Stacker2 Europe | Make It Happen

Stacker2 Europe on yksi Euroopan johtavia urheiluravinnebrändejä.

Tuotevalikoimaamme kuuluu ravintolisiä, jotka auttavat kuntosaliharjoittelijoita ja urheilijoita ylläpitämään viehättävämpää, hoikempaa, hyväkuntoisempaa, lihaksikkaampaa ja terveempää elämäntyyliä. Miljoonat ihmiset ovat saavuttaneet omat tavoitteensa Stacker2 Europen tuotteiden avulla.

Tuotteitamme myydään pääasiassa Euroopassa, mutta yli 50 maahan jakelun ansiosta myös yhä enemmän EU:n ulkopuolella. Haluamme parhaan tuotteen rehellisellä hinnalla. Mottomme on, ettei koskaan pidä tyytyä vähempään, halusitpa sitten näyttää viehättävämmältä tai vahvemmalta. Kun harjoittelee kovaa ja huolehtii ruokavaliostaa, käytettävien ravintolisien täytyy tuoda oikeaa lisäarvoa. Ravintolisät auttavat eteenpäin aina vähän lähemmäs tavoitetta. Meidän rimamme on korkealla. Kaikki kehittämämme tuotteet ovat varmasti laadukkaita, tehokkaita ja luotettavia.

Tuotevalikoimamme koostuu neljästä pääkategoriasta:

Stacker2 Europe

Eurooppalainen tuotanto: sallitut valmistusaineet

Useimmat urheilusuorituskyvyn ja painonhallinnan ravintolisät pohjautuvat amerikkalaisiin brändeihin. Nämä brändit ovat yleensä laadukkaita, mutta niihin liittyy tiettyjä ongelmia. Amerikkalainen ja eurooppalainen lainsäädäntö on hyvin erilaista, mikä pätee myös valmisteiden koostumuksiin. Amerikkalaisissa tuotteissa on usein Euroopassa kiellettyjä aineosia (esimerkiksi johimbiini, hoodia tai vinposetiini), tai amerikkalaista tuotetta ei saa myydä, koska se sisältää uutta elintarvikeaineosaa (esimerkiksi agmatiini, geranamiini tai fenyylietyyliamiini). Myös väri-, lisä- ja makeutusaineiden suhteen täytyy tuntea eurooppalainen lainsäädäntö. Sallittujen aineosien lisäksi täytyy tietää niiden sallitut pitoisuudet. Ravintolisän sisällön ohella täytyy kuitenkin huomioida myös pakkaus. Ensinnäkin pakkauksessa täytyy olla oikeat merkinnät (valmistusaineluettelo, käyttöohjeet ja varoitukset). Stacker2 Europen Alankomaissa sijaitseva pääkonttori tarkistaa tuotteet eurooppalaista lainsäädäntöä noudattaviksi. Sen ansiosta tuotteet ovat turvallisia ja tehokkaita käyttää sekä vapaasti ostettavissa yli 50 maassa.

Eurooppalainen tuotanto: laadun tae

Stacker2 Europen tuotteet ovat tae laadusta! Toimittajillamme on GMP-, ISO- ja HACCP-sertifikaatit, mikä takaa tuotteiden olevan valmistettuja tiukimpien vaatimusten mukaisesti. Tuotteissamme ei ole minkäänlaisia dopingaineita, steroideja tai epäpuhtauksia. Mistään tuotteistamme ei ole koskaan löydetty haitallisia aineita. Toimittajiemme laatutakuista huolimatta testaamme tuotteet myös itse. Joka vuosi riippumattomat laboratoriot (SGS ja Covance) tekevät satoja laboratoriotestejä. Kaikki laboratoriotestien tuloksista kiinnostuneet voivat tarkastella niitä (täällä). Valitsemme vuosittain vaihtelevasti satoja laboratoriotestejä, mikä osoittaa asiakkaille ja loppukäyttäjille, että tuotteemme ovat turvallisia ja niistä tarkastetaan koostumus, terveellisyys ja dopingaineiden poissaolo.

GMP
GMP
GMP
Production Certificates
Awards

Palkinnot

Stacker-tuotteemme ovat saaneet viime vuosina useita palkintoja. Esimerkiksi CDONin julkinen mielipidekysely nimesi meidät muutama vuosi sitten Tanskassa vuoden brändiksi. Suomessa Fitnesstukku nimesi Ultra Massin vuoden massanlisääjäksi. Gymgrossisten, yksi Euroopan suurimpia urheiluravinteiden verkkokauppoja, on nimennyt painonpudotustuotteemme Black Burnin useita kertoja parhaaksi rasvanpolttajaksi, ja vuonna 2012 Black Burn voitti tämän kategorian ylivoimaisesti.

Kuluttajien antamien palkintojen lisäksi kuitenkin myös vähittäismyyntiala on asettanut brändimme ja tuotteemme ehdolle useita kertoja. Vuosina 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 ja 2018 olemme saaneet yhteensä 21 ehdokkuutta, joista tärkeimmät ovat vuoden tulokasbrändi vuonna 2013 (Naskor Sportsissa), vuoden rasvanpolttaja vuonna 2014 (Stacker 4 FIBO Powerissa) ja vuoden testonlisääjän kategorian ykköstila Testo-4HD-tuotteelleemme vuonna 2015 (myös FIBO Powerissa).

Ehdokkuudet vuoden dieetti- ja painonhallintatuote (2018 – Stacker 4), vuoden heraproteiini (2017, 2018 – 100% Whey), vuoden isolaattiproteiini (2017, 2018, 2020– Whey Isolate), vuoden kaseiiniproteiini (2018 – 100% Casein) ja vuoden energia- ja kestävyystuote (2018, 2020 – Extreme Energy 250 ml) osoittavat kaikki, että meillä on ensiluokkaiset valmistusaineet ja lopputuotteissa erinomainen maku ja asiakastyytyväisyys.

Awards

Saatavuus

Jos haluat ostaa tuotteitamme, se käy helposti verkkokaupoissa tai paikallisissa urheiluravinneliikkeissä. Suosituimpia tuotteitamme ja/tai koko valikoimaa myyvät lähes kaikki ammattimaiset urheiluravinneliikkeet.

Haluatko selvittää, kuka tuo Stacker2 Europen tuotteita kotimaahasi, tai neuvotella jälleenmyynnistä? Ota yhteyttä täyttämällä tämä lomake.

Oletko kiinnostunut tulevien kuukausien suunnitelmistamme? Seuraa meitä Twitterissä, Facebookissa ja Instagramissa, niin kuulet kaikki uutiset ensimmäisenä.