld door en voor bodybuilders. Volledig vrij van ephedra, dmaa en steroïden, maar krachtiger en effectiever dan ooit. Wil je keiharde en droge spiermassa? Een strakke sixpack? Geen overtollig vet op buik en benen? In de ‘cutfase’ van het bodybuilden kan je niet om Thermodrene XT heen! Thermodrene XT, de energierijke, stofwisseling verhogende en spiermassa beschermende formule welke het lichaamsvet verbrandt en bijdraagt aan  de fysieke uitstraling en kracht van een top bodybuilder.

NVE Pharmaceuticals heeft in 20 jaar tijd een reputatie opgebouwd als fabrikant van “The world’s strongest fatburners”. NVE ontdekte in de natuur honderden actieve en krachtige stoffen. Sommigen daarvan zijn zo sterk dat ze zelfs voor ons bodybuilders van toegevoegde waarde zijn. Thermodrene XT combineert deze krachtige stoffen en vult dit aan met essentiële nutriënten ter bescherming van al opgebouwde spiermassa door middel van magnesium, zink en b-vitamines.

Natuurlijke vetverbrander
Thermodrene XT is niet zo maar een vetverbrander. Naast de afslankende eigenschappen van een van de krachtigste polyfenolen uit de natuur (Proanthocyanidins) maakt Thermodrene XT gebruik van het stofwisselingsverhogende extracten Yerba Maté, Cafeïne en Guarana. Daarnaast de anti-oxidatieve werking van groene thee (EGCG en polyfenolen), plus de hongerstillende werking van een Cactus extract. Deze stack van 6 synergetisch effectief vet verbrandende en slankheidsondersteunende ingrediënten maakt Thermodrene XT tot een van de sterkste en daarmee ook een van de meest effectieve Stackers ooit.

Bescherming van opgebouwde spieren
Een vetverbrander voor bodybuilders moet meer doen dan vet verbranden. Juist een bodybuilder, die maandenlang met een bulkdieet zijn spiermassa heeft opgebouwd, wil enkel droger worden en zijn spiermassa behouden. De spieren moeten dus beschermd worden tegen katabolisme. Tijdens het cutten let er er dus op dat je voldoende eiwitten binnen krijgt. Suppletie van eiwitten kan door Stacker2’s 100% Whey te combineren met Thermodrene XT. Maar Thermodrene draagt zelf ook een steentje bij en dit maakt het product uniek. Door middel van een toegevoegde hoeveelheid Zink en Magnesium houdt je jouw lichaam in een anabole spieropbouwende fase. Deze combinatie maakt Thermodrene XT zo geschikt voor bodybuilders: krachtig vetverbranden met behoud van spiermassa. Je raakte nooit eerder zo snel in vorm!

Gebruiksaanwijzing:
Neem tweemaal daags 2 capsules in. De eerste dosering neem je in de ochtend en de tweede dosering neem je in de middag rond 15:00 u. Bij voorkeur op een nuchtere maag innemen.Ultra Mass

Zoek je de ultieme mass gainer? Dan heb je die nu gevonden: ULTRA MASS! Dé ultieme vijand van kleine T-shirtjes. 

Hoe ziet de ultieme mass gainer eruit? Het moet natuurlijk een caloriebom zijn met een ideale proteïne-koolhydraatverhouding. Met weinig suiker en weinig verzadigd vet. En die toch per maand minimaal 5-6 kg lichaamsgewicht erbij weet te krijgen.

Hoeveel producten kun je opnoemen die aan bovenstaand profiel voldoen? Wij maar één: ULTRA MASS.

De voordelen van ULTRA MASS

 • Groei door een optimale proteïne-koolhydraat verhouding.
 • Groei door 42 gram proteïne per serving.
 • Groei door een proteïnemix bestaande uit wpi, wpc, mc en mpi.
 • Groei door suikervrije koolhydraten.
 • Groei door 912 kcal per serving.

Extreem snelle groei
Je kunt dag in dag uit wel loodzwaar trainen in de sportschool, maar zonder de juiste voeding kom je geen gram aan. Je moet voldoende eten om te groeien. En om extreem snél te groeien, heb je een hooggedoseerde weight gainer nodig om de broodnodige eiwitten en koolhydraten aan te vullen. ULTRA MASS levert je dan exact wat je nodig hebt.

De voedingswaarde
Eiwitten zijn de bouwstenen van ons lichaam. ULTRA MASS bevat enkel proteïnes met een hoge biologische waarde, dus geen proteïne uit tarwe of soja. ULTRA MASS bevat whey proteïne-isolaat en whey proteïne-concentraat voor snelle opname. Een combinatie van melkproteïne-isolaat en calcium-caseïnaat zorgt voor een vertraagde afgifte van onder andere glutamine. En om de geleidelijke afgifte binnen je lichaam verder te stimuleren, bevat ULTRA MASS een slimme combinatie van glucose, maltodextrine en fructose.

Vier smaken
ULTRA MASS is verkrijgbaar in vier heerlijke smaken: banaan, aardbei, chocola en vanille. Lekker voor de afwisseling. Probeer ze gewoon allemaal!

Werking
Een serving ULTRA MASS bevat 8 essentiële aminozuren, waaronder bijna 10 gram BCAA’s (spiergroei en herstel) en ruim 7 gram glutamine. Daarom werkt ULTRA MASS zo waanzinnig goed! Ook goed om te weten: ULTRA MASS is volledig vrij van ingrediënten die niet in een mass gainer horen. Dus geen creatine, geen cafeïne, geen hormonen en geen aspartaam.

ULTRA MASS gebruik je zo lang als gewenst, 365 dagen per jaar. Gun jezelf de beste mass gainer, kies voor ULTRA MASS.

Gebruiksaanwijzing
Mix of shake 5 maatscheppen ULTRA MASS (circa 220 gram) met 500 ml melk (aanbevolen), of water. Neem tweemaaldaags een shake. De eerste shake ’s morgens en de tweede shake ’s avonds.Vita Boost

Ook al let je goed op wat je eet en drinkt, toch is het moeilijk om alle essentiële bouwstoffen binnen te krijgen. Zeker wanneer je intensief sport. STACKER-2 VITA BOOST komt dan als geroepen. Met alle vitaminen en mineralen die je als sporter nodig hebt. 

Sporters hebben extra voedingsstoffen nodig, zoals vitamine B. Bovendien moet je een sportlichaam beschermen tegen vrije radicalen. Door de zware lichamelijk inspanning verbranden sporters namelijk meer vet. Het lichaam maakt dan teveel vrije radicalen aan, die schade aanrichten in je lichaam. VITA BOOST maakt daar korte metten mee. Het barst van de extra bouwstoffen, en de antioxidanten in VITA BOOST gaan de vrije radicalen hard te lijf.

Voordelen van VITA BOOST

 • Gezonde dosering van essentiële vitamines en mineralen
 • Bevat anti-oxidanten
 • Een product van farmaceutische kwaliteit
 • Geen risico op overdosering
 • Een bewuste en veilige keuze

Extra vitamine
Of je nu actief bezig bent met fitness, duursport of atletiek: je wilt een gezond lichaam, je wilt voluit trainen en fitter, sneller en gespierder worden. Een sportlichaam bezit alleen meer spiermassa (eiwit) dan het lichaam van minder actieve mensen. Daardoor loopt je stofwisseling een stuk sneller en vraagt je lichaam om veel meer vitaminen en mineralen.

Hoge dosering
Zeker bij krachtsporten zoals fitness en atletiek heb je extra vitaminen nodig. Vooral vitamine A, vitamine E, en verschillende vormen van het vitamine B-complex. VITA BOOST bulkt van de vitaminen en mineralen. Het bevat precies die vitaminen en mineralen die je als sporter extra nodig heb. In extreem hoge doseringen. Daarmee bouw je een geweldige weerstand op waarmee je probleemloos in topvorm blijft.

Hoge dosering
VITA BOOST is een complete, veilige aanvulling op het voedingspatroon van veeleisende sporters.

Ingrediëntenprofiel
Ascorbinezuur, fosfaat, calcium, choline, inositol, magnesiumsteraraat, nicotinamide, vitamine E acetaat, zink chelaat, D-calcium pantothenaat, ijzer chelaat, pyridoxine HCl, riboflavine, thiamine mononitraat, mangaan chelaat, koper Chelaat, beta caroteen, biotine, foliumzuur, jodium chelaat, chroom picolinaat, phytomnadione, selenium yeast, cholecaciferol, cobalamin.

Overige ingrediënten
Gelatine, zwart ijzeroxide, titanium dioxide, geel ijzeroxide.

Gebruiksaanwijzing
Neem ‘s morgens 2 capsules in bij het ontbijt (met een glas water of vruchtensap) en ‘s middags nog 2 capsules (met een glas water).Essential Aminos

Met de introductie van Essential Aminos brengt Stacker2 een nieuw topsupplement op de markt. Essential Aminos is qua samenstelling, smaak en zeker qua prijs misschien wel het beste aminozurenproduct in ons assortiment.

Sommige aminozuren zijn voor jou als sporter onmisbaar. Het zijn aminozuren die je lichaam niet zelf kan fabriceren. Ze worden essentiële aminozuren genoemd en het zijn er acht. Glutamine kan voor sporters die hun spieren zwaar belasten als het negende essentiële aminozuur gezien worden. Stacker2 Essential Aminos bevat per serving 11 gram van deze onmisbare aminozuren. De meest relevante aminozuren voor jou als sporter, zitten er het meeste in. Per dosering bevat Essential Aminos maar liefst 5,7 gram Glutamine en 4,5 gram aan BCAA’s in de ideale 3:1:1 verhouding. De hoeveelheid Leucine is dus driemaal zo hoog als het gehalte aan Valine en Isoleucine.

Stacker2 Essential Aminos bevat

 • Alle essentiële aminozuren in een optimale dosering
 • 5,7 gram Glutamine van pharmaceutische kwaliteit
 • 4,5 gram BCAA’s per serving
 • BCAA’s in de ideale 3:1:1 verhouding

Waarom je aminozuren nodig hebt
Zoals je wellicht weet zijn aminozuren de bouwstenen van eiwitten. Aminozuren heb je nodig om je spieren en stofwisseling optimaal te laten functioneren. Een mens heeft gemiddeld 1 gram eiwit nodig per kilogram lichaamsgewicht. Wanneer je intensief sport en je streeft naar sneller herstel, of je wilt flink spiermassa kweken, dan heb je al snel 2 tot 2,5 gram eiwit per kilogram lichaamsgewicht nodig. Eiwitsupplementen kunnen het lichaam in deze grotere behoefte voorzien, maar topsporters en professionele bodybuilders willen juist een supplement dat supersnel door het lichaam wordt opgenomen en in no-time de spieren bereikt: zij kiezen voor aminozuren. Vooral vlak voor en direct na het trainen hebben aminozuren een grote meerwaarde.

Het belang van Glutamine in Essential Aminos
Er bestaan acht essentiële aminozuren, dit zijn aminozuren die het lichaam niet zelf kan aanmaken en die je dus via de voeding moet binnen krijgen. Glutamine wordt voor sporters gezien als het negende essentiële aminozuur. Maar liefst 80% van je spieren bestaat namelijk uit Glutamine. Glutamine is zo belangrijk dat wanneer je er te weinig van binnen krijgt, je lichaam simpelweg andere aminozuren afbreekt om Glutamine op te bouwen. Zelfs BCAA’s moeten er aan geloven op het moment dat de Glutaminespiegel te laag is. Dit is dan ook de reden dat één serving van Essential Aminos van Stacker2 bijna 6 gram zuivere Glutamine bevat. Alles wat je hebt gelezen en al weet over de werking van aminozuren in je lichaam, krijgt pas betekenis op het moment dat je spieren over voldoende Glutamine beschikken.

Leucine, een anabool aminozuur in Essential Aminos
Leucine is de belangrijkste Branched Chain Amino Acid (BCAA). Spiercellen reageren op een bijzondere manier op Leucine. Hoe meer Leucine de spiercel aantreft, des te heviger het anabolische signaalmolecuul IRS-1 getriggerd wordt. Concreet betekent dit: hoe meer Leucine er in een spiercel zit, des te meer pure spiermassa er wordt opgebouwd. Leucine is een veelbesproken ingrediënt, het kan de spiereiwitsynthese vergroten tot maar liefst 70%.

BCAA in Essential Aminos voorkomt katabolisme
Al meer dan 10 jaren worden BCAA’s door wetenschappers getest op de performance bij krachtsporters en duursporters. De onderzoeksresultaten laten onomstreden zien dat BCAA’s de spieren beschermen, een spieropbouwende functie hebben en extra energie kunnen geven. Recent onderzoek wijst uit dat BCAA-suppletie de aanmaak van katabole eiwitten als atrogin-1 and MuRF1 verstoort. Dit wijst er op dat de spiercel minder stress ervaart, wat nog duidelijker naar voren komt in de metingen van het stresshormoon creatinekinase enkele uren na het trainen. In deze onderzoeken werd er significant minder stresshormoon aangetroffen bij sporters die naast een goede voeding ook BCAA’s gebruikten.

Overige essentiële aminozuren in Essential Aminos
Nu we uitgelegd hebben wat de functies van de allerbelangrijkste essentiële aminozuren zijn, blijven er nog een vijftal over. Hoewel deze vijf essentiële aminozuren geen sleutelrol hebben in het proces van spierherstel en spieropbouw, moet je hun functie ook niet onderschatten. Lysine speelt een belangrijke rol in de omzetting van vetten naar energie. Samen met Leucine zorgt Lysine ze voor een beter metabolisme. Threonine ondersteunt de spijsvertering en bevordert de opbouw van elastine en eiwitten. Na trainingen is het spierweefsel uitgerekt en elastine zorgt ervoor dat het weefsel weer in de oorspronkelijke staat komt. Methionine is een aminozuur dat zorgt voor een goede stofwisseling waardoor andere nutriënten weer beter en sneller worden opgenomen. Phenylalanine is betrokken bij de aanmaak van neurotransmitters in de hersenen, het beïnvloedt het humeur op een positieve manier. Als laatste Tryptofaan. Tryptofaan is een bouwsteen van vele eiwitten en wordt samen met vitamines en mineralen door de hersenen gebruikt om serotonine aan te maken. Serotonine is een belangrijk anti-stresshormoon en bestrijdt net als BCAA’s het katabolisme.

Essential Aminos is nu te koop in een verpakking van 400 gram en verkrijgbaar in de overheerlijke smaken Orange, Tropical Fruit en Blue Raspberry.Superior Pump

Stacker2 introduceert een nieuwe en unieke N.O. booster: Superior Pump. N.O. zorgt er voor dat de spier die vraagt om extra bloed, zuurstof, creatine en voedingsstoffen, deze ook krijgt. Dit 100% natuurlijke mechanisme dat sterk prestatiebevorderend werkt, komt vooral tot stand doordat de bloedvaten onder de N.O. impuls wijder en soepeler worden.

Superior Pump is ontwikkeld voor

 • Krachtsporters die streven naar een optimale en maximale spierpomp.
 • Sporters die N.O. producten willen combineren met testo’s, vetverbranders en pre-workout producten.
 • Bodybuilders die naast spierkracht ook het spieruithoudingsvermogen willen verlengen.
 • Iedereen die droge vetvrije spiermassa wilt kweken in korte tijd.

Superior Pump is de basis voor een krachtigere, vollere en sterkere spier. Geen enkel ander supplement kan hier aan tippen! Superior Pump is bewust ontwikkeld zonder stimulanten, zodat je het dagelijks kunt gebruiken. Veel producten zitten vol energieleveranciers, dat is erg prettig voor het trainen, maar niet handig wanneer je de N.O. booster als kuur gebruikt (tweemaal daags, zeven dagen per week). Een N.O. kuur zonder stimulanten geeft je een relaxter gevoel, je slaapt makkelijker en door deze extra rust boek je een beter resultaat in spiergroei, spierpomp en spierkracht.

Superior Pump bevat een gepatenteerde formule bestaande uit enkel werkzame, activerende stoffen. Je lichaam krijgt dus geen overbodige ingrediënten binnen waarvoor je alleen maar meer moet betalen zonder dat dit extra resultaat oplevert.

De belangrijkste eigenschappen van Superior Pump op een rij

 • Gepatenteerde formule welke de spieren laat vollopen met N.O. verhogende arginine.
 • Optimale suppletie van arginine, norvaline, histidine en citrulline.
 • Extreem krachtige spierpomp, hardheid en volheid.
 • Verbetering spieruithoudingsvermogen middels ATP en creatine.
 • Vrij van stimulanten, dus te gebruiken terwijl je rust of slaapt.
 • Dagelijks te gebruiken voor iedere sporter (dopingvrij).

Een optimale samenstelling
Een mooie volle opgepompte spier zoals professionele bodybuilders tonen, ziet er schitterend uit. Maar een maximale spierpomp krijg je niet door enkel vlak voor het trainen een pre-workout supplement te nemen. Je zult zeven dagen in de week moeten werken aan je fysiek, door de juiste training en de juiste voeding optimaal te combineren. Om een maximale spierpomp te creëren zul je jouw spieren continu moeten voorzien van de juiste actieve stoffen, zoals arginine, citrulline, histidine en norvaline. Al deze stoffen zitten in Superior Pump.

Arginine en citrulline zijn al jarenlang bekend om hun N.O. functie. De bloedvaten krijgen het signaal om zo veel mogelijk zuurstof, stikstof en aminozuren naar de spieren te transporteren, waardoor je spieren groter en imposanter worden. Norvaline versterkt de werking van arginine/citrulline doordat norvaline het enzym arginase remt. Door deze enzymremming blijft er meer arginine over om N.O. aan te maken. Meer N.O. is meer pomp!

Isoperf-, Strength- en Endurance Matrix
Het gaat niet enkel om je spierpomp. Het belang van pure spierkracht, een vergroot spieruithoudingsvermogen en extra spiermassa kweken is meegenomen tijdens de ontwikkeling van Superior Pump. Te beginnen met ATP en creatine ethyl ester.

Zoals je misschien al weet is ATP (adenosine tri-phosphate), de belangrijkste brandstof voor je spieren tijdens je training. ATP raakt razendsnel op en zo gauw dit het geval is presteert je spier nog maar op 70% van zijn maximale kracht. Je kent dit gevoel als kramp of als verzuring tijdens zware oefeningen. Superior Pump levert extra ATP én levert creatine welke door het lichaam omgezet kan worden in ATP. Hoe meer ATP het lichaam heeft des te langer je kan trainen op het absolute maximum van je kunnen.

Mucuna Pruriens is een natuurlijke bron van het aminozuur l-dopa dat je lichaam omzet in dopamine en adrenaline. Dopamine ondersteunt de afgifte van het voor bodybuilders krachtig spieropbouwende en vetpercentage verlagende groeihormoon. Dopamine zet ook om in norepinefrine. Norepinefrine verhoogt de adrenalinerespons in je lichaam en geeft de fysieke kracht die je nodig hebt om keihard te trainen.

Samengevat
Superior Pump voedt de spieren dagelijks met de juiste ingrediënten om het maximale uit je trainingen te halen. Superior Pump is anders dan een normaal pre-workout product doordat je het dagelijks in kunt nemen, zowel op rustdagen of juist voor het slapen gaan. Superior Pump is nu verkrijgbaar in een pot van 240 capsules, voldoende voor een kuur van een volledige maand.Whey Isolate

Whey Isolate is de meest geavanceerde proteïne binnen de Stacker2 product range. Met een eiwitpercentage van maar liefst 90%, de beste smaak in de markt en een maximale (volledige) oplosbaarheid, maken Stacker2 Whey Isolate tot de beste keuze die je als topsporter kan maken.
Lees vooral verder om te zien wat Whey Isolate zo uniek maakt.

Iedere verpakking Stacker2 Europe Whey Isolate is momenteel voorzien van een gratis cadeau (denk aan een shaker, een t-shirt of trainingshandschoenen) en daarbij zit ook nog een gratis probeerverpakking van onze pre-workout. Deze cadeau’s kan je niet laten liggen, profiteer nu van deze unieke aanbieding!

De kenmerken van Stacker2 Whey Isolate

 • Bevat 100% pure wei proteïne isolaat.
 • Een eiwitpercentage van 90%.
 • Rijk aan BCAA’s (6 gr per serving).
 • Zeer snelle en complete opname door spieren.
 • Een uitstekende Biologische Waarde (BW) van 152.
 • Geen toegevoegde suikers, laag in vet en slechts een fractie lactose.
 • Volledig oplosbaar (geen klonten, geen schuim).
 • Verkrijgbaar in 4 overheerlijke smaken.


Stacker2 Whey Isolate is een uitstekende bron van spieropbouwende aminozuren

 • 6,0 gram BCAA’s per shake.
 • 2,8 gram Leucine per shake.
 • 4,8 gram Glutamine per shake.

Een smaaksensatie
Een onafhankelijk smaakpanel bestaande uit verschillende gerenommeerde sporters was unaniem in haar oordeel dat Stacker2 Whey Isolate tot de beste proteïne shakes behoort die verkrijgbaar zijn. Stacker2 Whey Isolate behoort dus niet alleen qua productkwaliteit en hoog eiwitgehalte tot de beste supplementen in ons assortiment, maar zeker ook qua smaak, romigheid en oplosgedrag. Een overheerlijke shake zonder klonten en zonder schuimvorming. Stacker2 Whey Isolate staat garant voor een absoluut topproduct.

De productie van Whey
Whey is een 100% natuurlijk ingrediënt. Het is afkomstig van de koe, en via de melkproductie en uiteindelijk de kaasproductie ontstaan er (vloeibare) whey proteïnen. Om van deze eiwitrijke vloeistof een supplement voor sporters te maken, is het noodzakelijk dat de pure en hoogwaardige proteïnen gescheiden worden van het vocht. De meest gebruikte methode is microfiltratie, waarbij het vocht verdwijnt en er een WPC poeder (Whey Proteine Concentraat) overblijft. WPC is een basissupplement voor vrijwel elke krachtsporter en duursporter.

Het verschil tussen whey concentraat en Stacker2 Whey Isolate
Waarom is een WPC voor sommige sporters dan toch onvoldoende? WPC is relatief rijk aan koolhydraten, vet en lactose. Ook al gaat het om slechts enkele procenten, een serieuze topsporter zal nooit genoegen nemen met iets goeds terwijl er iets beters beschikbaar is. En Whey Isolate is beter, daar is geen twijfel over! De belangrijkste voordelen van Whey Isolate zijn dat de eiwitten supersnel opnemen, sneller dan een WPC shake. Daarnaast bevat Whey Isolate minder koolhydraten, minder vet en minder lactose. Een topsporter kiest dus voor Stacker2 Whey Isolate, want alleen een wei isolaat voldoet aan alle aanvullende eisen die een topsporter stelt.

Aminozurenprofiel per serving Stacker2 Whey Isolate
Een portie Stacker2 Whey Isolate van 30 gram poeder, zal je 11 gram glutamine en BCAA’s geven. Dit zijn de belangrijkste aminozuren voor spieropbouw en spierherstel. Doordat Stacker2 Whey Isolate zo snel opneemt, herstel je binnen no-time je vermoeide spieren. Stacker2 Whey Isolate versnelt dus je herstelfase en verlengt zodoende je rustfase (groeifase van de spier!). Hoe langer je spieren rust hebben, des te sterker ze worden en des te meer vermogen ze kunnen leveren tijdens de volgende training of wedstrijd. In totaal levert een portie Whey Isolate je 12 gram aan essentiële aminozuren, 5 gram aan glutamine en 27 gram totaal aan eiwitten.

Stacker2 Whey Isolate is nu verkrijgbaar in 4 overheerlijke smaken (chocolate, vanilla, strawberry, pineapple-cocos) en voldoet aan de kwaliteitseisen van de Europese unie. Dit product is geschikt voor topsporters (gegarandeerd dopingvrij). Ervaar het zelf.Kre Alkalyn

Creatine is één van de succesvolste en beste sportsupplementen die ooit ontworpen zijn. Bovendien is creatine wetenschappelijk het meest onderzocht op effectiviteit en deze effectiviteit is door de Europese EFSA bevestigd. Vrijwel iedere creatinegebruiker ervaart een grote toename in kracht en spiergroei.

Stacker2 Kre Alkalyn is het 100% originele door oud professioneel bodybuilder Jeffrey Golini gepatenteerde super supplement (U.S patent 6.399.661). Jeffrey Golini’s carrière staat bekend om zijn doping-vrije staat van dienst. Zijn insteek was om zuinig te zijn op je lichaam, en enkel door juiste voeding, keiharde training en kwaliteitssupplementen je niveau te verhogen. Het is dan ook logisch dat zijn uitvinding Kre Alkalyn past binnen zijn filosofie van bodybuilden op een fanatieke maar bewuste wijze.

Wat is Kre Alkalyn?

De werkzame stoffen in Kre Alkalyn zijn creatine en natriumcarbonaat. Natriumcarbonaat remt het maagzuur waardoor de creatine volledig door je lichaam opgenomen wordt. De wetenschap achter Kre Alkalyn is een high tech fabricageproces, waarbij de PH waarde van creatine geoptimaliseerd wordt. De PH waarde wordt naar een waarde van 12-14 gebracht. Deze waarde is optimaal en dit is de sleutel tot een snelle en volledige opname van de creatine. Deze PH waarde van Kre Alkalyn voorkomt de omzetting van creatine in ongewenst creatinine. Creatinine is een afbraakproduct van creatinefosfaat en kan slechts door de nieren en uiteindelijk via de urine afgevoerd worden.

Het grote voordeel van Kre Alkalyn ten opzichte van normale creatine monohydraat is dus dat Kre Alkalyn beter wordt opgenomen door het lichaam en daardoor effectiever werkt (zelfs in kleine doseringen). Slechts anderhalve gram Kre Alkalyn zorgt er al voor dat je spieren over veel meer ATP beschikken. Met als gewenst gevolg dat je spieren langer op maximale kracht kunnen werken voordat verzuring optreedt. Kre Alkalyn vergroot je spierkracht en uiteindelijk dus ook je spieromvang.

De voordelen van Kre Alkalyn ten opzichte van Creatine Monohydraat

 • Kre Alkalyn wordt door het lichaam volledig opgenomen.
 • Kre Alkalyn werkt zonder oplaadfase, vanaf de eerste dag.
 • Kre Alkalyn zet niet om in creatinine (minder schadelijke afvalstoffen in je lichaam).
 • Kre Alkalyn is al in kleine doseringen van 1,5 gram effectief.
 • Kre Alkalyn houdt geen vocht vast, je spieren ogen mooier en droger.
 • Kre Alkalyn is prettiger voor je maag en darmen.


De voordelen van Creatine

 • Creatine vergroot het gehalte ATP.
 • Meer ATP zorgt voor veel meer spierkracht.
 • Creatine zorgt er voor dat je zwaarder kunt trainen.
 • Dit zwaarder trainen triggert je spieren om sterker te worden.
 • Een sterkere spier is groter. Creatine zorgt dus voor spiergroei.

Stacker2 Kre Alkalyn is verkrijgbaar in 120 capsules en 240 capsules.

Gebruiksadvies

Het beste gebruiksadvies is 3 maanden Kre Alkalyn nemen en vervolgens 1 maand stoppen. Kre Alkalyn is al effectief vanaf 1,5 gram per dag voor normale sporters. 1,5 gram betekent tweemaal daags 1 capsule innemen met een glas water.
Ben je een fanatieke krachtsporter, bodybuilder of sprinter, dan neem je 3,0 gram per dag. 3,0 gram per dag betekent tweemaal daags 2 capsules innemen met een glas water.

Gebruiksaanwijzing

Inname op trainingsdagen: neem 1-2 capsules voor de training en 1-2 capsules na de training.
Inname op niet trainingsdagen: neem 1-2 capsules ’s morgens en 1-2 capsules ’s middags.Extreme Energy

Deze klassieker van Stacker2 USA is nu verkrijgbaar in Europa. Wanneer je houdt van de beste Amerikaanse smaken en fan bent van de typische Stacker2 energiekick, dan zijn deze blikjes perfect voor jou!
Ervaar extra energie en focus, waardoor je beter kunt presteren tijdens het sporten, alerter bent tijdens je studie, fitter bent op de dansvloer, of geconcentreerder auto rijdt.

Stacker2 Extreme Energy is nu verkrijgbaar in 6 smaken van 250 ml per blikje!

Kickin Classic
Kickin Classic Zero
Pounding Punch
Enraged Raspberry
Sinful Citrus
Gyrating GrapeRush Female

Stacker2 Europe is bekend van de pre-workout van het jaar RUSH Accelerated en heeft nu een versie van RUSH ontworpen voor dames: RUSH Female. Met RUSH Female vergroot je jouw energie, focus en uithoudingsvermogen, zonder dat je zwaarder wordt of spiergroei stimuleert. RUSH Female is door en voor vrouwen samengesteld en biedt jou eindelijk een alternatief op pre workouts voor mannelijke krachtsporters.

We kennen allemaal het frustrerende gevoel dat we niet alles uit onze training kunnen halen, door vermoeidheid of na een drukke dag. Maar we kennen ook het gevoel dat het sporten heerlijk gaat. Alsof je in een flow zit. Vol energie en focus op een plezierige manier trainen en echte vooruitgang boeken. Op zo’n dagen stap je met een voldaan gevoel terug de kleedkamer in. Dit fantastische gevoel kan je nu iedere training ervaren met RUSH Female.

 • Unieke samenstelling voor vrouwen
 • Geeft extra energie en focus
 • Laag in calorieën
 • Geen creatine, dus geen gewichtstoename
 • Bevat aminozuren en extra vitamines
 • Fantastische fruitsmaak
 • Volledig oplosbaar
 • Geen bijwerkingen

Ervaar het verschil

Een goede pre workout voor vrouwen wijkt af van de krachtige supplementen die voor mannen ontworpen zijn. Mannen zijn zwaarder en hebben daardoor grote hoeveelheden creatine, arginine en cafeïne nodig om effect te ervaren. Wij vrouwen stellen andere eisen aan een pre workout. We willen energie, focus en plezier in sporten. Maar we willen vooral een product dat ons slank houdt, goed smaakt en geen bijwerkingen heeft. RUSH Female houdt rekening met deze voorkeuren. Onze formule is zelfs volledig vrij van creatine. En naast de natuurlijke stoffen die jou focus en energie geven, zoals groene thee en cafeïne, bevordert een mix van essentiële aminozuren en vitamines jouw herstel. Door enkel de beste kwaliteit ingrediënten te gebruiken, is het ons gelukt om van RUSH Female een fantastische smakend en 100% oplosbaar supplement te maken.

RUSH Female is nu verkrijgbaar in een overheerlijke vruchtensmaak en bestaat uit 320 gram per pot. Dat is voldoende voor 40 trainingen op topniveau.

Gebruiksaanwijzing

RUSH Female gebruik je maximaal eenmaal per dag. Het beste is om circa 15 minuten voor het sporten of dansen 1 maatschepje (8 g) op te lossen in 200 ml water. Kort roeren en het lost volledig op. Na een kwartiertje begint het product te werken en kan je er zeker anderhalf uur vol energie en focus tegen aan.100% Casein

Wil jij ook ’s nachts spieren kweken?

100% CASEIN zorgt ervoor dat jouw lichaam tijdens je nachtrust uren lang de belangrijkste eiwitten toegediend krijgt. Binnen het voedingsschema van een krachtsporter is caseïne een absolute aanrader. Met deze verpakking kan je 30 shakes maken, met daarin de belangrijkste eiwitten van de hoogste biologische waarden. Iedere shake levert je 24 gram eiwitten die gefaseerd opgenomen worden in je lichaam.

100% CASEIN is een uitgebalanceerde formule van de hoogste kwaliteit. Een compleet aminozuurprofiel wat door de samenstelling gefaseerd aan het lichaam wordt afgegeven. 100% CASEIN bevat 5,1 gram BCAA’s en 4,5 gram glutamine per shake! Hierdoor krijgen je spieren de hele nacht lang de bouwstoffen aangeleverd die nodig zijn om je spiermassa te vergroten. Stacker2 Europe 100% CASEIN lost volledig op met als resultaat een heerlijk romige eiwitrijke shake!

De voordelen van 100% CASEIN

 • Dé basis voor een continue spiergroei terwijl je lichaam in rust is
 • Langdurige bescherming tegen spierafbraak ’s nachts
 • 100% caseïne, 80% eiwit (24 gram eiwit per shake)
 • Volledig oplosbaar in water, zonder klonten
 • Een overheerlijke, romige shake
 • Bevat geen toegevoegde suikers

Hoe combineer ik 100% Whey met 100% CASEIN?

Voor de krachtsporter is het gebruik van 100% CASEIN naast Stacker2 Europe’s topproduct 100% Whey de ideale manier om je spieropbouw te maximaliseren. Overdag vul je jouw eiwitbehoefte efficiënt aan met een Whey proteïne shake. Maar ’s nachts wil je goed doorslapen en heb je behoefte aan een time released afgifte van een compleet aminozurenprofiel: 100% CASEIN. Het combineren van 100% Whey overdag met 100% Casein ’s nachts zorgt er voor dat jij je doelstellingen sneller bereikt!Complete Creatine

Complete Creatine bevat de vier krachtigste en best onderzochte vormen van creatine in één product. Door Complete Creatine dagelijks te gebruiken ervaar je gegarandeerd meer spierkracht. Je kunt zwaarder trainen en sets langer volhouden zonder dat je verzuurt. Om dit effect van Complete Creatine te ervaren pak je één of tweemaal daags slechts 5 gram opgelost in water. Complete Creatine werkt direct, zonder oplaadfase.

 • Bevat de 4 sterkste vormen van creatine.
 • Garandeert meer spierkracht bij krachttraining en sprint.
 • Zwaarder trainen, vergroot je spierkracht en spieromvang.
 • Is vrij van fillers.
 • Houdt geen vocht vast.
 • Beste prijskwaliteit verhouding.

Niet iedere creatine is hetzelfde. Stacker2 Europe biedt je enkel de beste creatines, die klinisch bewezen effectief zijn. Of je nu de creatine oplost in water, of mengt door een proteïneshake, je wordt sterker en explosiever in je training. Complete Creatine is een verbeterde versie van creatine monohydraat. Profiteer van minder waterretentie en een versnelde opname. Wanneer je gaat voor de hoogste kwaliteit en gegarandeerd resultaat zoekt, dan is Complete Creatine jouw best keus. Voor dit geld vindt je geen beter product.L-Carnitine

L-Carnitine Shot is overgewaaid vanuit de VS, naar aanleiding van het daverende succes van dit unieke product aan de andere kant van de oceaan. NVE Pharmaceuticals staat bekend als een van de meest innovatieve bedrijven op het gebied van energy shots en deze L-Carnitine Shot bewijst dat eens te meer.

Iedere shot bevat maarliefst 4500mg L-Carnitine. Daarnaast 150 mg cafeïne, vitamines (vitamine B6, foliumzuur, B12) en mineralen (chroom). Deze shooter is zo sterk geconcentreerd, dat een half flesje per dag al effectief is, laat staan een volledig flesje per dag. L-Carnitine Shot ondersteunt gewichtsverlies en geeft een milde energieboost zodat je tijdens het afslanken scherp en alert blijft.BCAA Intra

Geef je lichaam wat het nodig heeft tijdens je workout!

Je traint met een doel. Je wilt sterker worden, je spiermassa vergroten, sneller sprinten, of een inspanning langer volhouden. Waarschijnlijk neem je voor het sporten een pre-workout voor extra focus, energie en krachttoename. Maar wanneer je op jouw maximale niveau sport, krijgen je spieren heel wat te verduren. Je spieren verzuren en vertonen kleine scheurtjes. Zeker wanneer je veel sport kan dit op lange termijn resulteren in vermoeidheid en blessures. Wanneer je tijdens het sporten BCAA Intra drinkt doorbreek je deze cirkel. Op de lange termijn zorgt BCAA Intra er voor dat je jouw doelen sneller bereikt en je jouw grenzen verder legt.

 • Bevat 2 gram BCAA in de 3:1:1 verhouding.
 • Essentiele aminozuren voor direct herstel van spierschade.
 • Mineralen (Elektrolyten) voorkomen verkramping van de spieren.
 • Verlengt de werking van een pre-workout.

De samenstelling

BCAA Intra bevat enkel ingrediënten die voor jou van belang zijn tijdens het sporten. Denk aan BCAA’s (leucine, isoleucine, valine) en glutamine voor razendsnel spierherstel. En denk daarnaast aan mineralen en elektrolyten die je vochtbalans op peil houden en voorkomen dat je spieren verkrampen. BCAA Intra bevat geen vetten, geen suikers en geen koolhydraten.

Intra Recovery System

Het onderzoeksteam van Stacker2 Europe heeft in overleg met haar atleten een extra toevoeging aangebracht in de samenstelling: Intra Recovery System. Hiermee verleng je de werkingsduur van jouw pre-workout en zorg je dat je hoge energielevel langer op peil blijft.

Dit product is zowel geschikt voor krachtsporters als duursporters. Voor professionele sporters, maar zeker ook voor amateursporters.