Stacker2 Europe | Make It Happen

Stacker2 Europe er et af Europas førende brands inden for sportsernæring.

Vores produktudvalg består af næringstilskud, der hjælper idræts- og sportsudøvere med at holde en livsstil, hvor du føler dig mere attraktiv, slank, veltrænet, muskuløs og sund. Millioner af personer har nået deres personlige mål ved hjælp af produkter fra Stacker2 Europe.

Vores produkter sælges primært i Europa, men vi ser en voksende popularitet uden for EU, takket være distributionen til næsten 50 lande. Vi vil have det bedste produkt til en ærlig pris. Uanset om du vil være mere attraktiv eller stærkere: vores slogan er, at du aldrig bør stille dig tilfreds med mindre. Du træner hårdt og passer på din kost, og dine tilskud skal virkeligt give en merværdi. Tilskud skal hjælpe dig med at avancere og bringe dig et skridt nærmere dine mål. Vi sætter standarden højt. Hvert eneste produkt, vi udvikler, sikrer kvalitet, effektivitet og pålidelighed.

Vores produktportefølje består af fire hovedkategorier:

Stacker2 Europe

Europæisk produktion: tilladte ingredienser

De fleste tilskud, der er rettet mod atletisk præstation og vægtvedligeholdelse, stammer fra amerikanske mærker. Kvaliteten af disse mærker er generelt høj, men der er også nogle problemer. Amerikanske og europæiske love er helt forskellige, og det gælder også for produktsammensætning. Amerikanske produkter indeholder ofte ingredienser, der er forbudte i Europa (f.eks. yohimbe, hoodia, vinpocetin), eller et amerikansk produkt må ikke sælges, fordi det indeholder en ny fødevareingrediens (f.eks. agmatin, geranamin eller phenylethylamin). Der er også brug for specifik viden om europæiske love, hvad angår farvestoffer, tilsætningsstoffer og sødestoffer. Ikke blot viden om hvad, der er