Stacker2 Europe | Make It Happen

Stacker2 Europe är ett av Europas ledande märken inom träningstillskott.

Vårt produktutbud består av näringstillskott som hjälper alla gymmare och idrottare att upprätthålla en livsstil där man känner sig snygg, slank, vältränad, stark och frisk. Miljontals människor har uppnått sina personliga mål med hjälp av produkter från Stacker2 Europe.

Våra produkter säljs huvudsakligen i Europa, men vi ser en växande popularitet utanför EU tack vare distribution till nästan 50 länder. Vi vill erbjuda den bästa produkten till ett rimligt pris. Vår slogan passar oavsett om du vill bli snyggare eller starkare: du aldrig ska nöja dig med mindre. Du tränar hårt och sköter din kost, och tillskotten du tar måste verkligen göra skillnad. Tillskott ska hjälpa dig göra framsteg och föra dig närmare dina mål. Vi lägger ribban högt. Varje produkt vi utvecklar garanterar kvalitet, effektivitet och pålitlighet.

Vår produktportfölj består av fyra huvudkategorier:

Stacker2 Europe

Produktion i Europa: tillåtna ingredienser

De flesta tillskott som riktar in sig på idrottsprestation och vikthantering härstammar från amerikanska märken. Kvaliteten på dessa märken är i allmänhet hög, men de medför även vissa problem. USA:s och Europas lagar ser helt olika ut, vilket även rör produktsammansättningen. Amerikanska produkter innehåller ofta ingredienser som är förbjudna i Europa (till exempel yohimbe, hoodia och vinpocetin), och ibland får en amerikansk produkt inte säljas eftersom den innehåller en ny livsmedelsingrediens (till exempel agmatin, metylhexanamin eller fenetylamin). Särskilda kunskaper om europeiska lagar behövs även för färgämnen, tillsatser och sötningsmedel – inte bara om vad som är tillåtet, utan även om vilka doser som får användas. Det är däremot inte bara tillskottet i sig som behöver uppmärksammas, utan även förpackningen. Tänk bara på vikten av korrekt märkning (innehållsförteckning, bruksanvisning och varningar). Stacker2 Europe har sitt huvudkontor i Nederländerna och granskar sina produkter så att de följer europeiska lagar. Tack vare detta är produkterna säkra att använda, verksamma och fritt tillgängliga att köpa i över 50 länder.

Produktion i Europa: ett kvalitetstecken

Produkterna från Stacker2 Europe har garanterad kvalitet! Våra leverantörer har GMP-, ISO- och HACCP-certifieringar, vilket garanterar att produkterna tillverkas enligt stränga krav. Våra produkter är helt fria från dopingsubstanser, steroider och föroreningar av något slag. Inga skadliga ämnen har någonsin hittats i någon av våra produkter. Trots leverantörernas kvalitetsgaranti testar vi också produkternas kvalitet själva. Varje år genomförs hundratals laboratorietester av oberoende laboratorier (SGS och Covance). Den som är intresserad kan ta en titt på testresultaten (klicka här). Genom ett varierande urval bestående av hundratals laboratorietester varje år visar vi kunder och slutkonsumenter att våra produkter är säkra och att de kontrolleras för sammansättning, hälsofaktorer och frånvaro av dopingsubstanser.

GMP
GMP
GMP
Production Certificates
Awards

Utmärkelser

Våra Stacker-produkter har under de senaste åren fått en rad olika utmärkelser. Vi utsågs exempelvis till ”Årets märke” för några år sedan i Danmark via en offentlig omröstning skapad av CDON. I Finland utsågs Ultra Mass till ”Årets gainer” av Fitness Tukku. En av Europas största webbutiker för kosttillskott (Gymgrossisten) har flera gånger nominerat viktminskningsprodukten Black Burn till ”Bästa fettförbrännare” och år 2012 vann Black Burn denna kategori överlägset.

Det är däremot inte bara konsumenterna som har belönat oss med utmärkelser – även mellanhandeln har nominerat våra varumärken och produkter flera gånger. År 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 och 2018 nominerades vi totalt 21 gånger i Europa. De viktigaste bedrifterna var nomineringen till ”Årets uppstickarmärke” 2013 (på Naskor Sports), ”Årets fettförbrännare” 2014 (Stacker 4, på FIBO Power) och en förstaplats i kategorin ”Årets testosteronbooster” för vår produkt Testo-4HD 2015 (även det på FIBO Power).

Nomineringarna till ”Årets diet- och viktminskningsprodukt” (2018 – Stacker 4), ”Årets vassleprotein” (2017, 2018 – 100% Whey), ”Årets isolatprotein” (2017, 2018, 2020 – Whey Isolate), ”Årets kaseinprotein” (2018 – 100% Casein) och ”Årets energi-/uthållighetsprodukt” (2018, 2020 – Extreme Energy 250 ml) visar att våra ingredienser håller premiumkvalitet och att slutprodukterna smakar gott och gör kunderna nöjda.

Awards

Tillgänglighet

Du kan enkelt köpa våra produkter på webben eller på en hälsokostbutik nära dig. Nästan alla professionella hälsokostbutiker säljer våra bästsäljare och/eller hela utbudet.

Vill du veta vem som importerar Stacker2 Europe-produkter till ditt land eller diskutera möjligheten att bli distributör? Kontakta oss via detta formulär.

Vill du veta vad vi har planerat under de kommande månaderna? Följ oss på Twitter, Facebook och Instagram, så är du den första att få veta alla nyheter.