Stacker2 Europe | Make It Happen

Stacker2 Europe är ett av Europas ledande märken inom träningstillskott.

Vårt produktutbud består av näringstillskott som hjälper alla gymmare och idrottare att upprätthålla en livsstil där man känner sig snygg, slank, vältränad, stark och frisk. Miljontals människor har uppnått sina personliga mål med hjälp av produkter från Stacker2 Europe.

Våra produkter säljs huvudsakligen i Europa, men vi ser en växande popularitet utanför EU tack vare distribution till nästan 50 länder. Vi vill erbjuda den bästa produkten till ett rimligt pris. Vår slogan passar oavsett om du vill bli snyggare eller starkare: du aldrig ska nöja dig med mindre. Du tränar hårt och sköter din kost, och tillskotten du tar måste verkligen göra skillnad. Tillskott ska hjälpa dig göra framsteg och föra dig närmare dina mål. Vi lägger ribban högt. Varje produkt vi utvecklar garanterar kvalitet, effektivitet och pålitlighet.

Vår produktportfölj består av fyra huvudkategorier:

Stacker2 Europe

Produktion i Europa: tillåtna ingredienser

De flesta tillskott som riktar in sig på idrottsprestation och vikthantering härstammar från amerikanska märken. Kvaliteten på dessa märken är i allmänhet hög, men de medför även vissa problem. USA:s och Europas lagar ser helt olika ut, vilket även rör produktsammansättningen. Amerikanska produkter innehåller ofta ingredienser som är förbjudna i Europa (till exempel yohimbe, hoodia och vinpocetin), och ibland får en amerikansk produkt inte säljas eftersom den innehåller en ny livsmedelsingrediens (till exempel agmatin, metylhexanamin eller fenetylamin). Särskilda kunskaper om europeiska lagar behövs även för färgämnen, tillsatser och sötningsmedel – inte bara om vad som är tillåtet, utan även om vilka doser som får användas. Det är däremot inte bara tillskottet i sig som behöver uppmärksammas, utan även förpackningen. Tänk bara på vikten av korrekt märkning (innehållsförteckning, bruksanvisning och varningar). Stacker2 Europe har sitt huvudkontor i