Stacker2 Europe | Make It Happen

Stacker2 Europe er et af Europas førende brands inden for sportsernæring.

Vores produktudvalg består af næringstilskud, der hjælper idræts- og sportsudøvere med at holde en livsstil, hvor du føler dig mere attraktiv, slank, veltrænet, muskuløs og sund. Millioner af personer har nået deres personlige mål ved hjælp af produkter fra Stacker2 Europe.

Vores produkter sælges primært i Europa, men vi ser en voksende popularitet uden for EU, takket være distributionen til næsten 50 lande. Vi vil have det bedste produkt til en ærlig pris. Uanset om du vil være mere attraktiv eller stærkere: vores slogan er, at du aldrig bør stille dig tilfreds med mindre. Du træner hårdt og passer på din kost, og dine tilskud skal virkeligt give en merværdi. Tilskud skal hjælpe dig med at avancere og bringe dig et skridt nærmere dine mål. Vi sætter standarden højt. Hvert eneste produkt, vi udvikler, sikrer kvalitet, effektivitet og pålidelighed.

Vores produktportefølje består af fire hovedkategorier:

Stacker2 Europe

Europæisk produktion: tilladte ingredienser

De fleste tilskud, der er rettet mod atletisk præstation og vægtvedligeholdelse, stammer fra amerikanske mærker. Kvaliteten af disse mærker er generelt høj, men der er også nogle problemer. Amerikanske og europæiske love er helt forskellige, og det gælder også for produktsammensætning. Amerikanske produkter indeholder ofte ingredienser, der er forbudte i Europa (f.eks. yohimbe, hoodia, vinpocetin), eller et amerikansk produkt må ikke sælges, fordi det indeholder en ny fødevareingrediens (f.eks. agmatin, geranamin eller phenylethylamin). Der er også brug for specifik viden om europæiske love, hvad angår farvestoffer, tilsætningsstoffer og sødestoffer. Ikke blot viden om hvad, der er tilladt, men også hvilken dosis, der må anvendes. Og det er ikke kun indholdet af et tilskud, der kræver opmærksomhed, men også emballagen. Tænk for det første på, hvor vigtigt det er at have en korrekt mærkning (liste over ingredienser, brugsvejledning og advarsler). Stacker2 Europe har hovedkvarter i Holland og screener deres produkter, så de er i overensstemmelse med europæiske love. Takket være dette er vores produkter sikre at bruge, effektive og frit tilgængelige til køb i over 50 lande.

Europæisk produktion: et tegn på kvalitet

Stacker2 Europe’s produkter er en garanti for kvalitet! Vores leverandører har GMP-, ISO- og HACCP-certifikater, som garanterer, at produkterne bliver produceret i overensstemmelse med de strengeste krav. Vores produkter er helt fri for dopingmidler, steroider og alle former for kontaminanter. Der er aldrig fundet nogen skadelige stoffer i vores produkter. På trods af vores leverandørers kvalitetsgaranti tester vi også selv vores produkters kvalitet. Hvert år foretages der hundredvis af laboratorietests af uafhængige laboratorier (SGS og Covance). Laboratorietestresultaterne kan ses af enhver, der er interesseret (klik her). Under et varieret udvalg af hundredvis af laboratorietests pr. år viser vi vores kunder og slutkunder, at vores produkter er sikre, og de kontrolleres i forhold til deres sammensætning, sundhed og fravær af dopingmidler.

GMP
GMP
GMP
Production Certificates
Awards

Priser

Vores Stacker-produkter er blevet tildelt forskellige priser i de senere år. For eksempel blev vi udnævnt til “Årets brand” for et par år siden i Danmark af en CDON offentlig afstemning. I Finland blev Ultra Mass udnævnt til “Årets vægtforøgere” af Fitness Tukku. En af Europas største onlinebutik for sportsernæring Gymgrossisten har flere gange nomineret vægttabsproduktet Black Burn som “Bedste fedtforbrænder”, og i 2012 var Black Burn langt vinderen i denne kategori.

Men det er ikke kun forbrugere, der har udmærket vores brand med en pris; mellemmand har også nomineret vores brand og produkter flere gange. Mellem 2013 og 2021 modtog vi i alt 27 europæiske nomineringer, hvor den vigtigste præstation var nomineringen til ”Årets Breakout Brand” i 2013 (hos Naskor Sports), ”Årets Fat Burner” i 2014 (Stacker 4, hos FIBO Power) og i kategorien “Testo Booster of the Year”, en nummer et position for vores produkt Testo-4HD i 2015 (også hos FIBO Power).

Nomineringerne til “Årets diæt- og vægtstyringsprodukt” (2018, 2021 – Stacker 4), “Årets valleprotein” (2017, 2018 – 100% valle), “Årets isoleringsprotein” (2017, 2018 , 2020, 2021 – Valleisolat), “Årets kaseinprotein” (2018 – 100% kasein), “Årets energi / udholdenhedsprodukt” (2018, 2020, 2021 – Ekstrem energi) viser, at vi tilbyder premium kvalitet ingredienser og slutprodukter med en utrolig god smag og kundetilfredshed.

I 2020 er Extasis nomineret til European Specialist Sports Nutrition Awards [ESSNA] i kategorien: ‘Bedste præ-træningsprodukt’! ESSNA er stemmen til specialiserede sports- og aktive ernæringssektorer i Europa. Vinderen vil derefter blive annonceret ved en virtuel ceremoni torsdag den 10. december 2020.

Awards

Tilgængelighed

Det er nemt at købe et eller flere af vores produkter i online-webbutikker eller en sportsernæringsforretning i nærheden af dig. Næsten enhver professionel sportsernæringsforretning sælger vores mest populære produkter og/eller hele udvalget.

Vil du finde ud af, hvem der importerer Stacker2 Europe’s produkter i dit land, eller drøfte distributionsmuligheder? Så bedes du kontakte os ved at udfylde denne formular.

Vil du vide, hvad vi har planlagt for de kommende måneder? Så kan du følge os på Twitter, Facebook og Instagram og være den første til at finde ud af alle de nuværende udviklinger.